szombat - 2018.06.23.

5:00
5:30
6:00
6:30
7:00
7:30
8:00
8:30
9:00
9:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
0:00
0:30
1:00

Evernessia

Kundalini jóga 05:00 Nirmal Naam Singh

A hajnali gyakorlás könnyen megmutatja nekünk az utat valódi, legmagasabb szintű önvalónk felé.

szombat, 2018. 06. 23., 05:00 - 07:30
Magyarázd el az "energiát" egy megrögzött tudósnak 09:00 Dr. Tihanyi Benedek T.

Oszd meg a kételyeidet és kérdéseidet, amik foglalkoztatnak az Everness programjaival és témáival kapcsolatban!. Tanulj érdekességeket a placebóról, „energiáról”, testtudatosságról, és spiritualitásról, pszichológiai és biológiai szempontból! Szerezz válaszokat, hogyan tudod elmagyarázni a spiritualitást a belső vagy külső racionális-szkeptikus hangoknak! Egy jógaoktató terapeuta kutatorvos kíséretében.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 09:15
Hogyan alakítsuk a sérelmeinket belső erőforrásainká? 09:15 Gyurkó István

Keresed az utad Önmagad, netán a gyógyulás felé? Keresed a boldogságod? A kérdéseid gyűlnek, a hiteles válaszok elmaradnak. Sokszor nem is tudunk róla, automata módon, megszokott utakon (kondicionáltség, rutin, hiedelemrendszer) járunk, cselekszünk; ami természetes képességeink csupán 8-15%-ának használatát jelenti. Az egészség ma már nem csak a betegség hiányát, hanem egyedi képességeink és az életminőség optimalizálását jelenti. Tudtad, hogy azok, akiket több veszteség, sérelem ért magasabb érzelmi intelligenciával és elmélyültebb önismerettel rendelkezhetnek?

szombat, 2018. 06. 23., 09:15 - 09:30
Provokatív párkapcsolati nézőpontok 09:30 Vantulek Zsolt

Rövid beszélgetés, mit csinálunk a Mindfulness Központban. Párkapcsolati- és szex témák provokatív nézőpontokból feldolgozva. Miért működik, miért nem, és hogyan működik.

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 09:45
A betegségek másodlagos haszna 09:45 Fejes Tamás

Minek egészség egy Mártírnak? Hogyan szolgálnak minket a betegségeink? Hogyan bírálja felül a tudatalatti a tudatunkat? Valóban a testi folyamataink áldozatai vagyunk?

szombat, 2018. 06. 23., 09:45 - 10:00
A nők elsárkányosodásáról, avagy mi volt előbb, a sárkány, vagy a sárkánytojás? 10:30 Soma Mamagésa

A férjem szerint minden nő egy potenciális sárkány lehetőség. Magam is úgy gondolom, hogy zsigerileg hozzuk magunkkal a házisárkánnyá válás lehetőségét. Ennek nyilván megvan az oka, ahogyan megvannak a jelei és jellemzői is. Arról fogok beszélni, hogy mindez honnan ered, egyáltalán: mit jelent sárkánnyá válni, mi jellemzi a sárkányt, és mit tehetünk, ha már megjelent, illetve hogy ne rakjon tojást.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 11:30
Nő és Férfi, szerelem, szex, karma 11:45 Pozsgai Nikoletta

Találkozik egy férfi és egy nő. Egy különleges férfi és egy különleges nő. A kémia és a hormonális tüzijáték magasba repíti őket. Előbb vagy utóbb a szerelemből szex is lesz. A szerelem és a szexualitás összeköti őket - energetikai és érzelmi értelemben is. Így már minden adott, hogy lejátszhassák a karmikus drámájukat. Vajon tényleg van közöttük szer-elem és lelki összetartozás, vagy a vágy és a dráma készteti-kényszeríti őket, hogy rendezzék egymással az el nem rendezetteket? Van-e szabadságunk abban, hogy megválasszuk kivel kerülünk össze? Ha igen, miképpen lehet megoldani a karmát, kilépni a karmikus adok-kapokból? Vagy mindez karmikus eleve elrendelődés alapján történik? Vajon csak úgy lehet továbblépnünk, ha mindketten lejátszottuk szerepeinket és megtaláljuk a közös feloldozást? Vajon létezik karma mentes szerelem, kapcsolat? Ha nem, hogyan lehet karmátlanítani? Az előadás ezen izgalmas kérdések nyomába ered mai modern párkapcsolati-kapcsolati útvesztőink rejtélyeik között.

szombat, 2018. 06. 23., 11:45 - 12:45
Párkapcsolat lezárás és újrakezdés 13:00 Szkiba Zsuzska
szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Spirituális megújulás workshop - Gyorsítsd meg spirituális fejlődésed (élő közvetítés) 15:00 Neale Donald Walsch

A program alapjául a Beszélgetések Istennel – 4. Könyv: Fajunk felébredése szolgál, amely a sorozat utolsó könyve, 2017. márciusában jelent meg. Ebben az írásában Neale 16 konkrét példán keresztül mutatja be, hogy a más dimenziókból származó Magasan Fejlett Lények viselkedése miben tér el az emberekétől; valamint kifejti, hogy ha ezen minták közül csak néhányat át tudnánk venni, az mennyiben javítana életünkön – és mintegy katalizátorként működhetne, mely kimozdíthatna másokat is a spirituális szunnyadásból. Ismerteti majd ezen transzformatív viselkedésminták saját életünkbe való beillesztésének Hét Eszközét, emellett lehetőség nyílik a résztvevők számára, hogy elköteleződjenek a saját személyes fejlődésük felgyorsítása felé, azáltal, hogy elfogadják és beépítik életükbe azon viselkedésmintákat, amelyek segítenek az emberi fajnak ráébredni arra, kik és mik is vagyunk (az isteni természet egyéni megjelenései), és hogyan jelenhet meg mindez a kollektív tapasztalatunkban.

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:30
Kerekasztal beszélgetés - Egészséges párkapcsolat 16:45 Dr. Darnói Tibor, Geszler Dorottya, Pozsgai Nikoletta, Farkas Dániel, Kovács Péter

Gondolati háttér:

Napjainkban egyre több a hamis ént védő, olykor támadó, a zavaró érzések irányította viselkedés. Sajnos a párkapcsolatok többségében is megjelenik a valódi énnek hitt hamis én, mely hajlamos gyanakvással tekinteni a környező világra, annak szereplőire, szinte folyamatosan félelemben él.  Arra számít, hogy a területére bárki bármi behatolhat és árthatnak neki.

Párkapcsolatokban a hamis én könnyen láthatóvá válik pl.: a versengésben (pl.: kié az utolsó szó), a hatalomra, irányításra és a vágyak, elvárások azonnali kielégítésére való törekvésben. A hasonló helyzetet élők félnek, idegesek és türelmetlenek attól, hogy nem az lesz, amit szeretnének, félnek attól, hogy elvesztik a másik és az események feletti kontrollt, irányítást. A félelem szép lassan hajlamos betölteni kapcsolatuk minden szegletét és észrevétlenül megerősödik az a hitük, hogy: biztosan tudják mi a jó nekik, párjuknak, és mi az, ami kedvezőtlen. E folyamatban megszilárduló előfeltevéseik aztán segítenek nekik fenntartani az évek alatt kialakított személyes világukat, s útját állják a forradalmi változásoknak. Ahelyett, hogy felismernék és vállalnák a párkapcsolataikban feltárulkozó személyes fejlődés kihívását, elbújnak a fontosnak ítélt dolgaik falai mögé, s nem engedik el életünknek a múltban összegyűjtött, jól megszokott darabjait.

 

Kerekasztal beszélgetés résztvevői: Geszler Dorottya, Pozsgai Nikoletta, Dr. Darnói Tibor, Dr. Farkas Dániel

Kerekasztal beszélgetés vezetője: Kovács Péter

 

Kerekasztal kedvcsináló:

Személyes változásunk, fejlődésünk elkerülhetetlen, de hogyan is várhatjuk, hogy bármi új történjen velünk, ha a szívünk és az agyunk annyira tele van a saját elképzeléseinkkel, hogy meg sem halljuk az új valóságot hirdető hangokat, pl.:

 • „Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról!” (Mt 6,34).
 • „Ne az én akaratom, a tiéd legyen meg atyám.”
 • „Mindent ugyanúgy csinálni, de más eredményt várni a szenilitás első jele.” Einstein
 • „Egyetlen probléma sem oldható meg arról a tudatszintről amin létrejött.” Einstein
 • ……………

 

A világot, más embereket nem változtathatunk meg egy új ötlettel, meggyőződéseinkkel, történeteinkkel, tanácsainkkal vagy javaslatainkkal. A kerekasztal beszélgetésen kínálhatunk egy olyan helyet, ahol a résztvevők arra kapnak bátorítást, hogy levegyék páncéljukat, félretegyék elfoglaltságaikat és fenntartásaikat, s figyeljenek a saját középpontjukból szóló hangokra. Felismerhessék, a személyes fejlődésük lehetséges irányait amely, kintről befelé, felszíntől az átfogóba, anyagból az anyagtalanba, múlandóból az örök felé tart. Első számú dolog, amire mindannyiunknak szüksége van, egy nyitott és befogadó hely, ahol átalakulhatunk. Az ideálisnak mondható párkapcsolat működéséhez szükség van arra, hogy  párunk számára, képessé váljunk mi magunk ilyen teret kialakítani.

 

Az egyik Személyes életfeladatunk, hogy a félelmeinket, az ellenséges nézőpontunkat vendégszeretetté, békés szabad félelem nélküli térré alakítsuk:

 • ahol, az „idegenek”, párjaink vendéggé lehetnek és felfedik a magukkal hozott ígéretet, lehetőséget.
 • ahol, a megkülönböztetés képzeletbelivé válik s eltűnik.
 • ahol, az újonnan meglelt egység felismerése megtörténhet.

 

Kerekasztal beszélgetés célja:

Kerekasztal beszélgetés során arra teszünk kísérletet, hogy minden résztvevő a saját párkapcsolatával összefüggésben válaszokat találhasson kérdéseire, kételyeire.

Nyitott hozzáállásunkkal olyan szabadságot szeretnénk kínálni, amelyet nem háborgat megosztottság, ahol nem a mi Istenünket, utunkat kiálltjuk ki a boldogság egyedüli ismérvének, hanem egy olyan teret teremtünk, ahová az idegen (hallgatóság) betérhet, ellenség, baráttá válhat, amely révén életünk szereplői (hallgatóság) rálelhetnek saját Istenükre, útjukra.

 

Kerekasztal programleírás:

Az első részben: szakmájuk elismerését is bíró előadóink, a mi és hogyan működik a párkapcsolatokban fókusszal osztják meg a hallgatósággal sokrétű szakmai tapasztalataikat, személyes élményeiket, elért bizakodásra okot adó eredményeiket.

 

A második részben: a közönség vállalkozó kedvű része is bekapcsolódhat, és a kerekasztal vendégek vezetésével 4 darab 5-6 fős csoportba rendeződnek. Minden csoport, a moderátor által elmesélt párkapcsolati történet egy-egy szereplője helyett (a moderátor által feltett) kérdésekre közösen kereshet válaszokat, majd a csoportvezető, kerekasztal előadói megosztják a válaszokat a közönséggel: történettel kapcsolatos kérdések lehetnek…

 • Mi az ami, már eddig is működhetett a kapcsolatban?
 • Amikor nem állt fent a probléma, mit csinálhattak másképp?
 • Ha megoldódna a problémájuk, pontosan mi lehetne másképp?
 • Ha megoldódik a probléma miért lehet hasznos egy-egy szereplőnek, környezetének?
 • Milyen tulajdonságok, eszközök amivel már rendelkezhetnek a szükséges előrelépéshez?
 • Ha Te lennél az adott szereplő, mit tanulhattál volna a problémából?

 

A harmadik részben vendégeink összefoglalják a kérdések-válaszok szakmai, emberi tanulságait, és reflektálnak arra:

 • mi az, ami leginkább meglepte őket?
 • mi ad számukra bizakodásra okot, hogy a hallgatóság miért oldhatja majd meg a fennálló problémáit?
szombat, 2018. 06. 23., 16:45 - 18:45
A kétszerszámú legény - hunczut erdélyi történet - pikáns mese felnőtteknek 19:00 Olasz Etelka

Szerelmetes mesék, dalok felnőtteknek

Fehér a micsodája, Bűn és vétek, Ördög bújt az uramnak a bocskorába, Boncidai hegy alatt, ....stb.​

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 19:45
Mozi - A Békés harcos útja 20:00 Dan Millman

Dan Millman önéletrajzi könyve alapján!
A történet egy fiatalemberről, Dan Millman tornászról szól, aki végre el akarja érni, hogy értelme legyen a sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének. Véletlenül találkozik a benzinkutas Socrates-szel, aki segít neki abban, hogy megtalálja önmagát. Ám sokszor nem lehet eldönteni, hogy mi játszódik a fiatal fiú fejében, és mi a valóságban. Dan rövidesen súlyos motorbalesetet szenved, ami miatt az orvosok szerint már soha nem versenyezhet. Felkeresi hát Socrates-t és segítséget kér tőle, hogy készítse fel őt, mert Dan még legbelül érzi, hogy nem szabad feladnia. Szellemi és fizikai korlátait legyőzve Dan-nek sikerül újra formába lendülnie, és még az eddig elhanyagolt barátaival is jobb lesz a viszonya. Azonban arra nem gondol, hogy az edzője már lemondott róla és nem engedi, hogy részt vegyen a következő versenyen...

szombat, 2018. 06. 23., 20:00 - 21:45

Magóra

Evernext 2. helyezett - Orgazmus és Szabadenergia 08:45 Evernext Nyertes, Kékes Réka

Út az Emberiség Kiteljesedéséhez. Az előadás egy nem hétköznapi szemszögből közelíti meg a szabadenergia kérdését. Arra ad választ, hogy az orgazmus által felszabadított bioenergia tudatos használatával hogyan tudunk életünk és környezetünk alkotójává válni, s energiatudatosságunk fejlesztése által hogyan tudunk valódi értékeket teremteni.

szombat, 2018. 06. 23., 08:45 - 09:45
Stresszmentesen a hipnózissal 10:00 Inkret Bogi

Szeretnél elbúcsúzni a stressztől, rossz szokásaidtól és elérni vágyaidat?
Szeretnél boldogabb és kiegyensúlyozottab lenni?
Az önhipnózis segít neked ebben és sok másban. A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Ebben a helyzetben elméd teljes mértékben arra a dolgokra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani. Az előadáson megismerheted hogyan!

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
A magyarság-sors, s annak tudatos alakítása, lelki, szellemi szempontból 11:15 Kiss József Zsolt

Tudhatjuk,ismerhetjük,érezhetjük,sejthetjük,hogy minden népnek van egy sorsa,lehetőségei,feladatai,karaktere,lélektana,sőt egy-egy fő archetípust képvisel,ami egyben küldetését is meghatározza,ugyanúgy mint az egyén esetében.
A magyarságnak igencsak fontos-úgy gondolom ennek miértje nem szorul különösebb magyarázatra-identitását helyretenni,akár megtalálni,legfőképp manapság.
Egyfajta nemzeti önismeret,lehetséges jövőkép,esélyek,erények,teendők és erősítendő pontok,tanulandók fölvázolása is-közértetően-ez az előadás.
Elmélkedésre,tudatosításra,konstruktív szívmegnyílásra igyekszik sarkallni,az indíték szerint,leginkább arra,hogy mit tehetünk egyéni,kisebb és akár nagyobb közösségi szinten hazánk,nemzetünk közös,üdvös jövőjéért,természetesen a lényegi tehát a lélektani,spirituális dimenzióban,módon és eszközökkel.

szombat, 2018. 06. 23., 11:15 - 12:15
A szanszkrit és hindi kristálymetodikák 13:45 Matek Kamill
szombat, 2018. 06. 23., 13:45 - 14:45
Négy ősi mantra a gyakorlatban 16:15 Kiss Balázs Kunó
Hogyan lehet megszabadulni a kényszerektől, negatív tulajdonságoktól úgy, hogy az nem elfojtásba és menekülésbe torkollik?  Egész életedben mindig a válaszokat kutattad; kerested a boldogságot; mindig egy picit közelebb kerültél valamihez, amiről azt gondoltad, hogy majd elhozza az áhított célt? Szerinted meddig kell még dolgoznod magadon? Hányszor kell még ezt vagy amazt csinálnod, hogy olyan ember legyél, mint amilyet kitaláltál magadnak? Mikor éred el az áhított állapotot?

 

szombat, 2018. 06. 23., 16:15 - 17:15
A családállítás alapjai és működése 17:30 Maha Magunam, Sőtér Sarolta

Előadás és beszélgetés Bert Hellinger módszerének (családállítás) bemutatásán keresztül. Szülői minták megjelenése tudatos és tudatalatti szinten, valamint a párkapcsolatainkban. Meddig tartanak Ők és hol kezdzdődöm én? Mi alapján választunk társat? Válaszok és szabadulási technikák a mintázatok fogságából.

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00

ÉdenKert Agapé

Az Édenkert Mítoszai és Kristályai 09:30 Matek Kamill

Több Édenkert létezett. A legközismertebb példája a Biblia, a teremtés utáni Paradicsom képviseli az Aranykort.

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 10:30
Workshop 11:00 Boaz Nahaissi
szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 13:45
Méh Erő Ébresztő 14:00 Méhnővérek, Pozsgai Nikoletta

Előadás és meditáció a Méh Erő és vele a női energia felébresztéséről. Csak Nőknek!

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
Teremtő erőnk felszabadítása – Bodywork bemutató 17:00 Kun Szilvi

A bodywork testorientált önismereti technika segítségével megtapasztaljuk a bennünk szunnyadó teremtő erőt. A belső erőnk hiánya szoros összefüggésben van azzal, ahogy kicsi gyerekként megtanítják nekünk elfojtani a dühünket. A bemutató során megéljük, hogy az agressziónak két oldala van, az egyik oldalát elutasítjuk, mert pusztító és káros, a másik oldalát az előbbi miatt elfelejtjük használni pedig építeni és fejleszteni tudna, és ez is káros. Az agresszió kettős megjelenését intenzív gyakorlatokon keresztül tapasztalod meg önmagadon belül és mintát kaphatsz arra, hogyan tudod teremtő erővé transzformálni.

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 19:45

Zenei Nagyszínpad

Tradiconális jóga Vinod Dhaygude mesterrel 09:00 Indiai Nagykövetség

A 4. Nemzetközi Jóga Nap és a 3. Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivál keretében az idei Everness Fesztivál is bekapcsolódik az Indiai Nagykövetség által szervezett programba.
Szombat reggel Vinod Dhaygude jógatanár tart tradicionális jóga órát rendhagyó módon a Zenei Nagyszínpad előtti réten.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
Indiai Tradicionális Tánc - Namami Gange 19:00 Indiai Nagykövetség

Szombaton az esti nagykoncert előtt a Bharatanátjam 10 fős indiai táncs csoport lép felni, darabjuk címe: ’Namami Gange’.

 

A bharatanátjam egy klasszikus indiai tánc, Dél-Indiából. Ez a tánc egyaránt tartalmaz pusztán rimusra épülő elemeket és történeteket elmesélő jelentésben gazdag előadói részeket is.

A tánccsoport vezetője Guru Saroja Vaidyanathan, elismert táncos koreográfus, ő alkotta meg a Gangesz folyóról szóló darabot, melyet társulata elő fog adni. A darab arról szól, hogy a mítikus szent folyót újra tisztává kell tenni, hogy visszanyerhesse eredeti fényét. A mű témája ma is aktuális problémakört dolgoz fel.

