Miraculum Alkotótér - INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS

"Az ember, aki a kezével dolgozik, munkás; az ember, aki a kezével és az agyával dolgozik, mester; de az ember, aki a kezével, az agyával és a szívével dolgozik, művész. " ― Louis Nizer

 

Minden évben egy kis lépéssel közelebb kerülünk az álmaink megvalósításához, ezért 2018-ban az önismeret, önfejlesztés és tudatosság fesztiválja, az Everness Fesztivál igyekszik méltó teret biztosítani a művészi önkifejezésnek, a kreatív alkotásnak, a színeknek és formáknak. A "Miraculum" workshop sátor felcseperedvén Miraculum Alkotótérként teremti meg a lehetőséget a fesztivál látogatók számára, hogy előadásokon keresztül ismerjék meg a színek és formák, a kreativitás és a kézműves alkotás tudatunkra gyakorolt hatását; művészi kiállításon inspirálódhassanak és fejlesszék belső világukat; gyakorlati, tevékeny alkotással éljék meg a teremtés örömeit; és már gyakorló kézművesek portékái között találják meg apró ajándékaikat maguknak és szeretteiknek.


Ebbe a térbe várjuk szeretettel partnereinket és szolgáltatóinkat, hogy lehetőséget adjunk a fesztiválozóknak alkotásaik és azok folyamatainak megismerésére, valamint, hogy inspirálják őket az egészséges életmód, a feltöltődés és a külső-belső harmónia megteremtéséhez. 

 

Tekintsd meg rövid bemutatkozónkat, melyből megtudhatod, milyen összetételű, érdeklődésű közönséggel találkozhatsz az Everness-en, és hogy mitől más ez a fesztivál!

 

Jelentkezési határidő: 2018. április 18. (szerda) éjfél 

 

EVERNESS FESZTIVÁL 2018

Miraculum Alkotótér - Részvételi feltételek

 

Dátum: 2018. június 20-25.

A helyszín pontos címe: 8226 Alsóörs, Camping utca 19. (Pelso Camping)

Várható résztvevői létszám: napi 4000 fő

Kapunyitás: június 20. (szerda) 12.00 óra

Zárás: június 25. (hétfő) 12.00 óra

Építés: június 19. (kedd) 8.00 - 19.00 óra között

Bontás: június 25. (hétfő) 12.00 - 16.00 óra között

 

Szervező:

Everness Rendezvények Zrt.

Elérhetőségek:

Telefon: +36-1-299-0989

Levelezési cím: 1277 Budapest, Pf.: 67.

E-mail: info@everness.hu

Web: www.everness.hu

Facebook: www.facebook.com/everness

 

170624-vank-everness-102-1512.jpg

 

 

Kézműves workshop vezetése

6 darab asztalon napi két turnusban 3-3 órában (10.00-13.00; 15.00-18.00) biztosítunk helyet a jelentkező kézműveseknek. Itt bemutathatod szívednek oly kedves művészetedet, és lehetőséget adhatsz a vendégeknek, hogy veled együtt alkothassanak. Kérünk, hogy a fesztivál ideje alatt legalább két időpontot vállalj, hogy az érdeklődőknek lehetőségük legyen a két turnus alatt nyugodtan befejezni alkotásukat.

Ezek alapanyagköltségét és az ebből kalkulált, vendégek részére szóló részvételi díjat te határozod meg 1000 és 5000 forint /fő közötti összegben. Mi biztosítunk neked asztalt, székeket, árnyékot és értékmegőrzőt a szerszámaidnak, alapanyagaidnak, valamint 2 db heti belépőt (számodra és segítőd számára, hogy ne kelljen őrizetlenül hagynod árusító helyedet).

