Everness - Indián nyár 2024

Szeptemberben újra megrendezzük az Everness Fesztiválok "kistestvérét", az Indián Nyarat, mely ebben az évben névadó szponzorunknak köszönhetően Nordvital Indián Nyár néven, az öt elem jegyében zajlik majd. Kisebb, családiasabb rendezvényünk igazi erőmerítő együttlét lesz a hidegebb évszakok előtt, a feltöltődés és a tudatosság jegyében. Szeptember 12. és 15. között jógával, tánccal, előadással, workshoppal, meditációkkal, hangfürdőkkel és koncertetkkel búcsuztatjuk el a nyári szezont.

 

Öt helyszínen zajlanak majd az események: FÖLD-ELEM tér, VÍZ-ELEM tér, TŰZ-ELEM tér, LEVEGŐ-ELEM tér, SZER-ELEM tér. és ezúttal is mindössze 1000 ember várunk. 

 

A Nordvitalról

A Nordvital küldetése, hogy megossza a tudatos életmód táplálkozási oldalának titkait és ezáltal javítsa a mindennapi egészséget, vitalitást azok számára, akik holisztikus és természetes megközelítést keresnek egy teljesebb élethez. A két szervezet közös értékrend mentén talált egymásra, amit az idei év eseményein képviselnek és mostantól együttes erővel segítik egyensúlyba hozni az emberek életét, és hozzájárulnak hosszabb távon egy boldogabb, harmonikusabb társadalom kialakulásáért.

 

VELETEK TARTOK!