 

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 19:30
Koncert 19:30 Kailash Kokopelli, Sudha

Az elmúlt 15 évben Sudha énekelt már szent énekeket, vallásos mantrákat és különböző tradíciók dalait, így vezetve közönségét egy magával ragadó utazásra: a hangokon át a csend és az ima középpontjába. Zenéjében távol-keleti, szufi, tibeti, indiai, valamint afrikai, hawaii, indián énekek egyvelegével biztatja a hallgatóságot, hogy csatlakozzon hozzá a dalolásban éppúgy, mint az imában és a csöndben. Sudhát a Bliss együttesből ismert Andy Blissett kíséri, és meghívott vendégként Kailash Kokopelli is színpadra lép.

szombat, 2018. 06. 23., 19:30 - 21:00
Koncert 21:30 Merope

Az Evernessen a "9 days" és "Amaranthine" albumokból játszunk nektek az Evernessen és a közelgő "Naktes" című albumról is hallhattok néhámy számot.

szombat, 2018. 06. 23., 21:30 - 23:00

EverTest

Kalaripayattu - Kalari flow 07:00 Szerényi István

A Kalaripayattu egy indiai harcművészeti rendszer, amely úgy van felépítve, hogy az alap gyakorlatai egészségmegőrző gyakorlatok is egyben. A bevezető gyakorlatok némi hasonlóságot mutatnak a jóga
rendszerekben ismert mozdulatokkal, csak dinamikusabbak és harci készségek fejlesztését is tartalmazzák. Ezután mozgásformák kimondott harci gyakorlatok (pusztakezes, fegyveres), valamint van egy gyógyító rendszere is, ami hasonlatos az ayurvédikus masszázshoz.
Ez kihat az energetikai testre nádik és csakrák, valamint az 5 életlevegőt szabályozzák, edzik a testet.

szombat, 2018. 06. 23., 07:00 - 08:30
Teljes testet átmozgató és a tudatot fejlesztő jógaóra 08:45 Medvegy Gergely

A gyakorlás a durva fizikai, az energetikai és a mentális test szisztematikus átmozgatásával illetve energetizálásával kiegyensúlyozza a szervezet működését. A meghatározott sorban lévő ászanák megerősítik a lábat, a hasat, a hátat, a karokat, majd az ülő és fordított testhelyzetek ellazítják ezeket a területeket. A pózok a belső szerveket is átmasszírozzák, így az egyes szervrendszerek működése javul. A gyakorlatsor a gyökér csakrától a korona csakráig minden fő energiaközpontot harmonizál. Az egyes ászana- és pránájáma-szekvenciák fejlesztik a gyakorló tudatosságot is.

szombat, 2018. 06. 23., 08:45 - 10:15
Hawaii Hula tánc 10:30 , Natkai Ágnes és Kukai Emese

Vidám és lendületes hawaii zenékre megtanulunk néhány alaplépést, majd megtanulunk egy koreográfiát is, ahol a kezek segítségével jelenítünk meg egy történetet. Fellépő csapatunk 4-5 különböző táncot is bemutat.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 12:00
Kortárs improvizáció és kompozíció 12:15 Grecsó Zoltán

Az improvizáció során a momentum megélésnek és használatának a készsége fejleszthető. A Willany Leó Improvizációs Táncszínházban öt éve figyelem azt az improvizációt, ami teljesen szabadon, megkötések nélkül jön létre. Az évek folyamán létrehoztam azt az improvizációs gyakorlatsorozatot, amely az amatőrt és a profit is egyaránt rávezeti a koreográfusi eszközöknek a momentumban való reflexszerű alkalmazására, és ezt készséggé mélyíti.

Az improvizáló művész pillanat-rendező, aki nemcsak a teste térbeli és testrészei aktuális helyzetéről vagy azok mozgásminőségéről dönt, de a test, mint egység másokhoz és a térhez való viszonyáról, illetve annak motivációjáról is. Létezik a testbe mélyült tudat “robot pilóta” vezetése és az ezzel ellentétes nagyon figyelő, tudatos improvizációs művészet is. Amiben én hiszek, az az, hogy a valódi improvizció ennek a kettőnek az elegye. A befelé figyelés és a reflexek öntudatlan érvényesülése egyszerre vezet az improvizációs készségek elsajátításához. 

Az öltözékről:
Fontos, hogy az öltözék kényelmes legyen! Hozz magaddal az órára zoknit (lehetőleg ne műszálasat), melegítőnadrágot, valamint hosszú és rövid ujjú felsőt is. Kérlek, semmiképpen se gyere nejlonharisnyában, és ne hagyd magadon a nagy fülbevalóidat, ékszereidet.

szombat, 2018. 06. 23., 12:15 - 13:45
Aikantika jóga - Csakra ászanák és meditáció 14:00 Acharya Shree Shankar

Csakra ászana – ászanasorozat, amely a csakrák felébresztésére fókuszál. Hét ászana van a sorozatban, amelyekhez hét dallam kapcsolódik.

Nadabrahma meditáció – Ősi tibeti meditáció, amely “mormolás” segítségével teremt összeköttetést a forrással. A meditáció során háttérzene irányítja a gyakorlók kézmozgását, amivel energiát küldenek és fogadnak a kozmoszból.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:30
West Cost swing 15:45 Ponce Paloma

West coast swing kóstoló óra - egy lehetőség kipróbálni ezt a modern páros táncműfajt és bele is szeretni egy úttal!

szombat, 2018. 06. 23., 15:45 - 17:15
Plus size jóga 17:30 Bach Éva

Jóga duciknak - „A jóga eredeti célja nem az, hogy újabb testi vagy lelki hibákat fedezhessünk fel önmagunkban, hanem valóság és önmagunk megtapasztalásának eszköze, annak teljességében: úgy, ahogy éppen most van.”

A plus size jóga egy olyan, Magyarországon egyelőre egyedülálló kezdeményezés, amely biztosítja a hatha jóga gyakorlás lehetőségét azok számára, akik a jóga stúdiók és fitnesz termek jógaóráin gömbölyű testalkatuk miatt nem tudnak gyakorolni, vagy érzik ott jól magukat. Online kurzus formájában vidéken, Budapesten pedig élőben is elérhető.
A hatha jóga gyakorlatai alkalmasak lehetnek ugyan alakformálásra, ám ezeken az órákon a gyakorlást elsősorban nem a változtatás, hanem az elfogadás szándékával érdemes elkezdeni, így a jóga nem az önsanyargatás egy újabb eszköze lesz, hanem az önmagunk iránti szeretet megnyilvánulása.
Hiszem, hogy ez a szemléletváltás lehet az a valódi, mély belső változás, amely végül az életöröm felé vezet, nem pedig a fogyatkozó centiméterek és kilók.
A plus size jógaórák során a gyakorlatokat úgy állítom össze, hogy azok tekintettel legyenek a gömbölyű idomok adta lehetőségekre, miközben figyelmesen átmozgatjuk az egész testet, megerősítve és gondozva a súlyfelesleg miatt jellemzően problémás területeket (ízületi kopások, hormonális okok, inkontinencia, gerincproblémák, önbecsülés), és fokozatosan felkészítik a testet a nehezebben kivitelezhető ászanák elvégzésére.

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00
Argentín tangó 19:15 Laurinyecz Fanni - Horváth György

Tangó bemutató és tanítás

szombat, 2018. 06. 23., 19:15 - 20:45
Össztánc 21:30 Fesztivál Táncosai

Az Everness Fesztivál táncoktatói kápráztatnak el minket őrületes tudásukkal.

 

szombat, 2018. 06. 23., 21:30 - 22:30
Össztánc Party 22:30 Dj Kramarik Ferenc, Kramarik Éva
szombat, 2018. 06. 23., 22:30 - 23:30

Hangterápiás Tér

"Dr Zodiak Ram" koncert 10:00 Jörg Blochinger

Dalaim a szeretetről és Földanyánkkal való szabad, békés együttélés víziójáról szólnak. Széles repertoárral rendelkezem, és intuitív módon játszom, amit az adott pillanat hoz. Rendszerint sikerül örömteli, oldott hangulatot létrehozni a zene segítségével. Dalaimat gitárkísérettel játszom, 432kHz-re hangolva.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:30
Koncert 12:00 Arif Erdem Ocak
szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 13:15
Jam 12:00 Renée Sunbird, Előadó, Everness Sound Healing Allstars
szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 13:15
Klang Heil Raum - intuitive soundhealing journey 13:45 Mitsch Kohn

Klang Heil Raum egy találkozás, mely a csendből az intuitív hangok világába visz, majd onnan vissza a csendbe. Arra biztat, hogy add át magad a pillanat áramlásának, teremts kapcsolatot a lelkeddel és indulj el egy belső utazásra. A zene elkalauzol a saját belső világodba, hogy felfedezhesd a tudatalattidat, szembenézz a saját igazságoddal, tudatosítsd a mintákat, amiket követsz, a történeteidet, valamint valódi szépségedet és erődet is. Sokan azt mondják, itt érezték először, hogy hazaértek.

Szívesen látunk mindenkit, aki mélyen meg akarja ismerni önmagát, és azokat is, akik csak lazítani szeretnének és megmártózni az örökké változó intuitív zene hullámaiban.

 

szombat, 2018. 06. 23., 13:45 - 15:15
Gyógyító erdő 15:45 Samsara Boulevard

"A "Gyógyító Erdő" egy olyan speciális, vezetett, kb 90 perces mélyrelaxáció (fekvőkoncert), mely során a zenészek gitárral, hangtálakkal, gongokkal, fúvós hangszerekkel, szélcsengővel és egyéb autentikus hangszerekkel, valamint az emberi hangokkal és mantraénekléssel, felhang- és torokénekléssel egy szakrális Erdőn vezetik keresztül a résztvevőket, kollektív-meditatív állapotot előidézve. Az utazás során olyan mély megéléseket tapasztalhatunk meg, amelyekkel beindíthatjuk öngyógyító folyamatainkat és melyek segítenek rálátni problémáinkra; ebben a lebegésben automatikusan ráébredhetünk a megoldásra, feloldásra. Eközben egész testünk töltődik és pihen az ősi hangszerek és mantrák által. A Magyarországon egyedülálló programot a Samsara Boulevard zenekar fejlesztette ki és vitte át a gyakorlatba, a 15-20 éves egyéni és csoportos jóga, tánc, zeneterápiák vezetési élményeinek tapasztalatai alapján. A zenekar tagjai képzett zenészek, mantra énekesek, hang, mozgás (jóga) és gongterapeuták."

szombat, 2018. 06. 23., 15:45 - 17:15
Koncert - "A Szeretet Fénye" CD albumom improvizációs előadása hegedűn és furulyán 18:00 Enrico

Az elhangzó zenei tételek előtt rövid szöveges ismertetőt mondok, és a jelenlevők számára improvizálom az alapra az új szólókat.

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 19:30
Hangterápiás koncert 20:30 Netanel Goldberg
szombat, 2018. 06. 23., 20:30 - 22:00

Zöld - S - Ég

Alternatív kutyasuli 09:30 Mogyorósi Tibor
szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 10:00
Biz-Alom Telj-es El-fogad-ás - közösségépítés spirituláis pszichológiája 10:00 Kovács Arnold

A Biz-alom telj-es el-fogad-ás alapműködése annak, aki kapcsolódott az "akárhogyisnevezedhez", forráshoz, a mindenséghez, az egységhez, az ürességhez, Istenhez, a természet(é)hez, stb. Ezt bárki gyakorolhatja, többé-kevésbé állandósíthatja életében. Amikor ez sikerül, az nagyon tanulságos. És amikor nem, abból akár mégtöbbet lehet tanulni. Egy közösségépítési folyamatban rengeteg ilyen lehetőség rejlik … és viszont. Azaz, ezekben a lehetőségekben rejlik a közösségépítés. Ezt próbálhatod ki a műhelymunkámon.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Egyén vagy közösség? A Szociokrácia megoldási javaslata egy régi problémára 12:00 Kiss Ferenc

Vajon van-e lehetőség arra, hogy egy intencionális közösség tagjai szervezetten dolgozzanak együtt közös céljaikért, ugyanakkor közösségi lelkületüket is megőrizzék? A programban megismerkedünk a Szociokrácia keletkezésének hátterével, legfontosabb értékeivel és elveivel. A fókuszt a szociokratikus döntéshozási és választási eljárásokra helyezzük, melyeket ki is próbálunk egy-egy elképzelt szituációban. Nem mulasztjuk el végiggondolni azt sem, hogy mikor, milyen feltételek esetén lehetnek előnyösek a szociokratikus módszerek egy közösség számára.

szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 14:00
Közösségi vállalkozások 14:00 Vágvölgyi Gusztáv Pablo

Közösségi vállalkozás a jövő szervezete és a valódi közösség legjobb lehetősége

Ha engem kérdeztek arról, hogyan találtok VALÓDI közösségre, akkor azt tudom mondani, hogy bárhol vagy, bárhova költözöl, hozz létre közösségi vállalkozást! Miért közösségi vállalkozás? A közösségi vállalkozás egy élőrendszer, ami magától nő:

 • mert a természetünk szerinti menedzsment rendszereket fejlesztünk és alkalmazunk,
 • mert a bonyolult és szubjektívnek látszó emberi problémákra is rendszerszintű válaszokat adunk
 • mert növeljük a személyesség és őszinteség szintjét, így nő a bizalom egymás iránt
 • mert a hibáztatás helyett, valódi problémamegoldás történik
 • mert így nehéz, fájdalmas szituációkat is képesek vagyunk megbeszélni,
 • mert munkatársaink valódi társainkká válnak
 • mert közösség, közössé teszi a problémáinkat és a sikereinket is
 • mert a valódi közösség növeli az egyéni felelősségvállalást
 • mert a közösség növeli a kreativitást, az innovációt

Az előadásomban arra fókuszálok, hogy mi is a közösségi vállalkozás és miként érdemes elindítani.

Ezzel együtt a fesztivál teljes ideje alatt folyamatos közösségi vállalkozás tanácsadást és ezt támogató életvezetési coachingot tartunk az Inspi-Ráció sátorban.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 16:00
Átalakuló közösségek program 16:00 Tracey Wheatley, Előadó, Zsoldos Vica

Ízelítő az Átalakuló közösségek programból, hiszen számos előremutató projekt van Magyarországon, amikre büszkék lehetünk! Az átalakuló közösségek program célja az aktív helyi közösségek együttműködésével újraszőni hazánk és a bolygó társadalmi és ökológiai szövetét mindannyiunk boldogulására. Eközben közösen tanuljuk az együttműködés, a szolidaritás új formáit, erősítjük a helyi demokratikus részvételt és csökkentjük ökológiai lábnyomunk. Hisszük, hogy EGYÜTT MŰKÖDÜNK. Olyan alulról szerveződő közösségek működnek együtt, amelyek már elkezdték az „átalakulást”, vagy kísérleteznek a helyi kapacitásokon alapuló, fenntarthatóságot szolgáló gyakorlati lépésekkel. Az együttműködés célja egymás megismerése, és tanulni egymás tapasztalataiból.

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 18:00

Manna

Információ, tudatosság, veganizmus - haladó etika a 21. szazadban 09:00 Preyer György

Megrögzött elképzelésem az emberekről: "Csak azok az emberek nem lettek vegánok még, akiknek nincs elég információ a birtokukban a váltáshoz. Hisz ki akarna ártani megannyi érző lénynek teljesen szükségetelenül?" Gyere el és beszélgessünk arról miért szükségtelen az állathasználat, és ez hogyan függ össze a napi tudatosságunkkal.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:45
A gourmet szex asztalon és ágyban 11:00 Hummel Zsolt

Az vagy amit megeszel. Ahogy eszel, valahol úgy szeretkezel.
Hogyan lehetünk ínyencebbek mindkettőben, mi a kapcsolat közöttük, mi az ami inspirálhat benne. Mi a kedvenc fűszered, de mi a valós vágyad?

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:45
Nyers vegán ebéd készítés és kóstoló 13:00 Lénárt Gitta
Zöldségekből, gyümölcsökből és magokból készítünk egy főételt és egy édességet, sütés, főzés nélkül.
Mindenkinek jut belőle kóstoló.

 

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:45
A tudatos étrend a vásárlással kezdődik - a közösségi gazdaságok működése 15:00 Szelényi Dániel

Az egyik első hazai közösségi mezőgazdálkodás (CSA) kezdeményezés, a Háromkaptár Zöldségközösség tagja vagyok az indulás óta. A bemutatkozó fényképemet egy olyan képből vágtam ki, ami a közösségben készült. Körülöttem áll Gabi mama és Daniella a közösség alapító gazdái és két dolgozójuk. A kezemben éppen egy gazdag októberi fél zöldség kosár, benne: 1 kg krumpli, 3 db főzőhagyma, 1 kis csomag petrezselyemgyökér, 12 db sárgarépa, kis tasak bébirépa, negyed zeller, 0,5 kg paprika, 65 dkg paradicsom, 1 doboz koktél paradicsom, 1 csomag mángold, 1 csomag zellerzöld, 1 csomag bazsalikom és 1 közepes fejeskáposzta. Körülöttünk a biokert ágyásaiban jól érzi még magát a mángold, a káposztafélék és különféle fűszerek. Sőt, emlékszem rá, hogy ez egy nagyon meleg ősz volt, kaptunk még spenótot és vígan virágzott a másodvetésű borsó és a levendula újra méhlegelővé alakult. A kerti kemence már éppen kihűlt, elvégezte dolgát, elkészült a teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyér. A szomszéd gazda éppen a kecskéit eteti, az ő termékeiből is lehet kérni a dobozba finomságokat. Folytassuk tovább a kép felépítését együtt, ismerjük meg a közösségi mezőgazdálkodás működését! „A közösségi mezőgazdálkodás a gazdák és fogyasztóik közvetlen kapcsolatán, hosszú távú elköteleződésén és partnerségén alapuló gazdálkodási forma. Lényege, hogy a gazdálkodó mellett a fogyasztóknak is fontos szerepe van a gazdaság fenntartásában. A gyakorlatban a közösségi mezőgazdaság egy gazdából vagy gazdacsoportból és egy vásárlói körből áll, akik kölcsönösen elkötelezik magukat az együttműködés mellett. Ezt gyakran írásos megállapodásban is rögzítik. A vásárlók vállalják, hogy a gazdaság termékeit sokszor előre meghatározott áron és az egész szezonban vagy az egész évben megveszik. A gazda pedig vállalja, hogy ebben az időszakban a közösség számára a legjobb tudása szerint termel. Magyarországon eddig leginkább olyan kezdeményezések fordulnak elő, amelyet egy gazda fog össze, ám alkalmanként más gazda termékeivel is színesítik a kínálatot (pl. kenyér, méz).” – Tudatos Vásárlók Egyesülete – Közösségi mezőgazdálkodás, légy a részese!

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 15:45
A növényi alapú étrend hatása a női szervekre és az emésztőrendszerre 16:00 Bökfi Emese

Az általam tartott program egy interaktív beszélgetés lesz, amelyben elsősorban az emésztőrendszeri és nőgyógyaszati betegségekről és rendellenességekről lesz szó, de holisztikusan is áttekintjük a veganizmus gyógyító erejét az emberi testre, immunrendszerre és életmódra vonatkozóan. Megosztom veletek a saját utam történetét beteségekből a gyógyulásba és a ti tapasztalataitokat, élményeiteket is meghallgatva megfogalmazunk majd néhány általános tanulságot a növényi alapú étrend jótékony hatásairól.

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 16:45
Rák és a nyersre érett szellem 17:00 Kakuk Bálint

A rák napjaink második leggyakoribb, idő előtti elhalálozást okozó betegség. Fontos észrevennünk és megértenünk azokat a jeleket, amelyet a betegségeink közvetítenek felénk, és a gyógyulás érdekében képesnek kell lennünk meghaladni önmagunk addigi változatát!

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:45

Elementál - TŰZtér

Zen meditáció 06:00 Preyer György

Zazen meditáció a hagyományos kóreai zen buddhista tanítások szerint.

szombat, 2018. 06. 23., 06:00 - 07:00
Seon yu - Zen légzés foglalkozások 07:00 Bach Éva

„Ez a világ nagyon gyorsan változik. Régen az emberek tudata lényegesen egyszerűbb volt, és a társadalom is egyszerűbb volt. Ám kapcsolatrendszereink mára összetetté váltak. Ma már nem olyan egyszerű felmenni a hegyekbe, hogy csak és kizárólag meditációval, valódi természetünkkel foglalkozzunk.” (Szung Szán, a koreai zen 78. pátriarkája)
A koreai eredetű Seon Yu légzőgyakorlatok mindössze napi néhány perc gyakorlással is hozzájárulhatnak az éber, tudatos jelenlét fenntartásában és a hatékonyabb működésben körülményeinktől és élethelyzetünktől függetlenül - akár a modern, rohanó, városi hétköznapok világában is.A Seon Yu (zen légzés) gyakorlatai több évszázados hagyományra tekintenek vissza, ám sokáig titkos tanításként kezelték őket. Szung Szán zen mesternek, a koreai zen 78. pátriárkájának köszönhetően ma már elérhetők az egész világon. Magyarországon egyelőre az első és egyetlen oktatója Bach Éva, a Szung Szán zen mester által alapított Kvanum Zen Iskola nemzetközi Dharma tanítója.A zen légzés egy olyan 2. csakrás légzés, amely nagyban segíti a meditációs praxist és a koncentrációt, és segít nyugalmat és egyensúlyt teremteni a gyorsan változó hétköznapok világában. Az így nyert stabilitással könnyebb lesz tisztán tartani a tudatot akár extrém helyzetekben is.

szombat, 2018. 06. 23., 07:00 - 07:45
Harmonikus légzés 08:00 Cser Zoltán

Csögyal Namkhai Norbu Rinpocse gyakran szokta mondani, hogy az élet nem más, mint légzés, ezért megtanulni jól lélegezni, azaz tudatosan lélegezni alapvető dolog, főleg a mai kor emberének. 
Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy a légzés összekapcsolja a tudatunkat a testtel, ezért a Harmonikus Légzés, vagy teljes légzés kulcsfontosságú elem mind a test, mind pedig a tudat működésének koordinálásához. Nélkülözhetetlen módszer a tudat lecsendesítése, a testi feszültségek csökkentése szempontjából, továbbá jótékonyan hat a testre és az idegrendszerre egyaránt. Az elsajátított módszereket bárhol és bármikor végezhetjük, ily módon hatékony eszközhöz jutunk a hétköznapi életünkben. A Harmonikus Légzés módszerének forrása a tibeti Jantra jóga rendszere, mely egyike a legrégibb fennmaradt jógának, eredete a 8. századig nyúlik vissza.
A foglalkozásokon a testi és légző gyakorlatokon keresztül elsajátítjuk az alhasi légzést, majd a bordaközi és a mellkasi légzés fázisain át megtanuljuk a teljes légzést, kinyitva a testet a légzésre. A
légzés helyének és fázisainak összehangolása révén érjük el a harmóniát a légzésben, a Harmonikus Légzést.

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:00
Pranayama és meditáció: Shiva Shakti meditáció 09:15 Acharya Shree Shankar

Pránajáma – “Prána” az életerőt jelenti (főleg a légzésen keresztül figyelhető meg), és vagy az “ajáma” (a prána korlátozása vagy kontrollálása, bizonyos légzéstechnikai módszerek alkalmazásával, amikor bizonyos eredmények elérése érdekében szándékosan megváltoztatjuk a légzést) vagy az ajáma negatív formája, a kiterjesztés vagy kioltás (mármint az életerő kiterjesztése). Ez egy jógikus tanítás, amely az ősi Indiából ered.
Shiva-Shakti meditáció – A tantrikus hagyományban úgy tartják, hogy minden embernek van férfi és női oldala is. A férfi és a női jelleg nem más, mint Shiva illetve Shakti megjelenése. A spirituális fejlődéshez szükség van a két oldal energiájának egyensúlyára. Ezzel a meditációval megidézzük a bennünk élő isteneket, és egybeolvadunk velük.

szombat, 2018. 06. 23., 09:15 - 10:15
Földelés - a Kapcsolat II. 10:30 Bíró Zen Balázs

Mindannyian ugyanonnan jöttünk. A testünket a Földnek köszönhetjük, és általa mind kapcsolódunk. Egy olyan egyszerű és gyakorlatias meditálásra hívlak, ahol átélheted ezt a kapcsolódást.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 12:00
Flydeeper vízi terápia 12:15 Ofer Rosenthal

A Flydeeper egy több dimenziós hidroterápiás technika, amelyet Magyarországon tanítunk és gyakorlunk. A program egy különleges "Everness" vízi gyógyító szertartás lesz a Balatonban Ofer Rosenthallal.

szombat, 2018. 06. 23., 12:15 - 12:45
Hahota Jóga 13:45 Erszény Krisztián

Hahota Jóga foglalkozás

szombat, 2018. 06. 23., 13:45 - 14:45
Dinamikus meditáció 15:00 Baba Maitréja Ashis

Minden amit átadok, Osho, Ramana Maharishi és a Himalaja ősi mestereinek tanításából származik. A tradíció átfolyik rajtam és hússá vérré válik...

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 17:00
Üzenet a Felső Énedtől - Személyes közvetítés & Sámán Utazás 17:15 Shaman Umut Fırat

Létesíts kapcsolatot a Felső Éneddel és tapasztald meg a vele való kommunikációt. Az esemény első felében Shaman Umut Fırat mindenkit bevezet a Felső Énnel való kapcsolódásba. A második felében a csoportot egy sámán utazásra viszi, ahol a résztvevők megtapasztalják a kommunikációt a Felső Énükkel és kérdéseket tehetnek fel. A 2 órás program során Shaman Umut Fırat 2 csoportot fogad egymás után, egymástól függetlenül. Egy csoportnak a maximum létszáma 15 fő, és csoportonként 1 órás az esemény.

szombat, 2018. 06. 23., 17:15 - 18:15
Üzenet a Felső Énedtől - Személyes közvetítés & Sámán Utazás 18:30 Shaman Umut Fırat

Létesíts kapcsolatot a Felső Éneddel és tapasztald meg a vele való kommunikációt. Az esemény első felében Shaman Umut Fırat mindenkit bevezet a Felső Énnel való kapcsolódásba. A második felében a csoportot egy sámán utazásra viszi, ahol a résztvevők megtapasztalják a kommunikációt a Felső Énükkel és kérdéseket tehetnek fel. A 2 órás program során Shaman Umut Fırat 2 csoportot fogad egymás után, egymástól függetlenül. Egy csoportnak a maximum létszáma 15 fő, és csoportonként 1 órás az esemény.

szombat, 2018. 06. 23., 18:30 - 19:30

Zenei Műhely

Doromb workshop - Gimesi Szabolcs 10:30 Ethnosound
szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 11:30
Djembe workshop 12:00 Peter Paul
szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 13:15
Didgeridoo workshop 14:00 Ternyák Richárd

A Didgeridoo Workshopon szót ejtünk a hangszer megszólaltatásáról, légzés és játék technikáról, valamint saját szólokkal mutatok rá a hangszerben rejlő lehetőségekre.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:30
Workshop 16:00 Yury Lebedev
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:30
Transzállapotok hangok által 18:00 Sajtos Sándor Sajti
Az embeiséggel egyidős a transzélmények, az átlényegülés, a beavatás, a kiteljesedés kísérlete. Térségenként változó eszközökkel a mai napig vannak akik ápolják ezeket a hagyományokat.
A workshop-on ebből szeretnék némi ízelítőt adni hangokkal, légzéssel, dobokkal, mozgással, amelyek önmagukban  is alkalmasak transzélmények kiváltására. 
Tíz éve foglalkozom a megváltozott tudatállapotok adta lehetőségekkel, azok kutatásával, terepmunkákkal, a zömében dél amerikai bennszülött tanítóim segítségével. Amennyiben érdekel ez a fajta bevonódás, várlak szeretettel.
szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 19:30

Dzsem Színpad

Nap-Fény-Hang Üdvözlet - Koronacsakrás Kiáradás 08:00 Karacs Ildi

A Napfény eléri a Földet, táplál rajta minden létezőt. Spirituális útjaim során hozott energiakészletet adom át ebben a Napüdvözlő koncertben. Egyiptomi, Boszniai Visokói piramisok által hozott energiával töltekezünk. Hang rezgéseivel hozzunk a Fényt, beépítjük a sejtekbe, dns-einkbe, beépítjük az anyaföldbe, a Balaton vizébe a Föld bolygó magjába. Hisz Föld anya éled a szíve dobban, egyre, egyre., egyre jobban!

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:30
Ferenc vagyok 10:00 Kőhalmi Feri
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Jam 11:30 Várnai Ákos
szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 13:00
Akusztikus történetek 13:30 Animo

Dalainkban személyes történeteket zenésítünk meg, két akusztikus gitárral és egy énekhanggal, izgalmasan minimalista felállásban.
Személyes kapcsolatunk az Evernessel: Velocipéd című dalunkat a 2017-es Everness élményei is ihlették, ezért külön öröm számunkra, hogy idén akár együtt énekelhetjük Veletek is!

szombat, 2018. 06. 23., 13:30 - 14:30
Koncert 15:15 Anu Mauri

Muzsikánk világzene, ír-kelta és keleties hatásokkal, ethno és elektromos hangszerekkel (pl. yang quin), néhol középkori, helyenként a gregoriánba hajló dallamokkal. Aki nyitott a Dead Can Dance, Loreena McKennitt, Vangelis vagy Enya zenéjére, az a mi dalainkban is meg fogja találni azt, ami őt összekapcsolja mélyebb önmagával.

szombat, 2018. 06. 23., 15:15 - 16:45
Jam 17:30 Fodor Réka
szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00
Koncert 19:45 The Tapi Project

A Tapi Project bemutatja tapasztalatait és történeteit, egyszerű zenei köntösbe szőve, szabad feldolgozásait, élő ritmusait, erőteljes énekhanggal vezetve.

szombat, 2018. 06. 23., 19:45 - 21:15
Jam - Ölvedi Gáborral és barátaival 22:00 Ölvedi Gábor

Egymás világának nyitogatása hangszereinkkel és énekhangjainkkal, az Everness Fesztiválon muzsikáló legkiválóbb, szakrális zenét játszó barátaimmal az itt és mostban!

szombat, 2018. 06. 23., 22:00 - 23:30
Live Dj set 23:30 Dorombal
szombat, 2018. 06. 23., 23:30 - 01:00

Táncos Part

LEMangURIA 09:00 Semsei Angelika

Az elképzelés arról kik is vagyunk valójában elválaszthat a valóságtól. A valóságot, mely minden mozdulat középpontjában jelen van, megtaláljuk belső lényünkre fókuszálva, az áramlás gyönyörűségesen gördülékeny, akadálymentes, szavakon és ideákon túlmutató segítségével. Ha minden mozdulatodban önmagad vagy, ott vagy ahol a valóság létezik. Az élet kiteljesedése, amikor valóságaink sokszínű világa összekapcsolódik, és változásaink harmóniában, könnyed természetes örömmel teremtődnek, pont úgy, ahogy a tiszta jelenlét őszinte mozdulatai születnek. Gyere el és fedezzük fel együtt minden spirituális ember végső célját a valóságot!

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
Kontakt Improvizáció 10:15 Fejér Péter

A kontakt tánc maga a kapcsolat. Érintés, a partnerrel, a többi táncossal, a térrel, a földdel. Testtudat, kreativitás, szabad mozgás, improvizáció. Önismeret, valódi figyelem, egység élmény, mozdulatpárbeszéd. A testsúly áthelyezése és legfőképpen egy közös kontakt pont követésén alapszik két vagy több táncos improvizációja.

szombat, 2018. 06. 23., 10:15 - 11:15
Ecstatic Dance Liberation 11:30 Bíró Gabriella Éva, Kun Szilvi

Liberation egy belső utazás a mozdulatainkon keresztül, autentikus mozgás meditáció, ahol megtapasztalhatod a teljes jelenlétet és szabadságot. A tánc során a csendből indulunk és több lépcsőn keresztül az eksztázison át ismét a csendbe térünk vissza egy sokkal felszabadultabb, könnyedebb létélménybe. Közvetlen kapcsolat jön létre test – lélek – szellem között, amely gyógyít, felszabadít és belső útmutatást ad. Megtapasztalod milyen az, amikor teljességgel önmagad vagy, szabadon mozdulsz és feloldódnak a testedben raktározott érzelmi, mentális blokkok.

szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 12:30
Fúziós hastánc 12:45 Ládonyi Bori

A fúziós hastánc egy különleges, alternatív műfaj, amiben a nomád kultúrák, különböző stílusok, illetve modern tánctechnikák találkoznak. A földies mozdulatokból elegancia, büszke nőiesség sugárzik. Nagy figyelmet fordítunk a testtudatosságra, csípő, mellkas, váll izolálására és összehangolására.

szombat, 2018. 06. 23., 12:45 - 13:45
Zumba 14:00 Kramarik Éva

A Zumba® a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitnesz program. Az állóképességed és a ritmusérzéked miatt ne aggódj: mindenképp megizzasztunk, és úgy fogyhatsz majd, hogy közben jól érzed magad!

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
NIA 15:15 Sőtér Sarolta, Varga Dóra

Holisztikus fitnesprogram, amely 9 mozgásformán keresztül segít minket abban, hogy hazataláljunk test, lélek és szellem szinten.

szombat, 2018. 06. 23., 15:15 - 16:15
Tahiti tánc 16:30 Végh Teodóra

Minden nap egy órát táncolunk, elsajátitjuk és gyakoroljuk az alapmozdulatokat.

szombat, 2018. 06. 23., 16:30 - 17:30
Ősi Öt Elem Tánc 17:45 Szűcs Hajnal

Ősi Öt Elem Tánc lehetőség az Öt Tiszta Alap Elem FÖLD-TŰZ-LEVEGŐ-VÍZ-TÉR Szabad Táncon és az Élő Zenei Ritmusokon Keresztüli Megismerésére! 

Öt Elem Tánc alkalmával az Ősi Erő Felébresztésére, Önmagunk Megtapasztalására és Felszabadítására nyújtó lehetőség nyillik a Tánc Meditatív Áramlásán keresztül. Hangszerek lüktetése ősi hangzás világon keresztül adnak teret Rituális Táncunknak. Táncmeditáció szabad mozdulatai, valamint az élő zene rezgései által az egyedi és megismételhetetlen ősi minőségeddel való találkozás lehetőségét nyújtja.

Természettel egész-séges össz-hang-ban:
Őseink természetes egységben élték meg az Öt Elem Tiszta minőségét, s annak áramlását nem csak külső minőségekben, hanem saját belső világukban is. Tisztában voltak minden egyes elem tulajdonságaival, hatásaival, tisztító és gyógyító szellemi erejével. Tudati, érzelmi tulajdonságaink, testi adottságaink a természeti elemek minőségeinek a vissza tükröződése, amelyeket életünkben is leképezve őrzünk. Minden egyes elem más és más minőségben nyilvánul meg, legyen az akár rezgésszint, tudat állapot, érzelem, test érzet vagy mozdulat. A táncmeditáció alatt minden egyes elem megtapasztalása, arra mutat rá, hogy milyen a saját benső tudati-érzelmi-testi világunk az elemek megközelítéséből. Tapasztalataim során találkoztam az energiák felborulásával is az elemek szempontjából, amelyek kihatnak az élet minden területére és minőségére.
Minden ember őrizz magában sajátságos elemet-elemeket amelyek erősségként, esetleg túlzásként jelenek meg a személyiségében, valamint hiányzó elemekkel is amelyek komoly problémákat okoznak akár az egyén, akár környezete számára. Cél az össz-hang-ra való törekvés Ön-mag-unkban, Ön-mag-unkkal a természettel, a természeti elemekkel egységben.

Az ősi hangszerek, Ősi Zenei rezgésénél nagyon fontos szerepet játszott, hogy mélyen a gyökerekig visszanyúlva egy ősi hangzásvilág jelenjen meg. Az Elemek a természetben is különböző rezgésszinten, és minőségben nyilvánulnak meg, amelyeknek tiszta tartományait minden elemnél a zenei rezgések biztosítják.  Didgeridoo, Doromb, Dobok, Torok ének, valamint még más ősi hangszerek abban segítenek bennünket, hogy a mélyen szunnyadó ősi, természeti energiákat felszínre hozzák és aktiválják. 
Az ősi hangszerek rezgései elröpítenek egy olyan világba, ahol megszűnik tér, s az idő. A hétköznapok gondjait félretéve, egy olyan kikapcsolódásban vehetsz részt, ahol a zavaró gondolatok már nem érnek utol és ezáltal a test-lélek-szellem tisztán tud kapcsolódni a benső természetes forrásához.

Szeretettel várunk erre a Belső Utazásra!

szombat, 2018. 06. 23., 17:45 - 19:15

Férfiak Klubja - Erő Tér

Haka 08:00 Dr. Győrfi Zoltán

A maorik legendás harci tánca.
Amikor a Harcos felébred...
A Teste, a Lelke, a Szelleme...

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:00
Thury - próba 09:00 Férfiak Klubja

 Erő-, és állóképességi kihívás

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 12:00
Hogyan készíts saját házi likőrt? 09:30 Vízhányó Lajos
szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 12:00
Információ, Egyensúly, Stratégia, Szeretet 13:00 Gyurkó István

Tudatunk mozaikdarabkáiban létezünk napról-napra. Sokszor nem is tudunk róla, automata módon, megszokott utakon (kondicionáltség, rutin, hiedelemrendszer) járunk, cselekszünk; ami természetes képességeink csupán 8-15%-ának használatát jelenti. A baj sok esetben már ekkor elkezdődik.. Mindannyian belül érezzük, hogy többek vagyunk annál, aminek jelenleg a tudatában vagyunk. Mindenkinek vannak megérzései, testtudata, emlékei, érzései, intuitív képességei; ugyanakkor sokak elfeledték ezen természetes képességek készségszintű alkalmazását. Egyszerűen, hatékonyan újra Önmagunk lehetünk! Rajtunk múlik mit teszünk magunkért s hogyan segítjük embertársainkat.

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Meddig hátrálnak a férfiak a XXI-ik században, mi lesz velük és a nőkkel? 18:00 Bedő Imre, Gyurkó István, Kiss József Zsolt
Hová tűnnek a férfiak? Valóban visszaszorulnak vagy vissza vonulnak? Hová? Mi lesz velük? Mi lesz a gyermekeinkkel és a nőkkel? Milyen folyamatok játszódnak le körülöttünk? Mi befolyásolja a férfiak önbecsülését, felelősségvállalását, aktivitását? Hogyan lehet harmóniát teremteni a férfi-nő illetve a családi kapcsolatokban ma? Igazán aktuális és mindkét nemet égetően érintő kérdések. Mert minden, ami a férfiakat érinti, hatással van a nőkre is!

 

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 20:00

Férfiak Klubja - Kitörés

Kitörés tréning 08:00 Férfiak Klubja

Csak férfiaknak! A Férfiak Klubja nagy sikerű, egyedi férfias önfejlesztő tréningjén, a Kitörésen most egészen egyedi kedvezménnyel készültünk: június 21–23. között az Everness fesztiválon a szokásos 35 000 Ft helyett a Kitörésen csak 8000 Ft/fő a támogatási összeg – így nemcsak egy különleges egynapos tréningen vehetsz részt, hanem támogatásoddal a Férfiak Klubja társadalomépítő munkáját is segíted!

Ez egy egyszeri, soha vissza nem térő lehetőség, amivel az a célunk, hogy minél többen megismerjék ezt a hatásos módszert. A helyedet csakis itt tudod biztosítani: Everness - Kitörés Tréning

A módszer kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve, ők is vehetnek csak részt rajta. A tréning kis csoportos, ami azt jelenti, hogy 12 főben maximalizált a felső határ, és az egyéni jelentkezőkön túl csapatok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára is ideális. Ha többedmagaddal szeretnél jönni, mihamarább értesítsd ismerőseidet, barátaidat, kollégáidat, hogy jelentkezzenek! Az egyes napokon a Kitörésen való részvételt maximum az első 12 befizetőnek tudjuk garantálni. A tréning reggel 8-tól délután 5-ig tart, tehát egy egész napos program, készülj fel rá!

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 17:00

Szülők Sátra

Várandósság és vegetarianusság 10:00 Szűcs Orsolya

Interaktív beszélgetés, tapasztalatcsere a vegetáriánus és vegán életmódról, várandósságról, gyeremektáplálkozásról. Vegetáriánus és vegán étrend elfogadottsága a közintézményekben. A vega/vegán gyereknevelés "buktatói". A programon saját tapsztalatimat osztom meg, illetve a elvetődő kérdéseket vitatjuk meg. 

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Életiskola 11:15 Szabó Réka

Immáron ötödik éve lesz jelen az ÉletIskola az Everness fesztiválon. A szabad otthontanulásról tartok előadást és beszélgetőkört. Mindenkit várok, aki nem iskolai keretek között képzelni el gyermeke oktatását. Elmesélem, mi hogyan csináljunk, és segítek abban, ha Te is bele akarsz vágni. Személyes példánkkal igyekszem ösztönözni az útnak indulókat.

szombat, 2018. 06. 23., 11:15 - 12:15
Miért jó a gyerek jóga? 13:45 Rumi Melinda

Napjainkban a gyerekjóga egyre jobban elterjedt. Miért is van létjogosultsága ennek a mozgásformának? Milyen impulzust adhatunk a gyerekeknek ezeken a foglalkozáson? Milyen hatással van az idegrendszerre? Ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal várom az előadásra ellátogatókat.

szombat, 2018. 06. 23., 13:45 - 14:45
Jogot a gyermekkornak: a virtuális világ hatása gyermekeinkre - mégsem a mumus szemszögéből 15:00 Józsa Erika

A virtuális világ gyermekre, mint érzékeny, tapasztalni vágyó lényre gyakorolt fizikai és lelki hatásai. És mégis mikor mit tehetünk a gyermekünkért és mit NE ahhoz, hogy EGÉSZségben cseperedhessen fel a XXI. század 'elektroszmogjában'

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:00

Gyermekfalu

Ovis jóga 4-7 éves kicsiknek 10:00 Rumi Melinda

Ami egy ovi jóga foglalkozáson várja a gyerekeket: Mesélés közben légzőgyakorlatok, játék, jógapózok, játék, hangszerek, játék, jó hangulat, játék, jógapózok, játék. És még: kibeszéljük, kijógázzuk magunkból a feszültséget, megtanuljuk, hogy az élet az egyensúlyra törekszik (jó és rossz, kellemes és kellemetlen), megismerjük a testrészeinket, megtanulunk egy kicsit lazítani.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 10:45
Sulis jóga 7-12 nagyoknak 10:45 Rumi Melinda

A sulis jóga hasonló az ovishoz. Nagyon sok mozgás adja az alapját, de a gyakorlatokat már a helyes légzéssel összekapcsolva, rövid idejű kitartással végezzük. Több páros és csoportos jógaelemet is használunk. Emellett a koncentráció és elmélyülés is nagyobb figyelmet kap.

szombat, 2018. 06. 23., 10:45 - 11:30
Hanszersímogatás 11:30 Schwenk András
szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 12:30
Esések Iskolája - Dobrotka módszer 14:00 Dobrotka Béla

Minden korosztálynak kidolgoztam a biztonságos eséseket, így érdemes minket mekeresni, mivel ellenőrzőtt körülmények közt tanulhatod meg egyes eséstechnikákat. Ez a valódi önvédelem számodra. Szívesen látlak a gyerekfaluban vagy akár a Balaton partján egy együttes mozgásra. Ami biztos gazdagabban fogsz és örömmel hazamenni.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
Kismama jóga - harmadik trimeszter, késő várandóság jógája 15:00 Ölvedi Réka
Az Anaya kismama jóga célja a szakrális-isteni rend támogatása, a várandósság különböző szakaszainak megértése, és megélése. Valljuk: mindennek teremtett ideje van!  Eszközként a jógán kívül felhasználhat táncot, játékokat és egyéb kiegészítő elemeket, melyek segítik az adott trimeszterekben megnyíló készségek (életfeladatokhoz kötődő) kimunkálását. A teljesség megismerése a feladata, az Önvaló megismerésén keresztül az igaz természetre való rátalálás. Vallom, hogy ahhoz, hogy a szülést élményként, női beavatásunk csúcspontjaként élhessük meg, lelki és mentális felkészülésre van szükségünk, amire nagyjából 40 hét áll rendelkezésünkre. A kismamajóga segíti ezt a felkészülést, megtanít befelé fordulni, lelassulni, megpihenni és felvenni a kapcsolatot a bennünk növekvő élettel. Az Evernessen négy alkalommal jógázhatunk együtt, minden nap a várandóság különböző időszakainak gyakorlatait végezzük, hiszen a testünk-lelkünk változásával más igények merülnek fel. Az utolsó alkalmon pedig felkészülünk az anyaságra, és arra, milyen a szülés folyamata. Bármelyik órára jöhetsz, függetlenül attól, melyik trimeszterben tartasz. Gyakorlatozni csak a betöltött 12. hét után lehet. Várom a kismamákat (az utolsó alkalomra a kispapákat is)!

 

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:00
Babás jóga 16:00 Szűcs Orsolya
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00
Esti Mese meditációval kicsiknek és nagyoknak 18:30 Dzsóti Nővér

Játékos ráhangolódás után vizualizációs meditációra invitáljuk a gyerekeket - a kisebbeket a szülő ölében ülve. Végül belső tapasztalást megerősítő mesét élvezhetünk együtt.

szombat, 2018. 06. 23., 18:30 - 19:00

Pillanat Part

Fly stick jóga 08:45 Boaz Nahaissi
szombat, 2018. 06. 23., 08:45 - 10:15
Testpozitív jóga - Énerő 10:30 Bach Éva

A testpozitív szemlélet a hatha jógaóra keretein belül valójában egy visszatérés. Ilyenkor a jóga teljesítmény- és fejlődésorientált fitnesztermi alkalmazásától a megismerés és az elfogadás felé fordulunk.
A testpozitív órák és a terápiás jóga során kiemelt szerepet kap az érzetfigyelés, és az, hogy elvárások nélkül forduljunk önmagunk felé. Megtanuljuk maximálisan tiszteletben tartani a testünk határait, testi és tudati szokásainkból eredő belső és külső korlátainkat, anélkül, hogy megpróbálnánk azokon áterőszakolni önmagunkat.
Ezeken a jógaórákon nem bántjuk, erőltetjük, nem kritizáljuk és egyáltalán nem is véleményezzük a testünket, vagy önmagunkat, hiszen nem akarunk elérni semmit, hanem hiszünk abban, hogy az, amiként jelen vagyok ebben a pillanatban, az a tőlem telhető legjobb, és a feladatom teljesítéséhez éppen elég, ennélfogva tökéletes.
Egy testpozitív órán jógagyakorlás, a test mozgása, a tapasztalás lehetősége önmagában véve az az örömteli cél, amelyért jelen vagyunk és gyakorolunk. A gyakorlatsorok megfelelő összeállítása és ez a kapcsolódás, a testünkhöz és önmagunkhoz fűződő viszonyunk kiigazítása lesz végül az, amely gyógyít és előrevisz.

A testpozitív órák keretein olyan civilizációs ártalmakat kompenzáló gyakorlatsorokat is megismerhetsz, mint a hormonrendszer kritikus állapotaiban (pl. a változó kor, a meddőség, PCOS, pajzsmirigy alulműködés és a cukorbetegség kezelésében) hatékony hormonjóga, a hormonális problémákért és a szív, érrendszeri megbetegedésekért és a modernkori pszichés zavarokért egyaránt felelős stressz oldására alkalmas stresszoldó jóga, valamint az ülőmunkát kompenzáló irodai jóga.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 12:00
Jiaido mozgásmeditáció 12:15 JIAIDO mozgásmeditáció
A JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditáció egy gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink. A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során. 
 
A JIAIDO elemei:
 
- Aktív testmozgás - melynek kulcsa a tudatos mozdulat, tudatos légzés
- Négyféle gyakorlásmód, négyféle ritmusban - megismerheted a Víz, a Tűz, a Föld és a Levegő  elem erejét, és rád gyakorolt hatását
- Páros gyakorlatok - a kapcsolódási képesség, a kommunikáció, az együttműködés tükre és fejlesztője
- Érintéses testmunka (JIAIDO Ate bodywork) - mely kioldja az évek során a testben felhalmozott érzelmi és mentális blokkokat
- Meditáció és relaxáció
- Belső csendből születő kreativitás
szombat, 2018. 06. 23., 12:15 - 13:45
Callygraphy jóga 14:00 Poroszlai Eszter

A Calligraphy Jóga egy új, Master Zhen Hua Yang által kifejlesztett mozgásforma, melynek elemei az õősi kínai és indiai hagyományokban gyökereznek. A Tai Chi a mozgás simaságának, egyenletességének, erőfeszítésmentességének, a Chi Kung az energiaközpontra, a belső energia megnövelésére és mozgatására való fókusznak, a jóga a mozdulatok fiziológiai szerkezetének és formájának, a kalligráfia pedig a mozdulatok 3D-ben való összekötésének, áramoltatásának a forrása. A Calligraphy Jóga gyakorlásával testünk természetessé, mozgásunk könnyeddé, szabaddá, feszültségmentessé válik, energiaszintünk megnő, immunrendszerünk megerősödik. Az áramló energia mind fiziológiai, mind energetikai síkon oldja a blokkokat – mindezt erős nyújtások és sérülés veszélye nélkül. Gyakorlásával nemcsak ízületi sérülések, gerincbántalmak, vérnyomásproblémák, cukorbetegség, asztma gyógyíthatóak, hanem a szorongás és stressz is kezelhető. A Calligraphy Jógát bárki gyakorolhatja korra, fizikai állapotra, erőnlétre való tekintet nélkül.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:30
Tematikus kundalini joga órák a módosult tudatállapotok megélésének jegyében 15:45 Kata Siri Sant Kaur

Ez a 4 egymásra épülő, de külön is látogatható óra egyike, amikor a tudatmódosító szerek nélküli, tudatosan előidézhető módosult tudatállapotokba mélyedünk el a kundalini joga által és arról is tapasztalatot szerzünk, hogy hogyan tudjuk mindezeket az élményeket visszaforgatni a mindennnapjainkba és praktikusan használni a tudatállapotok szivárványának sokszínűségét, gyógyító erejét!

szombat, 2018. 06. 23., 15:45 - 17:15
MediBall 17:30 Szilágyi István

MediBall: ....ahol az emberi szellem öntudatra ébred és felismeri önmaga igazi természetét!" Tájékoztatóval egybekötött bemutatóban szemléltetjük a gyakorlás során érintett négy " test" kapcsolatát. A foglalkozások során megteremtjük a - fizikális, mentális, érzelmi és spirituális testek szinkronját. Ebben az állapotban az ember anyag és szellem közötti kapcsolatként , tökéletes egységben és harmóniában létezik! Gyakorlásunk célja a Valódi Én erejének és kapacitásának felismerése,az öntudatra ébredés folyamatának támogatása. A mozgás során hosszútávon az emberi szabadságot tanulmányozzuk. A szinkron állapotában végzett tevékenységeink korlátozó gondolat és érzés mintáktól mentesek. Érintjük a testtartás, a figyelem, a dinamika, a kisugárzás és a kapcsolatok témáit. Gyakorlunk MediBall ütővel és labdával és azok nélkül is. A módszer, a "szinkron" hatásait pár perc elmélyült gyakorlás után élvezhetjük. Az ember átszellemül, energiával töltődik, kisugárzása megváltozik. A biztonságos, felhőtlen, felszabadító légkörben a közös gyakorlás és mozgás örömmel és élményekkel teli.

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00

Csendes Part

Meridián torna / 5 tibeti rítus / Beszélgetés az egészséges élet módszereiről 07:30 Bach Zoltán

7:30 - 8:00  Meridián torna - gyakorlás
8:00 - 8:30  5tibeti rítus - gyakorlás
8:30 - 9:00  Beszélgetés az egészségeses éplet módszereiről

Meridián torna: Egészséges emberben az életenergia akadálytalanul kering, a 12 fő és a két középvonali meridiánban. Betegség állapotában a meridiánban elakad az energia. Ahhoz, hogy az egészséges állapot fenntartható legyen, mintegy napi 20 percet érdemes szánni a saját meridiánjaink szabad energia-áramlásának biztosítására. A gyakorlatsor különböző részekből áll. Három fontos meridiánponton akupresszúrázunk magunkat. Hasi légzést végzünk. A lábaink erejének fenntartása érdekében guggolunk. Átmozgatjuk a térdeket és végigpaskoljuk szinte az egész testünket. Felpezsdítő érzés remek napindító egészséges szervezetünk záloga.

Öt tibeti rírus: Öt ősi gyakorlat a Himalája fennsíkjáról származó titok. Optimálisan egymáshoz hangolt gyakorlatokból álló program. Napi 10-20 perc már meghozza az eredményt. Felélénkül a keringésünk a hormonrendszerünk a szerveink életenergiával telnek meg. A csakráink szokásaink következtében gyakran kizökkennek az egyensúlyból, túl vagy alul működnek. Úgy nyerhetjük vissza fiatalos életérzésünket, vitalitásunkat ha aktiváljuk és egyensúlyba hozzuk a csakráink. Az Öt Tibeti éppen ezt a hatást éri el. 

Beszélgetés az egészségeses éplet módszereiről: beszélgetünk kicsit a merinián tornáról, az öt tibeti rítusról, és az Élet napos oldaláról

szombat, 2018. 06. 23., 07:30 - 09:00
Kínai energiagyakorlatok 09:15 Leél-Őssy Tamás

Kínai energiagyakorlatok a tudatosságszint növelése érdekében. A formátlan megtapasztalása a formán keresztül.

szombat, 2018. 06. 23., 09:15 - 11:15
Yin jóga a fa + fém elemmel - relaxáció élő hangfürdővel 11:30 Perlmutter Brigitta

A yin jóga egy mély, befele figyelő meditatív gyakorlás, ami segít feloldani és elengedni az érzelmi blokkokat, ezáltal nagyban segít a test hajlékonyságának fejlesztésében.

szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 12:45
Beszélgetés a fa és fém elemről és annak hatásairól 12:45 Perlmutter Brigitta

Az egészséghez szükséges, hogy mind az 5 elem egyensúlyban legyen bennünk. Átbeszéljük,hogy, energetikailag milyen hatással lehetnek testünkre és lelkünkre, ha kibillennek az egyensúlyból. Hogyan állíthatjuk vissza az egyensúlyt. Milyen szervek és milyen meridiánok tartoznak egy-egy elemhez.

szombat, 2018. 06. 23., 12:45 - 13:30
Csípőnyitó és érzelmeket kiegyensúlyozó jógaóra és utána előadás 14:00 Medvegy Gergely

A különféle ászanák megnyújtják, illetve lazítják a csípő izmait; a gyakorlatok hatnak a comb elülső, hátsó, belső és külső izmaira, illetve a far- és törzsizmokra. Belső szervek szintjén a medence és az alhas szerveit energetizálják. Finom szinten a gyökér, a nemi és a köldök csakrák harmonizálásával az akarat, az érzés és a gondolkodás közötti egyensúly teremthető meg. A gyakorlás alkalmas az érzelmek kiegyensúlyozására. A jógaóra utáni előadás során az elme és az érzelmek működéséről fogunk beszélgetni.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 16:00
Astanga jóga, 90 perc + Csakrameditáció (Torok és Harmadik Szem) 16:15 Gauranga Das

Az Ashtanga jóga egy tradicionális és dinamikus, az egész testet megmozgató ászana-gyakorlatsor. A négy nap alatt az Ashtanga első sorozatával fogunk megismerkedni, a különböző strukturális és technikai elemeken végighaladva. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott a gyakorlás, mindenki meg fogja találni a számára megfelelő kihívást. A gyakorlás végén csakrameditációt fogunk végezni a csakrák mantráival, vizualizációval és sámándob, valamint egyéb etnikus hangszerek kíséretében. Jógamatracot, vizet hozz magaddal a gyakorlásra! A foglalkozás után szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

szombat, 2018. 06. 23., 16:15 - 18:00

ÉlményTér

Gibbon Slackline 09:00 Gibbon Slacklines Hungary

"Akárhol is vagy, légy ott teljesen" Eckhart Tolle Ez a sport/mozgásforma enélkül nem is működik. A lényeg a tökéletes egyensúly megtalálásában és a koncentrációban rejlik! Az egyensúlyérzék, a koncentráció fokozása egész életünkben fejleszthető, ezért az egyensúlyi sportágak gyakorlása minden korosztályra jótékony hatással van. A legjobb az egészben, hogy erre bárki képes. Gyere és kóstólj bele a Slackline-ba azaz a kiegyensúlyozottság művészetébe.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 20:00
Rúdfitness 10:00 Catwalk IronAirBase

Rövid rúdfintess bemutatók által próbáljuk prezentálni a sport sokoldalúságát és legfőképpen lehetőséget biztosítunk a forgások, trükkök kipróbálására, elsajátítására. Kor, alkat nem akadály, ez mindenki számára élmény, néha a gyermekkort idézi vissza.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Antigravity jóga 15:00 Olasz Vera

Az Antigravity Yoga különlegessége, hogy egy Hammock nevű eszköz segítségével végezzük a jóga ászanákat, különösen nagy hangsúlyt fektetve a fordított testhelyzetekre, melyet így a gerinc megterhelése nélkül tudunk elvégezni. Kétségtelenül ez az Antigravity Yoga legnagyobb különlegessége, így arra gondoltunk, hogy ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Ezért az Antigravity Yoga Stdió kitelepült néhány napra ide az Everness Fesztiválra, hogy számotokra is elérhetővé váljon ez a különleges módszer. Elhoztunk Nektek néhány Hammockot, amiben megmutatunk pár gyakorlatot, és szeretettel várunk Benneteket egy rövid kipróbálásra. Mivel a Hammockok száma korlátozott és Ti reméljük sokan lesztek, így személyenként 5-10 perces gyakorlásra van lehetőség.

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 19:00
Rúdfitness 16:00 Catwalk IronAirBase

Rövid rúdfintess bemutatók által próbáljuk prezentálni a sport sokoldalúságát és legfőképpen lehetőséget biztosítunk a forgások, trükkök kipróbálására, elsajátítására. Kor, alkat nem akadály, ez mindenki számára élmény, néha a gyermekkort idézi vissza.

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 18:00

Balance

Akrojóga 10:00 Garami Dóri, Gazda Zsolt

Az Akrojoga a tradicionális joga pózokat egy teljesen szokatlan szintre emeli: a levegőbe. Középpontjában a joga egyik legfontosabb tanítása áll: a kapcsolódás. 
A páros és közös gyakorlatok során az egymás közti odafigyelés és kommunikáció elkerülhetetlen, így önkéntelenül is megtanuljuk és megtapasztaljuk a bizalmat, támogatást és segítség adást. 
A workshopon elsajátíthatod az akrojóga technikáit, alappózait. A Base a tartó, a Flyer a repülő és a Spotter a segítő szerepét.
A gyakorlás elkezdéséhez előképzettség nem szükséges

Az akrojóga egy rendkívül látványos ága a jógának; ötvözi a jóga ásznáit és szellemiségét, akrobatikus elemeket és a masszázs jótékony hatását.
A gyakorlás során át tudjuk lépni a saját berögzült fizikai és mentális határainkat. A figyelem fókusza megoszlik a saját testérzetek és az egymásra hangolódás között, így a gyakorlatok segítik a bizalom és az önbizalom kialakulását.
Fejleszti a test izomzatát, az egyensúlyérzéket, a kommunikációs és együttmködési készséget; mindezt úgy, hogy észre sem vesszük.

A gyakorlás során a két legjellemzőbb mondat:
 „Nekem ez biztos nem fog menni...”
 „Hihetetlen, de sikerült!!!” 

Ha kíváncsi vagy, hogy mire is vagy képes; szeretnéd megtapasztalni a bizalom fontosságát és a repülés örömét, mindenképpen itt a helyed! 
Várunk mindenkit egy közös szárnyalásra!

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:30
Hulahopp 11:45 Hoopdance Hungary

Az órákon egyrészt újra élhetjük a gyerekkor játékosságát és rengeteget nevetünk, mókázunk, másrészt bizonyos gyakorlatok teljes koncentrációt igényelnek, így az elmélyülés, meditatív állapot és a „flow” élményét adják. Kikapcsol, feltölt, felpörget.

szombat, 2018. 06. 23., 11:45 - 12:45
Zsonglőr workshop 13:00 Taurin Circusz

Nem csak gyerekeknek! Zsonglőrködés labdával, virágbottal, poival, diabolóval! Ki tudod próbálni az eszközöket, a zsonglőrök pedig tanítanak a trükkökre!

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Dinamikus Rapid Masszázs workshop 14:45 Nagy Sándor

A Dinamikus Rapid Masszázsban egyszerre kell figyelni az egész testes mozgás- és légzés ergonómiára, valamint a ritmikusságra és a technikák pontos kivitelezésének megérzésére. A workshopon ezekről fogok beszélni, illetve néhány gyakorlatot mutatok is belőlük.

szombat, 2018. 06. 23., 14:45 - 16:15
Acroyoga óra 16:30 NuadTeam

A fesztiválon tematikusan felépített acroyoga órákat tartunk, amelyek mindegyikén játékos formában, hatékonyan felépített módon adjuk át egy-egy mozdulat, mozdulatsor kivitelezésének módjait. Számos izgalmas, érdekes feladattal készülünk, várunk minden kezdő és haladóbb acroyógást szeretettel!

szombat, 2018. 06. 23., 16:30 - 18:00
Kontakt bot workshop 18:15 Előadó, Stix Dávid

A kontakt zsonglőrködésben, az eszköz megragadását elkerülve, a test különböző részein próbáljuk egyszerre egyensúlyban és mozgásban tartani. A trükkök gyakorlása mellett, a tanulás alatt alkalmazott szabályok és kifejlődő képességek levetíthetőek és alkalmazhatóak a való életben is. A mozdulatok magukban ötvözik harcművészetek, tánc, akrobatika és spirituális tanok ősi nyomait, és egy teljesen új mozgásformában ötvözi mindezt.

szombat, 2018. 06. 23., 18:15 - 19:45

Miraculum Alkotótér

Rajzolás-nemezelés, Cipőkészítés, Ékszerkészítés, Üvegfestés 10:00 Egy hely és BESTi, Franka cipőműhelye, Rézkor by Zwana, Üvegszimfónia

Egy hely és BESTi

Bennünk élő ősjeleken, az alkotó folyamaton a fókusz: előhívás, tervezés, formába öntés - nemezelés

 

Franka cipőműhelye

 

Saru, szandál, mokaszin, vászoncipő, babacipő, tavaszi zárt cipő, és haladó (komolyabb félcipők) cipőkészítő foglalkozások közül lehet választani. Minden foglalkozásomon fontos szempont a környezettudatosság. Sokszor dolgozunk maradék textilekből, variáljuk a minőségi bőr alapanyagokkal, így egy tartós, de mégis egyedi lábbeli készülhet. A foglalkozások minimum 4 órásak, egy zárt cipő elkészítése időigényes folyamat, de az érzés, amikor felveszi az ember élete első saját készítésű cipőjét, semmihez sem fogható!

 

Rézkor by Zwana

Elsősorban olyan egyszerű ötvös technikákat használunk, amelyek nem igényelnek bonyolult eszközöket. Egyszerű ékszereket készítünk, amik a foglalkozás után akár otthon is elkészíthetőek.

 

Üvegszimfónia

Kézzel festés üvegből készült kisebb berendezési tárgyakra.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 13:00
Rajzolás-nemezelés, Tűnemezelés, Textil játékok, Üvegékszerek 15:00 Egy hely és BESTi, Inkarno, MimMóza, Naspolya Üvegműhely

Egy hely és BESTi

Bennünk élő ősjeleken, az alkotó folyamaton a fókusz: előhívás, tervezés, formába öntés - nemezelés

 

Inkarno

A gyapjúval való szobrászkodás igen látványos és élvezetes. A végeredmény és sikerélmény tovább inspirálja a résztvevőt önálló munkák megalkotására.
A munkafolyamat és a technika igen meditatív, könnyen el tud mélyülni a résztvevő, gyakran vizet sem isznak ,fel sem állnak egy többórás foglalkozás során.

 

 

MimMóza

Textil alapanyaggal játék, vagy praktikus tároló készítése

 

 

Naspolya Üvegműhely

Üvegékszer készítés

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 18:00

ÉdenKert

SzInT Családállítás - Szinkron Tér 13:30 Bottyán Katalin

Rendeződj a belső szerepszemélyiségek terében, generációban, inkarnációs térben vagy egyéb terekben.

szombat, 2018. 06. 23., 13:30 - 15:00
Méhgyógyítás és MéhÁldás szertartás (F) 15:15 Méhnővérek, Pozsgai Nikoletta

MéhTér. Szakrális Női Kör: Méhgyógyítás és MéhÁldás szertartás. Csak Nőknek!

szombat, 2018. 06. 23., 15:15 - 16:15
Csakraharmonizáló program - Szinkron Tér 15:30 Borlói Anita

A program során számos módszerrel és gyakorlattal dolgozunk a csakrák működésén.

szombat, 2018. 06. 23., 15:30 - 17:00

ÉdenKert Ádám-Éva Sátor

Kényeztetés az elemekkel - nőknek és férfiaknak is! - Éva Sátor 09:00 Méhnővérek

Érintés, ringatás, kényeztetés, töltődés, figyelem. Szerető jelenlét. Minden, ami jól eshet neked.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:30
Babamasszázs bemutató - Éva Sátor 11:00 Kónya Barbara

Gyertek a "tűz" köré a babáddal és élvezzétek az érintést és a gyógyító kezedet!

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:00
Méhünk, női erőnk és a méltósággal megélt szabad női lét - női kör - Éva Sátor 12:00 Varga Beatrix

Ha többet szeretnél tudni arról, mekkora kincset rejt a tested.

szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 13:00
Csakraharmonizáló program - Szinkron Tér 15:30 Borlói Anita

A program során számos módszerrel és gyakorlattal dolgozunk a csakrák működésén.

szombat, 2018. 06. 23., 15:30 - 17:00

ÉdenKert Gyógyító Tér

Kényeztetés az elemekkel 09:00 Méhnővérek

Érkezz meg a teljességbe az elemek gyógyító erejének segítségével. (max 2*5fő)

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:30
ÉdenKert Gyógyító Tér workshopok 10:30 Méhnővérek

Az ÉdenKert Gyógyító Térben 2018.06.20-tól 2018.06.24-ig minden nap 09:00-17:00-ig az alábbi kezeléseken vehettek részt:

TEK kineziológia tanácsadás
Access Bars vagy Facelifting
Szinkron életvezetési coaching
Colorado System©® energospirituális kódolás
Méhgyógyítás
PersonaScope személyiség és életútelemzés
TEK kineziológia tanácsadás
Théta healing kezelés
Anyaméh Áldás és Gyógyítás
EDU - K Optimális Agyi Szervezettség felmérés
Egyéni családállítás
Coaching
Lélek-összekapcsolás
Testgyógyító bioenergetikai kezelések
Átalakulás a szeretet erejével
Szellemgyógyász oldás
Méhgyógyítás
CranioSacralis Biodinamika színterápiával
Masszázs
Méhgyógyítás
Hangtálterápia
Magzatkori stresszoldás
Párkapcsolati konzultáció
Kismama masszázs
Szülésre hangoló egyéni beszélgetés
Talpreflex masszázs

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 13:30

Kahi Academy

Sajátítsd el a tudatos teremtővé válás technikáit 10:30 Buze Veronika, Józsa Klára

Olyan technikákat mutatunk be, melyeket a mindennapjaidban alkalmazva tudatossá válhatsz önmagadra és az életedre, és amelyekkel életed az áhított jövő felé veheti az irányt.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 11:15
Használd őseid erejét! 11:30 Buze Veronika, Józsa Klára, Tom Peter Rietdorf

Hogyan hozhatók harmóniába a generációs kapcsolatok, és milyen hatással lehet ez a te életedre.

szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 12:15
Kahi-Healing kezelés - fókuszban: a felmenőid erejében rejlő potenciál 12:30 Buze Veronika, Józsa Klára

Tapasztald meg, micsoda erő a felmenőid energetikai támogatása.

szombat, 2018. 06. 23., 12:30 - 13:15
Aurasebészeti műtét Live! – fókuszban: térdoperáció 14:30 Tom Peter Rietdorf

 Aurasebészeti műtét bemutatása

szombat, 2018. 06. 23., 14:30 - 15:15
Aurasebészeti kezelés - fókuszban: a te személyes problémád 15:30 Tom Peter Rietdorf

Aurasebészeti műtét a résztvevők problémájától függően.

szombat, 2018. 06. 23., 15:30 - 16:15
Önbizalom-kezelések – fókuszban: az önmagadba vetett hit! 17:30 Buze Veronika, Józsa Klára

Egyszerű gyakorlatokat mutatunk a mindennapokra, hogy bízz önmagadban, mert hittel elérhető minden.

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 18:15
Élő csatornázott meditáció – találd meg a belső csended, légy szabad 18:30 Tom Peter Rietdorf

Tom Peter Rietdorf médium mély meditációval vár téged, mely során kapcsolatba lépünk a lélek tudatos világával, hogy mindenki érezhesse a különbséget az emberi élet és a határtalan létezés valódisága között.

szombat, 2018. 06. 23., 18:30 - 19:00
Motiváció minden napra – inspiráló beszélgetések egy pohár bor mellett 19:30 Buze Veronika, Fricska Károly, Józsa Klára

Esti beszélgetések az életről. Rólad. Rólunk. Mindannyiunk életéről, élettapasztalatairól. Valódi élethelyzetekről, nehézségekről, döntésekről, örömökről, könnyekről, nevetésről, boldogságról, sikerről, változásról. Cél, hogy megosszunk, bíztassunk, támogassunk, inspiráljunk. Hallgassátok meg, ki hogyan vette kezébe élete fonalát, vagy meséljétek el ti, mitől lett az életetek szebb, jobb, sikeresebb, valódibb.

szombat, 2018. 06. 23., 19:30 - 20:30

Integrál Akadémia Nagy Sátor

Hipnojóga 08:00 Kocsis Ilona

Tradicionális jóga kicsit más vezetéssel. Nem módosít, nem vesz el, és nem is ad hozzá. Tény, hogy a belső csendünkben vagyunk képesek a legmélyebb megértésre önmagunkról, miközben éppen a csendben hangosodik fel leginkább a belső zaj. A mindennapok során gyakran cselekvésbe merülünk, hogy eltereljük a figyelmünket a belső monológokról, egyszerű nevén az agyalásról. Megtanulni használni a belső csendet egy folyamat. Az út pedig a gyakorlás. A hipnojóga abban segít, hogy ne eltereld a figyelmed, hanem éppen fókuszáld. Hogy jelen legyél abban, ami éppen van. Az intenzív és szakszerű verbális vezetés segítségével a figyelem könnyebben fordul befelé, a bemélyülés, azaz a tudatmódosulás létrejön, és meg is tartható.

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:30
Integrál családállítás 10:00 Kemény Péter
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Jelenlét a pillanatban – Bodywork 12:30 Bennó Zsuzsa, Dr. Gál Anita

 

Arra hívunk téged, hogy workshopunkon felfedezd a saját tested válaszait a fenti, és ahhoz hasonló kérdésekre.
Hogyan kapcsolódsz az énerőddel? Milyen, mikor aktiválod a saját belső erődet? Gyere és tapasztald meg a saját testedben, milyen neked, amikor határaidat tartva, az erőddel kapcsolódva egyensúlyban létezel. Hol van az egyensúly: kívül, belül? Hogyan tartod meg az egyensúlyod, amikor kívül a világ változik? És hogyan ha a belső világod változik? Mi az, ami kibillent téged? 
Arra hívunk téged, hogy workshopunkon felfedezd a saját tested válaszait a fenti, és ahhoz hasonló kérdésekre.

 

 

szombat, 2018. 06. 23., 12:30 - 14:00
JelenLét-bodywork 14:30 Paku Veronika, Wojniczky László
Ebben a két és fél órában nem előre meghatározott mozdulatok energetikai és érzelmi, gondolati hatásait vizsgáljuk, ahogy a jóga, hanem fordított a sorrend; a személyiségünk és lényünk energiái, érzelmei mozdítják a testünket, mint egy meditációban. Az érintés, a mozgás és a különböző testek (fizikai-érzelmi) összekapcsolása. Amint ezek harmóniája vezeti mozgásunkat, „kívül” megjelenik a szépség, belülről a jelenlét, az egyszerre átélés és a jelen vagyok élmény.

 

szombat, 2018. 06. 23., 14:30 - 17:00
Mozdulj szabadon! - bodywork 17:30 , , Dr. Gál Anita, Oláh Rita

Szenvedsz a monotóniától, a rád nehezedő feladatoktól, a szabályoktól, és úgy érzed, nem tehetsz mást, el „kell” végezned a munkádat, meg „kell” tenned, amit kérnek tőled, alkalmazkodnod „kell”? Arra vágysz, hogy végre hitelesen képviseld önmagad másokkal szemben? Szabadon szeretnéd kifejezni az érzéseidet? Bátorságot szeretnél, hogy végre önmagad lehess? Itt az idő, most kipróbálhatod hogyan tudsz szabaddá válni.

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00
Önismereti iránytű - intera 19:00 Visi Márton

Mely önismereti utak illenek a személyiségedhez? Szakértő útmutatója egy holisztikus piacon - interaktív előadás
Mi az, hogy pszichodráma, családállítás, coaching, terápia? Vajon egy transztánctól mit várhatsz, vagy egy hétvégi elvonulás meddig vihet? ​Az integrál szemlélet rendszerezett tudása segít eligazodni a módszerek között.
Tapasztalt önismereti kísérőként felvázolom, hogy az egyes terápiás utaktól, önismereti csoportoktól mit várhatsz, ill. melyik mire nem alkalmas. Lesz szó a kliens – kísérő közti kapcsolat alapvető fontosságáról, hogy mire figyeljen, aki kísérőt keres. Kitérünk a gyakori csapdákra, úgy mint spirituális elkerülés, a csoportfüggés, az “egy módszer mindenre jó!” tévedése, és vázolunk integratív megoldásokat.
Itt a helyed, ha elindulnál, ​vagy, ​ha már megjártad a köreidet, és a ​tisztán akarsz önismereti utat választani.

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 20:00

Integrál Akadémia Kis Sátor

Hatha jóga és meditáció 08:00 , Schweder József

A jóga testhelyzetei lazává, nyugodttá teszik a testet, megszabadítják az izomfeszültségtől, és elcsendesítik a zaklatott elmét. Jógaóráimon a fizikai gyakorlatok elvégzése után tizenöt perces relaxáció következik, melyet rövid meditáció követ.

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:30
Freud és Buddha találkozása 10:00 Vizinger Erzsébet

Miért áll szemben a tudományos pszichológia és az ezoterikus irányzatok nagy része? Van olyan emberkép, amiben belefér mindkettő? Az integrál szemlélet bemutatása érdekes példákkal, esetekkel és humorral.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Kapcsolat és meghallgatás-haptonómia 11:30 Szabó Attila

Integrál haptonómia. Van egy nyelv, amely nem használ szavakat. Méhen belüli életünkben és születésünket követő egy-két évben beszéltük. Ha ma is beszélnénk ezt a nyelvet, megszólíthatnánk és meghallgathatnánk azt, aki nehéz lelki terhet cipel, valamilyen okból nem tud vagy nem akar beszélni, vagy megoszthatnánk a másikkal azt, amihez nincsenek szavak… A műhely során párokban dolgozunk. A jelenlét és az érintés útján létrejövő biztonság és bizalom légkörében megnyílik számunkra a párunk testébe íródott élettörténete, a személyisége, a lényegisége. A műhely a Frans Veldman által kidolgozott haptonómiás kontaktus sajátélményű megtapasztalására és a hatásmechanizmus integrál keretekben történő megértésére nyújt lehetőséget.

szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 13:00
Karakter visszajelzés 13:30 Visi Márton

Milyen a személyiséged? - csoport visszajelzés színházi technikák alkalmazásával
Az önismeret... Nehéz? - Néha az. Az önismeret bonyolult? - Néha az. Az önismeret mélyben vájkálás? - Nem feltétlenül. Játékos gyakorlatokat hozunk, melyben felszabadulással élheted meg magad. Ebben a légkörben szavakkal és gesztusokkal adhatsz visszajelzést társaid személyiségére, és kérhetsz visszajelzést magadra.
Formát és módszert kapsz arra, hogy ezt a saját környezetedben is könnyedén alkalmazd.

szombat, 2018. 06. 23., 13:30 - 15:00
A kommunikáció és a kapcsolódásaink 15:30 Vasadi Judit

A kommunikáció és a kapcsolódásaink Önmagunkkal és a Másikkal "kéz a kézben járnak" - Gyere, ismerd meg a Kapcsolatnyelvet, és az életed örömtelibbé válik- (Erőszakmentes Kommunikáció - EMK)

szombat, 2018. 06. 23., 15:30 - 17:00
Önismereti iránytű - intera 19:00 Visi Márton

Mely önismereti utak illenek a személyiségedhez? Szakértő útmutatója egy holisztikus piacon - interaktív előadás
Mi az, hogy pszichodráma, családállítás, coaching, terápia? Vajon egy transztánctól mit várhatsz, vagy egy hétvégi elvonulás meddig vihet? ​Az integrál szemlélet rendszerezett tudása segít eligazodni a módszerek között.
Tapasztalt önismereti kísérőként felvázolom, hogy az egyes terápiás utaktól, önismereti csoportoktól mit várhatsz, ill. melyik mire nem alkalmas. Lesz szó a kliens – kísérő közti kapcsolat alapvető fontosságáról, hogy mire figyeljen, aki kísérőt keres. Kitérünk a gyakori csapdákra, úgy mint spirituális elkerülés, a csoportfüggés, az “egy módszer mindenre jó!” tévedése, és vázolunk integratív megoldásokat.
Itt a helyed, ha elindulnál, ​vagy, ​ha már megjártad a köreidet, és a ​tisztán akarsz önismereti utat választani.

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 20:00

A Tan Kapuja Buddhista Egyház Sátra

Reggeli meditáció 07:00 Cser Zoltán
szombat, 2018. 06. 23., 07:00 - 07:45
Zen gyakorlás 09:00 A Tan Kapuja Zen Közösség

Előadók, foglalkozás vezetők: Szeremley Anett, Kenéz László, Radics József, Stifter Imre (Wondo)

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:30
Teaszertartás 10:30 A Tan Kapuja Zen Közösség

Előadók, foglalkozás vezetők: Szeremley Anett, Kenéz László, Radics József, Stifter Imre (Wondo)

 

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 12:00
Hangszeres meditáció foglalkozás (sakuhacsi) 13:00 A Tan Kapuja Zen Közösség

Előadók, foglalkozás vezetők: Szeremley Anett, Kenéz László, Radics József, Stifter Imre (Wondo)

 

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Tusfestészet foglalkozás (szumie) 15:00 A Tan Kapuja Zen Közösség

Előadók, foglalkozás vezetők: Szeremley Anett, Kenéz László, Radics József, Stifter Imre (Wondo)

 

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:30
Jantra jóga 17:00 Cser Zoltán
szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 19:00

Új Egyensúly Sátor

Segédeszközös Jóga 07:00 Kreisz Andrea
szombat, 2018. 06. 23., 07:00 - 08:00
Mozgásterápia 08:00 Fodor Józsa
szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:30
Angyalt ne keress az interneten! 09:30 Hajósi Péter

Meditáció

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 10:30
Az új nő a 21. században - gyakorlati és spirituális szempontból 10:30 Barok Eszter

AZ ÚJ NŐ A 21. SZÁZADBAN – GYAKORLATI ÉS SPIRITUÁLIS SZEMPONTBÓL

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 11:30
Jó és rossz anyák 11:30 Dézsi Réka
szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 13:00
Szexuális titkok mélyén rejlő újabb titkok, amikre nem számítottál 14:30 Kriston Andrea

Munkámban olyan vagyok, mint egy kukkoló. Olyan helyre nézek, ahová korábban nem illett. Ebben a folyamatban segítek másnak is, hogy ezen a parlagon hagyott területen kisüthessen a nap, és kinőhessenek a virágok.   Az eszközrendszere tudati érzelmi és fizikai szinten hat a kivirágoztatás érdekében. Sorompókat, gátakat nyitunk ki, hogy kijuthassunk a gödörből, és szabad áramlás jöhessen létre. Mindezt nem úgy, mint egy pszichológusnál, nem úgy, mint egy gyógytornán, nem úgy, mint egy szakrendelőben, nem úgy, mint egy jógán. Úgy, ahogy csak egy Kriston tréningen lehet. Akinek volt benne része, az érti, akinek ez nem jutott ki, az még nem tudja, hogy ez milyen.  Természetesen mindez intimen, magunkban, nem megosztva a csoporttal, hiszen ezek húsba vágó témák. Hasonlóan ahhoz, mint egy koncerten sem dumáljuk ki az élményünket, csak hallgatunk. Később azonban négyszemközt, sokan a legféltettebb titkaikat mesélik el, ami során titkos világba kukucskálhatok be: 

TITOK 1.: Olyan történeteket osztanak meg velem, amiket még soha senkinek nem mondtak el.  Férfiak, nők, fiatalok, idősek gyakran hosszan cipelt nyomasztó emlékét hallgatom. Az intimitás területéről származó megélések olykor nagyon meghökkentőek, amilyet nem hallunk a fodrásznál: pornófüggőség,  extrém mértékű libidó, csiklógörcs, pénisz viszketés, mikropénisz miatt beszűkült húgycső, deformált pénisz, lefagyás szexnél, magömlés csak koreografált körülményekre, tüzes cicát imitáló, fájdalmát leplező endometriózist elszenvedő, még az apjának teljesító miómás...

TITOK 2.: Ez a legjobb, mert mindig meglepi az érintettet is, hiszen fogalma sem volt róla, hogy milyen rejtett ok mozgatja a mélyben. 

TITOK 3.: Arra sem volt felkészülve, hogy milyen gyorsan tud jótékony változás beállni. Egy tanítványom első találkozás után megszűntette a vaginizmusát, de ez annyira megdöbbentette a párját, hogy ettől neki lett merevedési problémája. 

Ilyen történetekkel készülök Soma meghívására, hogy a normalitásnak is felismerhessük a mélyben rejlő okait. 

szombat, 2018. 06. 23., 14:30 - 16:00
Kapcsolódás, szív tér nyitás 16:00 Soma Mamagésa

Több éve csinálom az Evernessen ezt a workshopot, mindig hatalmas sikerrel, hiszen tudatosan vagy tudatalatt mindannyian vágyunk az egység élményre, az elfogadásra, az egymásban való feloldódásra, amit az érintés, ölelés nagyban megsegít. Ez visz közelebb önmagunk feltétel nélküli elfogadásához, szeretetéhez is, ami földi létünk fő célja is. Erre a workshopra azokat várom, akik tudnak, mernek, szeretnek kapcsolódni, érinteni, illetve azokat is, akik nem. Hiszen a félelem az iránytű. Aki fejlődni szeretne, abba megy bele, amitől fél. Szóval mindenkit szeretettel várok!

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:30
Kerekasztal beszélgetés 17:30 Barok Eszter, Dézsi Réka, Kriston Andrea, Soma Mamagésa
szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 19:00
Guru vagyok! - Performansz 19:00 Czira Sára, Rottár Réka

GURU VAGYOK
Performansz az Everness Fesztiválon


Sokan, sokat foglalkozunk azzal, hogy megtaláljuk a boldogságunkat, valódi önvalónkhoz vezető utat. Mindenféle módszert kipróbálunk, követünk elméleteket, embereket. Hol az egyikbe szeretünk bele hol egy másikba, követünk valakit, aztán valaki mást. Szerepek. Fontos tapasztalások.

 

Próbáljunk ki együtt egy játékot!

 

Mi lenne ha 20 percig Guru lehetnél?
Milyen lenne behunyt szemmel ülni és befelé figyelni, miközben ráhangolódsz a
téged körülvevő emberekre?
Milyen érzés megszólítani őket? Mit mondanál nekik?
Vagy csendben állva, karjaid kitárva szeretetet sugároznál feléjük?
Milyen lehet Gurunak lenni?
Vajon ez segít abban, hogy közelebb kerülj magadhoz?
El tudod képzelni, hogy te vagy saját magad Guruja?


Itt az alkalom, hogy kipróbáld!


Az Everness Fesztiválon biztonságos, támogató közegben berendezünk egy szentélyt, ahol eljátszhatod, hogy Guru vagy.


Akik hatással vannak ránk és inspirálnak:
Kiss Balázs Kunó - Csillagmag
Mosonyi Szilárd – Organoco
Dr. Masaru Emoto – A víz üzenetei
Lampert Mariann – Sleep Talk

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 21:00

Bodywork Sátor

Mi van itt, mi van most? 08:00 Füleki Kitti, Malina Zoltán

Állj meg! Hunyd le a szemed! Mit érzel? Mi van körülötted? Hallasz hangokat? Érzel illatokat? Találsz-e valamilyen ízt a szádban, és játszanak-e fények a szemed előtt? Érzed a talajt? Kiterjed-e tudatosságod arra, hogy mi van kint? És arra, hogy mi van bent? Mit érzel a testedben? Találsz-e magadban bármilyen érzést vagy érzetet? Mikor álltál meg utoljára, hogy mindezt megszemléld? Hogy vagy most? Tudod az okát? Belülről látod magad? Vagy kívülről tekintesz befelé? És ez a két nézőpont megegyezik?

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:00
Újra és újra – Éld meg játékos éned! 09:15 Rozsovits Ildikó, Visi Márton, Göncz Diána, Mészáros Kinga, Veréb Szandra, Wojniczky László

Emlékszel amikor gyermekként felszabadultan játszottál? Amikor önfeledten, teljes lényeddel átélted azt, amit csináltál? Volt idő, amikor a kíváncsiságod és a belső vágyaid irányítottak, amikor a képzeleted szabad és határtalan volt. Ezen a workshopon fedezd fel újra ezt a játékos énedet! Éld meg, szabadon, önfeledten!

szombat, 2018. 06. 23., 09:15 - 10:45
Menjek vagy maradjak? Lépjek vagy beleálljak? 11:00 Göncz Diána, Mészáros Kinga

Megint helyzet van. Valahogy dönteni kell. Jobb, ha ráhagyom? Rábízom az életre? Ha várok türelemmel?  Hiszen a fű is magától nő... De az is lehet, hogy pont nekem kell lépnem. Ha pont én kellek a változáshoz. Mikor van mozdulat, és mikor van mozdulatlanság? És ki az, aki dönt minderről? Másfél órás bodywork foglalkozásunkon testtudati módszerek és tudatmozdító zenék segítségével keressük a választ ezekre a kérdésekre. 

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:30
Felnőni és felébredni: Evolúciós lépcsőfokok 13:00 Veréb Szandra, Wojniczky László

Magadban hordozod kisbaba korod óta az összes tudatszintet.
Most melyik lépcsőfokon állsz? És mi a következő? És van végső?

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Közelségben magammal, közelségben a világgal 15:00 Göndör Nóra, Sebő Júlia

Én és a Világ. Bent és kint. Én és egy másik Világ. Lehet, hogy ez egy, és ami bent, az van kint? Az Egység megélésére vagy Önmagam teljességére vágyom? Harmonikus (pár)kapcsolatra vágyom és hű szeretnék lenni magamhoz egyszerre? Kit szeressek? Hogyan szeressek? Merre induljak? Kifelé vagy befelé?
Az Élet Tánca – folyamatos áramlás kint és bent, fent és lent, befogadás és kiáradás, közelség és távolság partjai között.
Ezen a műhelyen olyan felfedező utazásra hívunk, ahol a tudatos jelenlét, a szabad mozgás és érintés útján kapcsolódhatsz azzal, ami a bensőd igazsága, és azzal, ahogyan ez találkozik a külvilággal. Vajon épp harmóniában? Vagy félelemmel, netán ütközéssel? Mit tükröz számodra a világ? Mit mutat a (pár)kapcsolatod? Vagy éppen annak hiánya? Túlságosan hat rád a kinti világ, s könnyen elveszíted, ami bent van? Vagy annyira erős a belső világod, hogy el se ér hozzád, mit üzen a kinti?
Ezen a workshopon egy olyan útra indulunk, ahol ráérezhetsz a bent és kint egymásra hatására, s hogy ennek a tükröződésnek a tudatosításával hogyan rajzolódik ki a határtalan kitágulás felé vezető egyedi ösvényed.

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:30
Bodywork egyedülálló nőknek és férfiaknak 17:00 Szörényi Viktória, Visi Márton

Bodywork egyedülálló nőknek és férfiaknak - Út az egyedülléttől a társas létig.
Egyedül - Lét - Vagyok - Ki vagyok?
Társas - Lét - Kapcsolódunk - Kik vagyunk? Vagyok Én és Te, akit a Kapcsolat fűz össze. Az a fontos, hogy párt találj… hogy tartozz valakihez? Hogyan tudsz önmagadhoz hűen élni akkor, ha egyedül élsz, s akkor is, ha társad van?
Erre a workshopra egyenlő számban várunk nőket és férfiakat, hogy találkozhassanak egymással.
A program regisztrációhoz kötött!

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:30
A vágy születése: Intimitás–szexualitás-vágy 19:00 Bennó Zsuzsa, Paku Veronika

Hárman az ágyban: Te – Ő és a szexuális energia. Kapcsolódsz-e a vágyaidhoz, a szexuális energiádhoz? Tudsz-e önmagad lenni az intimitásban, a vágyaid kifejezésében, megélésében, vagy itt is szerepeket „játszol”? Megéled-e az intimitást a szexualitásban? És a szexualitást az intimitásban? Tudod-e, mered-e meghúzni a határaidat az intim helyzetekben, akár szex közben? Arra hívunk, hogy tabuk nélkül tapasztald meg magad!

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 21:30
Buliwork chill: Megérkezés Önmagadba 21:30 Dj Jan, Bodywork Egyesület

Szabad mozgás, bodywork flow - a felszabadult áramlástól a megpihenésig. Tarts velünk!

szombat, 2018. 06. 23., 21:30 - 23:00

Örömvirág Nagysátor

5 elem meditáció - Tűz 09:30 Tomek Noémi

Indítsd a napot egy kellemes meditációval az Örömvirág nagysátrában az 5 elem jegyében! Hangolódj rá a természet áramlására és erősítsd az elemekkel való kapcsolódásodat lényed harmonikus megtapasztalásáért! A reggelente zajló meditációs sorozat keretében ezúttal a TŰZ elemmel kapcsolódunk. A Nap és az Uránusz különleges égi kapcsolódásának reggelén az energiánk emelése, az életerőnk fokozása és az inspirációnk felébresztése érdekében meditálunk. 

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 10:10
Ismerkedj és játssz a Points of You-val! 10:00 Bodnár Andrea, Gáncs Mária, Paulikovics Réka, Tomek Noémi

… ha már unod, hogy mindig ugyanaz a lemez megy… ha már unod, hogy mindig ugyanaz történik… nézd az életed más nézőpontból, a Points of You zseniális "játékaival"!  Életed során számtalan emberrel, tárggyal, helyzettel, véleménnyel találkozol, és a nézőpontok száma gyakorlatilag végtelen. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy meglásd a megszokottól eltérő nézőpontokat, és képes legyél más oldalról szemlélni a dolgokat. A változás általában akkor kezdődik, amikor kész vagy nézőpontot váltani. Ez a készség fontos részét képezi minden fejlődési folyamatnak, legyen szó magánemberekről, szakemberekről vagy éppen cégekről. A Points of You játékainak egyik sarkköve, hogy aktiválják mind az intuíciót és érzelmeket irányító jobb agyféltekédet, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekédet. Ezt a kreatív, a „női” énedet megszólító fényképekkel, illetve az agyad elemző, „férfias” oldalát aktiváló szavakkal érik el, amelyek a hétköznapi életed során előforduló témákat nevezik meg. Az Örömvirág nagysátrával szemben, a Points of You sátorban egész nap várunk, hogy megmutassuk és bemutassuk neked ezt a zseniális eszközt! Van kedved játszani? 

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 18:00
Legyél te is tudatos teremtő! 11:00 Tomek Noémi

Ismerd meg a manifesztáció erőteljes formáját! Láss rá, hogy miért voltak eddig esetleg “félreteremtéseid”! Megismerkedhetsz a théta agyhullámok elképesztő hatásával, és megmutatom, hogyan érheted el a théta állapotot! Megbeszéljük, hogy mindezek segítségével miként működik a leghatékonyabban a teremtés, hogyan érdemes manifesztációs listát írni, majd az előadás után – ha van kedved - közösen elvégzünk egy hatásos teremtő gyakorlatot! A programra feltétlenül hozd magaddal a kívánságaidat is!

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:30
Teremtő meditáció thétában 12:30 Tomek Noémi

A tudatos teremtésről szóló előadást követően a hallott információkat akár azonnal át is ültetheted a gyakorlatba egy hatásos manifesztációs meditációban. A kívánságlistád is hozd magaddal a programra, és készülj fel arra, hogy hamarosan valóra válnak az álmaid!

szombat, 2018. 06. 23., 12:30 - 13:00
Points of You -Tervezd újra az anyagi helyzeted! 14:00 Paulikovics Réka, Tomek Noémi, Molnár Balázs

Új alapokra helyeznéd az anyagi helyzeted? Unod az állandó pénzhiányt? Kifolyik a kezeid közül a bevételed? Nem tudsz jól gazdálkodni a javaiddal? Tervezd újra életed egyik legjelentősebb területét egy társas-játék keretében! A Points of You egy nemzetközi szakmai díjakat nyert fotóterápiás eszközrendszer, amelynek kártyái könnyed, játékos formában segítenek új nézőpontokhoz.

Ha Te is felismerted, hogy újra kell tervezned az anyagi helyzeted, gyere, és játsszunk el a lehetőségeiddel! Nézz rá a problémáidra és feladataidra más nézőpontból! Ismerd meg a fotóterápia kivételes módszerét, a Points of You-t!

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:30
Bőségteremtés 8. csakrában 16:30 Tomek Noémi

Tapasztald meg a Source Memory Healing  ősi meditációs technikán alapuló gyakorlatábal, hogy milyen érzés belépni a 8-as csakrádba! Ez az Isteni Tudatosság energiaközpontja, amely a karmikus lenyomatokat tárolja. Ha szeretnél magasabb kapcsolódást önmagaddal és a Tiszta Tudatossággal, meditálj a 8-as csakrában! Akkor gyere, ha készen állsz a változásra, mert ez a meditáció erőteljes változásokat indíthat be az életedben! A propgram központi témája - kapcsolódva az Örömvirág sátor egész napi témájához - a bőség megteremtése lesz. 

szombat, 2018. 06. 23., 16:30 - 17:30
"Kérdezz-felelek!" karmáról és előző életekről 17:30 Tomek Noémi

Az Örömvirág nagysátorban esténként könnyed beszélgetésre várunk a tudatosság számos témakörében. Hozd el a gondolataidat, oszd meg velünk a felismeréseidet és tedd fel kérdéseidet! Ezen az estén főként a karmáról és az előző életekről lesz szó. 

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 18:30

Örömvirág Kezelő Sátor

ThetaHealing® ('30 vagy '60), Points of You ('45 vagy '60) és Újjászületés ('60) egyéni konzultáció - bejelentkezés alapján 10:00 Bodnár Andrea, Gáncs Mária, Nagy Gyöngyi, Paulikovics Réka

ThetaHealing® egyéni konzultáció ('30 vagy '60) - bejelentkezés alapján

 

A ThetaHealing konzultációk során a theta agyhullámok támogatásával dolgozunk azon, hogy megszüntessük és lecseréljük negatív programjainkat. A kezelések során mindvégig tudatában vagyunk annak, ami történik velünk, akadálytalanul kommunikálunk, érzékeljük a külvilágot (bár nem arra koncentrálunk). Szabadon és akadálytalanul utazunk emlékeink, érzéseink világában. Rálátunk problémáinkra, az azokat fenntartó hitrendszereinkre, és megszüntetjük, pozitív programra cseréljük őket. Ez az egyéni konzultáció 30 vagy 60 perces időtartamban zajlik.

 

 

Points of You egyéni konzultáció ('45 vagy '60) - bejelentkezés alapján

 

… ha már unod, hogy mindig ugyanaz a lemez megy… ha már unod, hogy mindig ugyanaz történik… nézd az életedre, a feladataidra és a problémáidra más nézőpontból! A Points of You zseniális eszközeivel játékosan, könnyedén zajlik az egyéni folyamat, mégis olyan mélyre visz, ahol tényleg képes vagy másként látni az életed! Ez az egyéni konzultáció 45 vagy 60 perces időtartamban zajlik, bejelentkezés alapján.

 

 

Újjászületés egyéni konzultáció ('60) - bejelentkezés alapján

 

 

Tudod milyen érzés töltötte el a lelked, amikor megfogantál? Emlékszel arra, hogy a magzati fejlődésed során milyen benyomások értek? Az anyaméhben fejlődő emberke gyakran átveszi édesanyja vagy környezete érzéseit, aggodalmait. Ezek a benyomások anélkül akadályozhatnak életed valamely területén, hogy tudatában lennél kiváltó okuknak. Ha szeretnél megszabadulni a magzati korban szerzett terheidtől, akkor itt a remek alkalom! 
Az újjászületés programunk segít rendezni az édesanyáddal és a családoddal való kapcsolatodat, valamint támogat az olyan alapérzések megélésében mint a szeretet, a biztonság vagy az önbecsülés. A fogantatásodtól a születésedig terjedő időszakot hónapról-hónapra végigkövetjük, megtisztogatjuk a bántó érzésektől, kellemetlen élményektől, és egy csodás újjászületés élményével ajándékozunk meg. Ez az egyéni konzultáció 60 perces időtartamban zajlik, bejelentkezés alapján.

 

 

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 19:00

Örömvirág Points of You sátor

Ismerkedj és játssz a Points of You-val! 10:00 Bodnár Andrea, Gáncs Mária, Paulikovics Réka, Tomek Noémi

… ha már unod, hogy mindig ugyanaz a lemez megy… ha már unod, hogy mindig ugyanaz történik… nézd az életed más nézőpontból, a Points of You zseniális "játékaival"!  Életed során számtalan emberrel, tárggyal, helyzettel, véleménnyel találkozol, és a nézőpontok száma gyakorlatilag végtelen. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy meglásd a megszokottól eltérő nézőpontokat, és képes legyél más oldalról szemlélni a dolgokat. A változás általában akkor kezdődik, amikor kész vagy nézőpontot váltani. Ez a készség fontos részét képezi minden fejlődési folyamatnak, legyen szó magánemberekről, szakemberekről vagy éppen cégekről. A Points of You játékainak egyik sarkköve, hogy aktiválják mind az intuíciót és érzelmeket irányító jobb agyféltekédet, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekédet. Ezt a kreatív, a „női” énedet megszólító fényképekkel, illetve az agyad elemző, „férfias” oldalát aktiváló szavakkal érik el, amelyek a hétköznapi életed során előforduló témákat nevezik meg. Az Örömvirág nagysátrával szemben, a Points of You sátorban egész nap várunk, hogy megmutassuk és bemutassuk neked ezt a zseniális eszközt! Van kedved játszani? 

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 18:00

BefogadóTér

Kundalini jóga 08:30 Soorya Nihal Kaur

Reggeli jóga

szombat, 2018. 06. 23., 08:30 - 10:00
Hangfürdő, Gong session, Mantrameditáció 10:00 Borlói Anita, Edit Soorya Nihal, Fehérvári Balázs

Ízelítő a hangfürdőzés világából, gong session, mantrameditáció és szeretetterápia (bejelentkezés szükséges, a pontos időpontok minden nap a sátor előtti táblán kerülnek kiírásra)

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 16:00
(Ön)minőség javítása, megújítása 16:00 Nirmal Naam Singh

(Ön)minőség javítása, megújítása, előrelépés életünkben

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 18:00
Kundalini jóga 18:00 Nirmal Naam Singh, Soorya Nihal Kaur

Esti jóga

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 19:30
Esti mese FÖLnőtteknek 20:00 Nirmal Naam Singh

Az álruhás segítők

szombat, 2018. 06. 23., 20:00 - 21:30

Csak a Nőknek Sziget

Hogyan őrizzük meg a szerelmet? 10:00 Csaba Beatrix
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Ízek, értékek, élmények a tudatos életért 12:00 Csak a Nőknek Magazin
szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 13:00
Gyógyító Szerv-meditáció, mert a 13:00 Csak a Nőknek Magazin, Bereczk Krisztina
szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:00
Iránytű az internet világában 15:00 Csak a Nőknek Magazin
szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:00
A rend-szer MAG-magyar lelke I. 16:00 Subás Tibor
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00
Az Isteni-Én tudatosságunk I. 17:00 Varga Ákos
szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:00

Érintés-HullámTér

Masszázs és talpmasszázs 09:00 Kárpáti Olivér, Kiss Anikó
szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
A Karmajóga gyógyító technikái 10:00 Kéri Judit, Strausz Erzsi
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Gongok és hangtálak hullámain 12:00 Anika Petrovic

A Gong több mint egy egyszerű hangszer. Hangrezgésével áthat nem csak a fizikai síkon, de megmozdít minden láthatatlan síkon is. Anika Újvidékről érkezett hozzánk. Párhuzamosan folynak a masszázskezelések.

szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 14:00
Áramlás-Lebegés-Oldódás 14:00 Szalai Emese

Barátkozás melegvizi relaxációs, meditációs és gyógyító technikákkal: Water Lotus Pillow bemutató, Ai Chi szárazon és vízen, Aquarelaxáció. Párhuzamosan folynak a masszázskezelések is. A foglalkozást Szalai Emese, mozgás- és masszázs-terapeuta tartja.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 16:00
Masszázs és talpmasszázs 16:00 Kárpáti Olivér, Kiss Anikó
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00
Kell gyakorol, biztos lesz jó… 17:00 Leél-Őssy Tamás

Chi-kung – Kínai energiagyakorlatokról

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 19:00
Gongok és hangtálak hullámain 19:00 Anika Petrovic

A Gong több mint egy egyszerű hangszer. Hangrezgésével áthat nem csak a fizikai síkon, de megmozdít minden láthatatlan síkon is. Anika Újvidékről érkezett hozzánk.

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 20:00

Fényszarvas Tér

Az önbecsülés, önbizalom felszabadítása 09:30 Gazda Mónika

Arcane Energetics és Szellemgyógyászati technikákkal, vezetett elmélyülés.

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 11:00
Élethelyzetek-Lélekjátékok 14:30 Gazda Mónika, Papp Judit

Más térben, más mezőben, egy más megvilágítása az adott élethelyzetnek. Láss rá, nézd meg, milyen dinamika húzódik mögötte.  

szombat, 2018. 06. 23., 14:30 - 17:00
Túltöltődtem a fesztiválon, szeretnék földelni! 18:30 Polzovits Gábor

Vezetett imagináció, amely segít a földelésben, az információ rendezésében

szombat, 2018. 06. 23., 18:30 - 20:00

Fireology - A Lélekparázs

Önkörlátozó hiedelmeink valódi áttörése 09:30 Győrfi Péter

Valószínűleg, mint Everness résztvevő a számodra már nem ismeretlen az a kifejezés, hogy "Önkorlátozó hiedelem". Talán még a kialakulásukról is tanultál, de a hatásukat kisebb-nagyobb mértékben biztos, hogy már megtapasztaltad. Ezen a programon szószerint testközelből képes leszel felülemelkedni ezeken a mentális gátakon és megtapasztalni, hogy valójában ki tudod terjeszteni a saját határaidat. Egy nagyon érthető, gyakorlatias és rendkívüli élmnyekkel gazdag 4órára készülj!

szombat, 2018. 06. 23., 09:30 - 13:30
Önkörlátozó hiedelmeink valódi áttörése 15:00 Győrfi Péter

Valószínűleg, mint Everness résztvevő a számodra már nem ismeretlen az a kifejezés, hogy "Önkorlátozó hiedelem". Talán még a kialakulásukról is tanultál, de a hatásukat kisebb-nagyobb mértékben biztos, hogy már megtapasztaltad. Ezen a programon szószerint testközelből képes leszel felülemelkedni ezeken a mentális gátakon és megtapasztalni, hogy valójában ki tudod terjeszteni a saját határaidat. Egy nagyon érthető, gyakorlatias és rendkívüli élmnyekkel gazdag 4órára készülj!

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 19:00

Hangák

Boho Design - Fülbevaló készítés transfer technikával 10:00 Hangák

Boho Design - Bohém otthon programja

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 13:00
Réthy Fashion - Farmertarisznya készítés 13:00 Hangák

Réthy Fashion - Farmer újraálmodva programja

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 16:00
Örökzöld krémálmok - Ajakápoló készítés kupaktégelyben 16:00 Hangák
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 18:00

HarmoNet – Gipsy Soul

A most mágiája 17:00 Bogyó Erzsébet
szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:00

Harmónia Mag

Jóga- Tiszta gondolatokkal a Födbolygóért versekkel 08:30 Horváth Ágnes Ilona

Energetizáló napüdvözlet jóga

szombat, 2018. 06. 23., 08:30 - 09:30
Fogyókúra másképp 10:00 Lajtai Ági

Avagy miért nem sikerült eddig tartósan megszabadulni a súlyfeleslegtől.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 10:55
A szorongás és a hátfájdalmak összefüggése 11:00 Lajtai Ági

Beszéljünk a pánikbetegségről másképp.

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 11:55
Láss a mélybe! 13:00 Pálfi Melinda Maina

Öngyógyítás energiákkal, szellemgyógyász technikákkal.

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 13:55
Kéred és kapod! Engedd hogy megtisztítsalak! 15:00 Pálfi Melinda Maina

Tisztító, energetizáló meditáció Jézusi energiával.

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 15:55
Csoportos prémium gerinctréning 16:00 Lajtai Ági
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 16:55
Csoportos nyújtás és relaxáció 18:00 Lajtai Ági
szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 18:55

Holisztikus Élet Sátor

Nap-indító meditáció 08:00 Kovács Zsófia

Nap-indító meditáció, hogy minden perced teljességben élhesd meg ezen a napon (is).

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 08:45
Egyéni kezelések 09:00 Kovács Zsófia

Ha feltöltődésre vágysz, vagy elakadtál valamiben. Ha szeretnél továbblépni, és megoldani egy problémát, akkor itt a helyed, hogy test-lélek-szellem szinten megkapd, amire a legjobban szükséged van. Hogy milyen eszközt választasz, az rajtad múlik, mi nyújtjuk a teret, és "eszközöket", hogy eligazodj életedben, test-érzeteidben. Tradicionális thai száraz masszázs testünk, energetikai ellátásunk harmónizálására, testi-lelki blokkok oldása, energetikai kezelések, csakra-harmonizáció, és a gyökerekre ható mély lélek oldások fény-tested, lényed valódi rendszerének összehangolásával.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:30
Ringató 10:30 Szántó Dóra Viola

Kicsiknek, babásoknak, anyukáknak.

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 11:00
Beszélgetés a természetes szülésről, otthon szülésről 11:00 Pintér Csilla, Szántó Dóra Viola

Kerekasztal-beszélgetés, kérdések, válaszok két otthon szült anyukával, tapasztalataikkal, és a lehetőségeidről ezen a téren. Pro és kontra őszintén, tabuk nélkül.

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:00
Mitől natúr a natúr? A természetes kozmetikumokról 12:00 Nagy-Kovács Veronika

Bio? Természetes? Organikus? Öko? Mit rejtenek a különböző elnevezések? Mik a szabályozások? Mitől natúr egy natúrkozmetikum? Mit rejt egy "plecsni" a címkén? Mond-e valami tényt, vagy inkább marketingfogás? Tévhitek és igazságok minden tudatos vásárlónak.

szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 12:45
Egyéni kezelések 13:00 Kovács Zsófia

Ha feltöltődésre vágysz, vagy elakadtál valamiben. Ha szeretnél továbblépni, és megoldani egy problémát, akkor itt a helyed, hogy test-lélek-szellem szinten megkapd, amire a legjobban szükséged van. Hogy milyen eszközt választasz, az rajtad múlik, mi nyújtjuk a teret, és "eszközöket", hogy eligazodj életedben, test-érzeteidben. Tradicionális thai száraz masszázs testünk, energetikai ellátásunk harmónizálására, testi-lelki blokkok oldása, energetikai kezelések, csakra-harmonizáció, és a gyökerekre ható mély lélek oldások fény-tested, lényed valódi rendszerének összehangolásával.

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Illóolajok és aromavizek 14:30 Gaál Hajnalka
szombat, 2018. 06. 23., 14:30 - 15:30
Méh-Lélek női workshop 15:30 Kovács Zsófia, Pintér Csilla

Alkotás, Lemanguria, meditáció, tánc, és lelkünkkel való kapcsolódás. A tavaszi 5 alkalmas Méh-Lélek workshop fesztiválos hangulatban. Részletek itt: https://www.facebook.com/events/227604997781842/

szombat, 2018. 06. 23., 15:30 - 17:00
Kreatív alkotótér, lelkünk a teremtésben 17:00 Kovács Zsófia, Pintér Csilla
szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:00
Nap-záró meditáció 18:00 Kovács Zsófia

Életünk, létezésünk, teremtéseink, nőiségünk. Mozdítsd ki magadból, ami blokkol!

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 19:00

Hullám térdekor

Lépj kapcsolatba őrangyaloddal 09:00 Vizi Tünde

Vizi Tünde, angyal terapeuta, Lélekemelő masszőr

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 11:00
Földház Projekt: A tervező és a kivitelező válaszol 11:00 Dudik János, Mócsi Gábor

Hagyományos házépítés, földháztól a vályogházig (A saját telked földjéből, sajtolásos technológiával földtéglát, és így napfényes, biztonságos otthont, földházat építünk.)

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 16:00
A Karmajóga és a Tudatosság Tudománya 16:00 Kéri Judit, Strausz Erzsi
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 18:00

LifeSzerviz Sátor

Napindító Makko-Ho 08:00 , Dr. Nagy-Bíró István

A Makko-Ho gyakorlatok egyszerűek, így alkalmasak arra, hogy olyan rutinná váljanak, amelyet különleges odafigyelés nélkül is végezhetünk. Ez egy olyan gyakorlatsor, amely a meridiánok „nyitásával”, azok stimulálásával tökéletesen alkalmas arra, hogy a testünk energiaáramlását, a szerveink működését karbantartsák. Ha szeretnél megismerkedni egy rövid, egyszerű (de nagyszerű) gyakorlatsorral, akkor itt a helyed!

szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 08:25
Energy Balance Yoga 08:30 Omura Anett

Energy = energiáink harmonizálasa, Balance = test-elme-szellem kiegyensúlyozása, Yoga = egyesülés/kapcsolódás ÖnMagunkkal-ÖnMagunkhoz  a mozgás által. Az Energy Balance Yoga segítségével az energiáidat a saját szolgálatodba állítod ahelyett, hogy eltékozolnád!

szombat, 2018. 06. 23., 08:30 - 09:30
Indián 4 égtáj gyakorlat a kiteljesedésért 09:40 Lucza Gabriella

Megnyitjuk magunkat a négy égtáj, a Látók, a Gyógyítók, a Tanítók és a Harcosok Földje felé. Befogadjuk ajándékaikat és elengedjük őket. Könnyű, bárki számára elvégezhető gyakorlatokat végzünk.

szombat, 2018. 06. 23., 09:40 - 10:00
Testszerviz - hogy érzi magát a tested? 10:00 Kaiser Barbara

Életmódtanácsadás másként - Itt a helyed, ha már kipróbáltál minden csodadiétát,  és még mindig várod a csodát; ha tudod, hogy valamin kéne változtatni és csak egy kis löket hiányzik; ha nem hiszel a csodabogyókban és a kocogótablettában amik megoldanak minden problémát; ha tudod, hogy más nem oldja meg helyetted, de érzed, hogy egyedül nem megy!

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 10:30
Egyéni kezelések - bejelentkezés alapján 10:30 LifeSzerviz Team

Arcolvasás - Aromaolajos frissítő masszázs - Biorezonanciás állapotfelmérés és életmódtanácsadás - Coaching - Energy Balance Yoga - Lélekmasszázs/lélekringatás - Makko-Ho - Meridián masszázs - Metamorf masszázs - Reiki kezelés - Talpreflex masszázs - Testszerviz tanácsadás - Zen Shiatsu masszázs és -terápia

szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 16:45
ÉrintésAkadémia - felnőtteknek 17:00 , Dr. Nagy-Bíró István

Az érintésnek varázsereje van. Ez akár közhely is lehet.  De az biztos, hogy tény. Az is tény azonban, hogy az érintés nem csak pozitív, hanem negatív hatással is lehet ránk. Minden kultúrában van olyan érintés, ami tabu. A közép-kelet európai kultúra sem kivétel. A workshop alkalmat ad arra, hogy megtapasztald az érintés varázslatos erejének pozitív hatásait és azt is, hogy hogyan maradhatsz ezen a pozitív oldalon.

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 17:50
Egyéni kezelések - bejelentkezés alapján 18:00 LifeSzerviz Team

Arcolvasás - Aromaolajos frissítő masszázs - Biorezonanciás állapotfelmérés és életmódtanácsadás - Coaching - Energy Balance Yoga - Lélekmasszázs/lélekringatás - Makko-Ho - Meridián masszázs - Metamorf masszázs - Reiki kezelés - Talpreflex masszázs - Testszerviz tanácsadás - Zen Shiatsu masszázs és -terápia

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 21:00

MA-URI Sátor

MA-URI Táncos Testébresztő 09:00 Dr. Győrfi Zoltán, Győrfi Zsófi
szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
MA-URI Testkezelés 10:00 MA-URI Team
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 13:00
Személyes konzultáció 13:00 MA-URI Team
szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:00
Extázis az Érintésben és az Életben tudatos jelenléttel 14:00 Győrfi Zsófi

Amikor az elme elcsendesedik, tudod és érzed minden sejtedet, tudod és érzed a világot. Tudod és érzed a társadat. Megszűnik az automatizmus, dolgok kigondolása. A pillanatban kitágul a tér, és a világ ragyogni kezd. Táncoljunk, lélegezzünk, érintsünk és érintődjünk ebben a térben!

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
MA-URI Testkezelés 15:00 MA-URI Team
szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 19:00

Mindfulness Központ

Points of You Experiential Encounter 09:00 Vantulek Zsolt

Játékos, inspiratív önismereti workshop a Points of You zseniális pop-fototerápiás eszközeivel.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:45
Párkapcsolatról és szexről provokatívan 11:00 Vantulek Zsolt

Párkapcsolati- és szextémákról beszélgetünk más nézőpontokból. Miért működik, miért nem, hogyan lehet(ne) jobban.

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:45
Points of You Experiential Encounter 13:00 Vantulek Zsolt

Játékos, inspiratív önismereti workshop a Points of You zseniális pop-fototerápiás eszközeivel.

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:45
Férfi Reloaded előadás 15:00 Vantulek Zsolt

A Férfi Reloaded tanfolyamok beharangozója. Új nézőpontok arról, hogyan működhet sokkal jobban a nőkhöz és a saját férfiasságunkhoz való minőségi kapcsolódás. A valóban működő megoldásokról beszélgetünk.

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:45
Points of You Experiential Encounter 17:00 Vantulek Zsolt

Játékos, inspiratív önismereti workshop a Points of You zseniális pop-fototerápiás eszközeivel.

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:45

Napfényes Gyógyközpont

Gerincápolás, gerinctorna 09:00 Csehi István

Az egészséges élet alapja az egészséges gerinc. A gerinc testünk oszlopa, tartópillére. Nagyon fontos szervünk, az állapota kihat más szervekre is. Betegségéből számtalan más szervi rendellenesség következhet, például fejfájás, magas vérnyomás, gyomor- és emésztőrendszeri problémák, nőgyógyászati panaszok, mozgásszervi betegségek stb.Gerincünkben a csigolyákat kisízületek, szalagok és izmok kötik össze. Ezeknek az izmoknak a karbantartásával, edzésével, erősítésével tudjuk megőrizni, javítani gerincünk egészségét.A hát- és derékfájdalmak gyakori kiváltó oka a gerincoszlopot tartó izmok állandó, folyamatos feszülése, melyet a napjainkban egyre inkább jelen lévő stressz tovább fokozhat. Ehhez jön hozzá a mozgásszegény életmód, a rossz testtartás stb. A feszült izmok keringése romlik, és a folyamatos izomfeszülés miatt a csigolyák, az ízületek is túlterhelődnek.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
Művészet mint út Önmagunkhoz 10:00 Szabó Norbert Ádám, Szabó Norbert

Hogyan segít az alkotó művészet az életed rendezésében? Úgy, hogy az alkotó munka az életed tükörképe. Alkotni annyit tesz, mint élni. Az alkotás során ugyanúgy előjönnek azok a viselkedési mintázatok, amelyek, a hétköznapok folyamatát befolyásolják: félelmek, stressz, megfelelési vágy, önbizalom, célok, vagy hogy kiállsz magadért, amikor az emberek kritizálnak. Nem az a lényeg, hogy mit festesz, hanem hogy hogyan festesz. Van-e kedved hozzá, van e bátorságod elkezdeni, vagy kijavítani valamit. Az egész alkotói folyamat Te magad vagy mindent tulajdonságoddal együtt. A kérdés az, hogy szeretnéd e látni magad ebben a tükörben, szeretnéd e megszabadítani magad mindazoktól a korlátoktól, amelyek akadályoznak a művészi folyamatodban, és az életben.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Bátorság, megvalósító erő-Belső harcos 11:00 Csehi István

Mit érhetsz el, ha megvalósítod a workshopon hallotakat? Tudatosan felébreszheted az életörömöt, megtapasztalhatod a flow-t. Mersz szembenézni félelmeiddel, kudarcaiddal, amiket sikerekké formálhatsz. Rátalhatsz saját erődre és képességeidre, felvértezeted magad az előtted álló kihívásokkal szemben.

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:00
Energetizálás- kineziológiai módszerekkel 15:00 Szikora Brigitta

Ez egy gyakorlati workshop, ahol a csakrákra és a belső szervekhez kapcsolódó meridiánokra (energetikai pályákra) hatunk és erősítjük. Ezek mellett egy-két légzőgyakorlatot is megtanulunk, mellyel az agyféltekéket harmonizáljuk, majd végig kopogtatjuk a mirigyrendszerünket a hozzájuk tartozó pontokkal. Ha ezt a gyakorlatot napi rendszerességgel végzed, általa az egész szervezetedet feltöltődik és kiegyensúlyozódik. A workshop alatt természetesen a lelki hátterekről is szó esik!

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:00
Asztrológia-Nap wks önazonosság útján 16:00 Antal Péter

A születési jegyük kapcsán a legtöbben csak általános leírásokkal találkoznak. Az ezekben ábrázolt tulajdonságokra úgy tekintenek, mint amelyekkel már rendelkeznek. Azonban a jegy, amelyben születtél, jóval több, mint általános tulajdonságok halmaza. A Nap a legfontosabb égitest a születési képletünkben, a szív és az identitás hordozója! A Nap a születési képletben…
megmutatja fejlődésed útját és kihívásait;
felfedi azt az életterületet, ahol önazonos lehetsz, ahol egyediségeddel adhatsz a világnak;
feltárja, mit kell megerősítened magadban, hogy teljesebb legyél;
kulcsokat ad a belső apa / férfi gyógyításához.
Ezeket az izgalmas témákat járjuk körbe a workshopon.

szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00
A bennünk élő művész felébresztése 17:00 Szabó Norbert Ádám, Szabó Norbert

Mit kell tenned ahhoz, hogy képes legyél működtetni az alkotó erőt, ami mindig is ott volt benned. Mit kell tenned ahhoz, hogy képes legyél működtetni az alkotó erőt, ami mindig is ott volt benned
Merev vagy, kötött vagy, nem mersz új dolgokat kipróbálni. Szeretnéd elengedni a külső és belső szabályokat. Szabadon, és kifejezőn szeretnél alkotni.
Szeretnéd élvezni azt, amit csinálsz,
Szeretnél kapcsolódni magadhoz, másokhoz, az alkotásodhoz
Ki szeretnéd fejezni azt a mondanivalót, ami igazán Te vagy. Azt szeretnéd, ha az alkotásaidban a saját személyiséged tükröződne.
Üdv azon a helyen, ahol vezetve és buzdítva leszel arra, hogy fedezd fel és bontakoztasd ki azt a művészetet, amit csak te tudsz, ami a te igazi sajátod
A workshopon megbeszéljük, hogy mi az a legkevesebb technikai tudás, amire mindenképpen szükséged van, és mi az a belső tulajdonság amit ki kell fejlesztened ahhoz, hogy elinduljon benned az a meleg bizsergető érzés...

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:00

JIAIDO Mozgásmeditáció Sátor

Kapcsolódj magaddal! - JIAIDO mozgásmeditáció 09:00 Borda Balázs, JIAIDO mozgásmeditáció, Tasnády Rita

Várunk minden reggel 9 órától egy jóleső JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] gyakorlásra a sátrunknál! Amint az elme lecsendesedik, megérkezünk belső középpontunkba - és miért ne maradhatnánk ebben az állapotban egész nap?

 

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
Tudatosság minden szinten - Test-lélek-szellem 17:30 Borda Balázs, JIAIDO mozgásmeditáció, Tasnády Rita

Fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten mit jelent tudatosnak lenni? Hogy lehet a tudatosság képességét fejleszteni? Tudatosnak lenni életünk egy-egy területén sem könnyű, de szerencsére egyre többen elkötelezetten odafigyelnek legalább néhány olyan dologra, ami valóban fontos számukra: tudatos étkezés, rendszeresen mozgás, megválogatni, mit és honnan vásároljunk meg.

De vajon az érzelmeinkre tudatossá tudunk-e válni? Lehetséges az érzelmeket "menedzselni", azaz egészségesen megélni anélkül, hogy elnyomnánk őket vagy netán kárt okoznánk a környezetünkben? Mi a helyzet a mentális folyamatainkkal?

 

Ezekről beszélgetünk, majd a gyakorlatban is kipróbálhatod a JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditációt, mely az aktív testmozgáson keresztül (tudatos légzésssel kísért tudatos mozgással), 4 különböző ritmust használva hatékonyan dolgozik a "láthatatlan" területeken, mint az érzelmi és mentális szintjeink.

Gyere, próbáld ki Te is!

szombat, 2018. 06. 23., 17:30 - 18:00
Tudatosság minden szinten - Test-lélek-szellem 18:00 Borda Balázs, JIAIDO mozgásmeditáció, Tasnády Rita

Fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten mit jelent tudatosnak lenni? Hogy lehet a tudatosság képességét fejleszteni? Tudatosnak lenni életünk egy-egy területén sem könnyű, de szerencsére egyre többen elkötelezetten odafigyelnek legalább néhány olyan dologra, ami valóban fontos számukra: tudatos étkezés, rendszeresen mozgás, megválogatni, mit és honnan vásároljunk meg.

De vajon az érzelmeinkre tudatossá tudunk-e válni? Lehetséges az érzelmeket "menedzselni", azaz egészségesen megélni anélkül, hogy elnyomnánk őket vagy netán kárt okoznánk a környezetünkben? Mi a helyzet a mentális folyamatainkkal?

 

Ezekről beszélgetünk, majd a gyakorlatban is kipróbálhatod a JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditációt, mely az aktív testmozgáson keresztül (tudatos légzésssel kísért tudatos mozgással), 4 különböző ritmust használva hatékonyan dolgozik a "láthatatlan" területeken, mint az érzelmi és mentális szintjeink.

Gyere, próbáld ki Te is!

szombat, 2018. 06. 23., 18:00 - 19:00

Pránanadi® Sátor

Leborulás és menedékvétel 06:00 Tongori Péter

A leborulás egy többszintű gyakorlat, amit azért végzünk, hogy megtisztítsuk testünket, beszédünket és tudatunkat a karmikus szennyeződésektől és a zavaró érzelmektől. Leggyakrabban reggel végezzük, meditáció, illetve tanítások előtt, de lehet önálló gyakorlat is.
Egy rövid meditációval kezdődik, ahol felidézzük tudatunkban azt a négy különleges gondolatot, amelyek átfordítják tudatunkat a hétköznapiból a szellemi gondolkodásba, majd ebben az állapotban menedéket veszünk. Ezután kezdünk neki a leborulások testi gyakorlatának.
A leborulások végzése erőteljesen segíti testünk egészségének, harmóniájának a kialakulását. Az energiablokkok fokozatosan feloldódnak és kitisztulnak a csatornákból, ami segít távol tartani a betegségeket, az energia hiányát és más problémákat. Nem csak a testünkre hat. A mantra recitálásával, és jelentésének tudatosításával beszédünk is megtisztul. A vizualizáció hatására pedig tudatunk nyitottabbá válik, és növekszik a megértésünk.
A leborulásokkal igazán jó energiákat halmozzunk fel. Egyszerű és hatékony technika, amellyel megtisztíthatjuk a múltbéli negatív cselekedeteinket, és megalapozhatjuk a boldog és egészséges életet.

szombat, 2018. 06. 23., 06:00 - 07:00
Energiakör meditáció 08:00 Tongori Péter
szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 09:00
Pránanadi® kezelés, masszázs, meditáció 09:00 Pránanadi® kezelők

Pránanadi® kezelés: A Pránanadi® technika alapvetően a relaxáció, az érintés és az energetika három tényezőjére épül. Ebben a három tényezőben rejlik bámulatos hatékonyságának a titka. Minden alkalommal, amikor kezelést végzünk magunkon vagy másokon, akkor ezekre a pillérekre építkezünk. A kézrátételes kezelés menetében ez a három tényező nem egymás után, hanem egyszerre jelenik meg a páciens testének megérintésekor. Ezért tulajdonképpen elválaszthatatlanok egymástól. Maga az érintés hatására megtörténik a megnyugvás, valamint a gyógyítóenergia átáramlása a kezeltbe. Ez egyébként teljesen automatikus, és minden ember képes rá. Amikor a Pránanadi® technikát gyakoroljuk, ezt a veleszületett képességünket törekszünk minél jobban megismerni, és felerősíteni magunkban. Ebben a folyamatban természetesen elengedhetetlen az élő tanítótól kapott beavatás és tanítás. Az 1-es fokozat elvégzése nélkül nem lehet sikeresen elsajátítani a módszert.

Pránanadi® masszázs: A masszázs alapvetően az érintés tényezőjére helyezi a hangsúlyt. A masszőr finom mozdulataival nemcsak a bőrfelületünkön dolgozik, hanem hatással van az izmokra, szalagokra és csontokra, valamint a vér- és nyirokkeringésre is. A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak. Közben olyan mélyen ellazulunk, hogy kitisztulnak belőlünk a zavaros érzelmek, és nem hat ránk tovább a napi stressz. Egy alapos masszázs az ember egész lényét áthatja. A teljes testmasszázs tetőtől-talpig, elöl hátul, az összes izmot érinti. A talpon kezdődik, majd a meridián vonalak mentén végighalad hátul: a lábakon, a farizmon, a háton, a nyakon; majd folytatódik elölről: a lábfejen, lábon, hason, mellkason, karokon, és az arc masszírozásával ér véget. A teljes masszázs kiegyensúlyozza energetikai rendszerünket, és nagyjából másfél-két órát vesz igénybe. Ajánljuk a masszázst jótékony hatása miatt az álmatlanságban szenvedőknek, a vér- és nyirokkeringési zavarral rendelkezőknek, továbbá a pangó méreganyagok kitisztítására, a hasüregi szervek működési gyengeségeinek javításában. De jó eredménnyel alkalmazható teljes vagy részleges végtagbénulás esetén is.

Pránanadi® meditáció: Egyedi gyógyítási technika, amelynek alkalmazója tekintetével belsőnk legmélyére hatol, és ott segíti a problémák megoldását, ahol azok létrejöttek a tudatban. A módszer segítségével újra átélhetjük, és feldolgozhatjuk ebben a meditációs kezelésben azokat a fájdalmakat, amelyek legbelül még mindig ott vannak bennünk. Miután felszabadultak az érzelmek és tudatunk kiszabadult a probléma útvesztőjéből, a létrejött betegségek is megtisztulnak a fizikai testben, és feltöltődnek gyógyító energiával. A technika időtartalma másfél-egy óra. Kimondottan ajánljuk ezt a kezelést mentális és idegrendszeri problémákkal rendelkezőknek.

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 19:00
A Karmajóga gyógyító technikái 10:00 Kéri Judit, Strausz Erzsi
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Elengedés meditáció 19:00 Tongori Péter
szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 20:00

Színrelépő Sátor

Álomműhely – éjjeli utak nappali fénytörésben 09:00 Domján Ibolya, Soós Ági

Álmainkban a lelkünk szabadon nyargalászik. Az álmok gazdag szimbólumvilágához odafordulva, saját tudattalan tartományainkba pillanthatunk bele. Hozd el friss és ropogós éjjeli álmod (vagy akár egy régebbi, de érzelmileg eleven vagy visszatérő álmot), és nézz rá a csoport segítségével! Alkotunk, beszélünk, megértünk, befogadunk. Gazdagodunk. (Zárt csoport, érkezz pontosan!)

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:30
A Belső utazás módszere – élménykóstoló 11:30 Domján Ibolya

Ibolya mesél a Belső utazásról (The Journey), ami egy sejtszinten tárolt érzelmi emlékeket felszabadítani és feldolgozni képes gyógyító módszer. Saját élményekkel, rövid gyakorlatokkal gazdagított órára számítsatok.

szombat, 2018. 06. 23., 11:30 - 12:30
Szieszta alatti meseolvasás 14:00 Hubert SÜB Andrea

Felnőttek olvasnak felnőtteknek. Vagy akár gyerekeknek. Vagy gyerekek olvasnak felnőtteknek.? Vagy gyerekek olvasnak másik gyerekeknek? Az is lehet, hogy Te fogsz olvasni... Gyere el, majd meglátjuk!

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 14:30
Művészetterápiás workshop – "Vitorlát bonts" 15:00 Soós Ági

Újrakezdés – Leleplezzük az újrakezdésed útjában álló akadályokat. Ha vannak. Ha nincsenek, akkor csak lubickolunk a lehetőségekben. Szerinted? (Zárt csoport, érkezz pontosan!)

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 17:00
Művészetterápiás workshop – "Mesés éjjel" 21:00 Soós Ági

Amikor bármi megtörténhet. A Te életedben mi lenne az? Alkotunk, megtudjuk, megbeszéljük. Aztán további mesés éjjelt kívánunk egymásnak.

szombat, 2018. 06. 23., 21:00 - 22:00

Spiri Shop Lounge

Élő ételek a hétköznapokban 10:00 Lénárt Gitta

Élő ételek a hétköznapokban - gyakorlati tanácsok kezdőknek. A tudatos életmód szerves része a tudatos táplálkozás, és ha csak egy kicsit is belegondolunk, hogy milyen ételek táplálnak bennünket a legjobban, rá fogunk jönni, hogy a minél érintetlenebb, természetes ételek a legegészségesebbek. Igen ám, de mindezt hogyan valósítsuk meg a gyakorlatban, milyen eszközöket, milyen alapanyagokat kell beszerezni, amikor elindulunk ezen az úton. Ehhez próbálok segítséget adni, több, mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött.

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:30
Testudatosság a mindennapokban és a bodywork-ben 17:00 Füleki Kitti, Malina Zoltán

Mindig fejben vagy? És mi van a testeddel? Jelez? És kezdesz vele valamit vagy észre sem veszed?

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:30

Tantra Sátor

Tükörtánc 09:00 Kirana (Sőregi Zsuzsanna)

Az egymásra hangolódás művészete a tánc által

szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 10:00
Tantramasszázs: Szentség vagy prostitúció? 11:00 Kirana (Sőregi Zsuzsanna)

A tantramasszőrök küldetéséről, és az "igazi" tantramasszázsról

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 12:30
Tantrikus szeretkezés 17:00 Alkimenin, Genovéva, Kiss Kitti

Tantragyakorlóként beszélgetünk saját tapasztalatainkról

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:30
A szerelem bevonzásának mágiája 20:00 Alkimenin

Hogyan vonzzuk be az ideális párkapcsolatot életünkbe? Részvételi díj 5000 Ft.

szombat, 2018. 06. 23., 20:00 - 23:00

TestSzobrász Műhely

TestOlvasás 09:00 TestSzobrászok
szombat, 2018. 06. 23., 09:00 - 12:00
TestSzobrász előadás 14:00 TestSzobrászok
szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
TestOlvasás 15:00 TestSzobrászok
szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 18:00

TRE Hungary

Kiremeghetem magam a saját börtönömből? 10:00 Kovács Eszter
szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 10:20
Remegd ki! Stressz, trauma elengedés TRE®-val 10:30 Kovács Eszter
szombat, 2018. 06. 23., 10:30 - 12:00
A leggyorsabb út a gyógyuláshoz a lassú út 13:30 Kovács Eszter
szombat, 2018. 06. 23., 13:30 - 13:50
Remegd ki! Stressz, trauma elengedés TRE®-val 14:00 Kovács Eszter
szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:30
Remegd ki! Stressz, trauma elengedés TRE®-val 17:00 Kovács Eszter
szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 18:30

Tudatos Szex Sátor

A Kriya Tantra alapjai 10:00 Papp „PJ” János

Ezen a programon szeretném fellebbenteni a rózsaszín ezoterikus ködfátylat a Tantráról és a workshop keretében érthetően elmagyarázni mi is az a Tantra és hogyan működik. A program végén egy rövid bemutató keretében pedig Te is megtapasztalhatod a Kriya Tantra egyszerűségét és hatékonyságát.

 

Az előadás főbb témái:

- A tantra fogalma, eredete és története

- A tantra főbb szellemi irányzatai

- Járni a Tantra Útját... és a szükséges technikák az Úthoz

- Mit keres a Tantrikus Nász a fejben?! - A tantra gyakorlásának fiziológiai és mentális hatásai.

- Tantrikus (pár)kapcsolat(ok) és szexualitás

 

A workshop keretében pedig kipróbálhatod, hogy a Kriya Tantra milyen könnyedén beilleszthető rohanó életritmusunkba és hogy néhány légzőgyakorlat segítségével milyen egyszerű kiüríteni az elménk."

 

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Kapcsolódás ősi szakrális energiáinkhoz 12:00 Rekvényi Katalin, Horeczky Mária

Egy olyan felgyorsult és "felfordult" világban élünk, ami - néha észre se vesszük, de - hat ránk, ahol változunk és ahol elcsúsztak, bizonyos esetekben felcserélődtek a női és a férfi szerepek.

Ezen a programon ezeket a szerepeket állítjuk vissza az eredeti, harmonikus állapotukba, kapcsolódunk majd ősi szakrális energiáinkhoz, ébresztjük ezeket. Mindez segíthet abban, hogy Nőként felfedezzük ott belül a bennünk lévő Nőt, ennek minden csodáját, szépségét, örömét, Férfiként pedig segíthet megtapasztalni azt a Férfit, aki meri élni férfiasságát, erejét, és aki mellett a nő kiteljesedik, aki mellett boldog és ragyog.

Majd ezeket az energiákat összekapcsoljuk szívünkkel és tudatosságunkkal, mert bizony a tudás a szív esszenciája nélkül mit sem ér.

Mindezt könnyed, játékos formában tesszük majd, mert hitvallásom szerint sokkal jobb, sokkal élvezetesebb az öröm és a szeretet energiáján, az örömközpontunkon keresztül megtapasztalni a dolgokat. A szeretet megtanít bennünket együtt menni az úton, segíteni egymást; megtanít támogatni és felemelni a másikat, ha az megbotlik, elesik, és megtanít elfogadni a segítséget, elfogadni a másikat és elfogadni önmagunkat. És sokszor el se tudjuk képzelni, hogy mi mindenre vagyunk képesek, hogy a nő és a férfi Együtt mire képes... Eget, földet, világokat tudnak Együtt megmozgatni. Együtt, szövetségben, szeretetben, szerelemben...

szombat, 2018. 06. 23., 12:00 - 14:00
Szex a pszichológus díványán 14:00 D-Balogh Andrea, Turzó Zsanett, Rekvényi Katalin

Nyitott, interaktív kérdezz -felelek: Ti kérdeztek, a szexuálpszichológus válaszol. Minden, amit tudni akartál a szexről, de még nem merted megkérdezni.

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 15:00
Szexuális nevelés korai gyermekkortól 15:00 Dr. F. Lassú Zsuzsa

Mikor kezdődik a szexuális nevelés és mit jelent? Mit tanultunk a szüleinktől, és ez hogyan hat arra, ahogyan a gyermekeinket neveljük? Mit jelent a gyermek saját testéhez való joga és hogyan érvényesítheti ezt a szülein keresztül? Mivel segítjük és mivel ártunk neki az egészséges és örömteli, szexuális lénnyé válásban? Melyek az egészséges, tipikus szexuális fejlődéssel együtt járó viselkedésformák és melyeket tekintünk problémásnak? Mit engedhetek meg magamnak a gyermek előtt a felnőtt szexualitással összefüggésben és mi az, ami veszélyeztetheti az egészséges szexuális fejlődést? Mindezeket fogjuk körüljárni beszélgetéssel, játékkal, meditációval. Leendő és gyakorló szülőknek, nagyszülőknek!

 

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 17:00
Bodywork: Non-monogám esetek és érzelmek 17:00 Gyurik János, Veréb Szandra

Mit élsz át egy több szereplős kapcsolatban? Egy bodywork önismereti folyamatra hívunk, ahol megtapasztalhatod milyen érzések ébrednek benned, amikor több emberrel is kapcsolódsz. Örülsz mások örömének is? Vonz egy férfi, egy nő vagy egy pár, csak félsz ezt megélni és kifejezni, esetleg elmondani a párodnak? Féltékenység és irigység bukkan fel benned, ha mással is látod, aki neked fontos, akire te is vágysz? Nincs jó és rossz érzelem. A lényeg, hogy őszintén megélhessük és tudatosíthassuk mi éppen a legigazabb bennünk, itt és most. Erre van lehetőséged ezen a programon, ahol szavak helyett mozgással és érintésekkel dolgozunk.

 

A program jellege és a hely szűkössége miatt max 25 fő fér el a sátorban egy ilyen programon. ezért regisztráld magad előre, ha biztosítani szeretnéd a helyed, és érkezz meg időben.

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 19:00
Poliamoria a tantra szemszögéből 19:00 Papp „PJ” János

Hogyan jelenik meg a poliamoria a szakrális tantrikus szövegekben, és mit jelent a poliamoria a tantra, a tantrikus önismeret és párkapcsolat szemszögéből. Papp "PJ" János tantrikus rendezvények, tudatos szexualitással kapcsolatos programok alapításában, szervezésében és vezetésében munkálkodik, a Kriya Tantra legmagasabb szintű szakértői közé tartozik. Egyben a poliamoriában, etikus többpartnerűségben is tapasztalatai vannak, és szeretné e három téma (a tantra, tudatosság és poliamoria) közre adni.

szombat, 2018. 06. 23., 19:00 - 20:30
Kontakttánc: Alapok és jam 20:30 Borus Bence, Kárpáti Orsolya

A kontakt tánc egy fantasztikus élmény. Kapcsolat önmagunkkal és egymással. Magunkra és másokra való figyelés, melyekre oly nagy szükségünk van. Érintés, kreativitás, önismeret, felszabadító energiák, leírhatatlan és megismételhetetlen élmények, improvizáció, elfogadás, szeretet. Együtt, szabadon... A Connected Souls - Budapest oktatói a kontakt táncnak kevésbé a technikai oldalát, inkább a spirituális, lelki, illetve ember-ember kapcsolati részét tartják szem előtt. Óráik mindenkinek ajánlhatóak, és mindenkinek mást adnak. Táncos tapasztalat nem szükséges, csak némi nyitottság (kényelmes öltözék ajánlott, óra előtti alkoholfogyasztás azonban nem).

Ebben nincs jó vagy rossz lépés, helyes vagy helytelen mozgásforma. Itt elfogadás, egymásra figyelés, támogatás és szeretet van, valamint leírhatatlan közös élmények, kapcsolódások önmagunkkal és egymással. Ezeket az élményeket, érzéseket szeretném megosztani veletek is.

 

Előregisztráció szükséges, mivel a sátor méretei miatt maximum 25 fő tud részt venni.

szombat, 2018. 06. 23., 20:30 - 22:00

Úton Önmagadhoz

Van egy vágyunk…A Tiéd mi? Közeledjünk! 10:00 Koivogui N'Sira, Kosári Móni, Langó Piroska

A LIFE Alapítvány a tudatosság nevében jött létre. Célunk, hogy megismertessük magunkat, terveinket, munkánkat. Szeretnénk tudatosítani, hogy mennyire és miért fontos az önismeret az élet minden területén! Tudsz mondani bármilyen területet, amely nélkülözheti az életed folyamán a fontosságát az önismeretnek, az egészség tudatosságnak és a természetfontosságának? Beszéljünk róla! Közeledjünk!

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 12:00
Zöldségeket beszélünk! „L”egyél velünk! 13:00 Koivogui N'Sira, Kosári Móni, Langó Piroska

A LIFE Alapítvány egyik fontos célja, hogy az emberek visszatérjenek a természethez, rálássanak és megértsék az egészséges életmód fontosságát, a természetes táplálékok kiemelkedő szerepét! Erről lesz szó, ezt fogjuk kifejteni nektek és ezzel kapcsolatban szeretnénk meghallgatni a ti tapasztalataitokat is! Az vagy, amit megeszel, és úgy élsz, ahogy gondolkodsz, és ahogy a természethez viszonyulsz!

 

szombat, 2018. 06. 23., 13:00 - 14:30
Egy ágyban az ellenséggel? Szex/stressz 15:00 Kosári Móni

Mi a párkapcsolat neked? Összeegyeztethető a társadalmilag elfogadhatóval? Mi az elfogadható? Szex csak párkapcsolati kereteken belül képzelhető el? Valóban az ellenséged az, akivel megosztod az ágyad? Örömet okoz neked a szex vagy inkább stressz? Sok kérdés, ami ott visszhangzik a fejekben! Vannak álmaink, vágyaink, de vajon a mieink-e igazán és merjük-e megélni őket? A párkapcsolat és a szexualitás azon a részei életünknek, amelyek által a legtöbbet tanulhatunk önmagunkról! Gyere, beszélgessünk róla!

szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 17:00
Úton Önmagadhoz 17:00 Koivogui N'Sira, Kosári Móni, Langó Piroska

Az önismeret fontos ismérve, hogy elfogadjuk, mindig úton vagyunk. Mindig van egy újabb megoldandó kérdés, mindig felvetődik egy újabb gondolat, ahogy az életünk problémáival szembesülünk. Saját magunkkal és a környezetünkkel kapcsolatban... Beszélgessünk, hogyan lehet ezt működtetni és felhasználni a gyakorlatban a tudatos életünk építését szolgálva!

szombat, 2018. 06. 23., 17:00 - 19:00

Young Living Sátor

Aroma pilates 08:00 Wanderscheid Hajnalka
szombat, 2018. 06. 23., 08:00 - 08:40
Külső és Belső harmónia 10:00 Karácsony Réka

Hogyan használjuk az illóolajokat és illóolaj alapú termékeket a külső, belső egyensúlyunk megteremtéséhez?

szombat, 2018. 06. 23., 10:00 - 11:00
Elérhető szépség 15:00 Karácsony Réka

 

 • Hogyan használjuk az illóolajokat és illóolaj alapú termékeket bőrünk egészsége és szépsége érdekében?
 • Előtérben a Young Living bőrápolási termékei

 

 • Illatos, natúrkence készítő workshop az esszenciális olajokkal
szombat, 2018. 06. 23., 15:00 - 16:00

GoldenVet

Természetes kutyapatika 16:00 Paterson Katalin
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00

Jó Együtt Közösség

Arcmasszázs / Talpmasszázs / Természetes gyógymód tanácsadás 11:00 Pribus Tünde, Riczu Anikó, Tóth Tibor

Arcmasszázs: Pribus Tünde, természetgyógyász, kozmetikus
Tapmasszázs: Tóth Tibor, reflexológus
Konzultáció: Hogyan kezdjetek hozzá? Egészséges hozzátáplálás lépésről lépésre, tartja Riczu Anikó, természetes gyógymód tanácsadó

szombat, 2018. 06. 23., 11:00 - 13:00
Holistic Pulsing / Talpmasszázs / Természetes gyógymód tanácsadás 14:00 Pribus Tünde, Riczu Anikó, Tóth Tibor

Holistic Pulsing: Pribus Tünde, természetgyógyász, kozmetikus
Tapmasszázs: Tóth Tibor, reflexológus
Konzultációk: Élj egészségesen! Életmód tanácsadás táplálkozási ajánlásokkal, tartja Riczu Anikó, természetes gyógymód tanácsadó

szombat, 2018. 06. 23., 14:00 - 16:00
Látásjavítás egyszerűen, természetesen - gyakorlatokkal 16:00 Pribus Tünde
szombat, 2018. 06. 23., 16:00 - 17:00