 

Kézműves piac

A Miraculum Alkotótér részeként lehetőséged nyílik kézműves termékeid prezentálására, eladására. 16 db pokrócos jellegű, 4 nm-es, árnyékolt területen pakolhatod ki a portékád, de csak azt, amit saját kezűleg készítettél. Mi ezzel szeretnénk támogatni téged, aki egyedi dolgokat varázsolsz, de a sátras kitelepülés túl nagy költség számodra.

A piac kitelepülésének feltétele a regisztráción túl a teljes hétre összesen bruttó 12 700 forint helypénz megfizetése, szolgáltatói belépő vásárlása (bruttó 12 000 Ft/db maximum 2db), nyitva tartás a fesztivál teljes ideje alatt, nyugtaadási kötelezettség betartása, Hellopay terminál* használat mellett.

 

 

 

TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEK

A rendezvényre való kitelepüléshez rendelkezned kell a saját tevékenységi körödnek megfelelő, érvényes kereskedelmi, szolgáltatói engedélyekkel, illetve végzettségeket igazoló dokumentumokkal, mert azokat az illetékes hatóságok (pl. NAV, NÉBIH, helyi önkormányzat) ellenőrizhetik

 

 Kereskedelmi tevékenység helyi önkormányzatnál történő bejelentése:

A bejelentésköteles kereskedelmi tevékenységeket a 210/2009.(IX.29.) kormányrendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló jogszabály határozza meg.

 

Kereskedelmi tevékenység bejelentéséhez BEJELENTŐ LAP* letöltéseITT.

*A bejelentő lap benyújtásához 3000 Ft-os illetékbélyeg szükséges, valamint be kell mutatni a szolgáltató és az Everness Rendezvények Zrt. által aláírt szolgáltatói szerződést.

 

Bővebb felvilágosítás és engedélykérelem benyújtásának helye:

Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal

8226 Alsóörs, Endrődi Sándor u. 49.

Telefon/Fax: +3687447192 11-es mellék

E-mail: hivatal@alsoors.hu

 

ŐRZÉS, BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A rendezvény teljes területét őrző-védő szolgálat biztosítja. Emellett kérjük, hogy gondoskodj értékeid, árukészleted biztonságos tárolásáról!

A rendezvény területén őrizetlenül hagyott értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

 

 FIZETŐRENDSZER ÉS ELSZÁMOLÁS

A rendezvényen HelloPay készpénzmentes fizetőrendszer (fesztiválkártya és POS terminál) működik, melynek használata minden kereskedelmi tevékenységet folytató szolgáltatóra nézve kötelező.

A rendezvényen a vásárlás elektronikus utalványnak minősülő HelloPay RFID kártyával (fesztiválkártya) illetve bankkártyával történik. Készpénz és egyéb készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, utalvány elfogadása tilos, kivéve az Everness Rendezvények Zrt. által kibocsátott kupon.

A POS terminál használatáról a HelloPay Zrt. a rendezvény megkezdését megelőzően (a terminál átvételekor a helyszínen) oktatást tart a szolgáltatók számára, és folyamatos támogatást biztosít a rendezvény ideje alatt. Az oktatáson való részvétel a terminált kezelő személyzet valamennyi tagja részére kötelező.

A rendszer használati díja a bruttó bevétel 8%-a, mely automatikusan kerül levonásra a rendezvény végi elszámoláskor.

A terminálon befolyt (8%-kal csökkentett) bevétel kifizetésére 2018. július 2-án  (hétfőn) kerül sor  átutalással, a szolgáltató által jelentkezéskor megadott bankszámlaszámra. Helyszíni, a rendezvény végén (június 25-én) készpénzben történő kifizetés 2000 Ft-os kezelési költség megfizetése ellenében igényelhető.

 

A magyarországi érvényes kereskedelmi jogszabályok betartása (pl. nyugtaadási kötelezettség) kötelező, ezt az illetékes hatóságok ellenőrizhetik.


Ha szimpatikusak számodra a leírtak és szeretnél részt venni a Miraculum Alkotó térben mint szolgáltató partner, akkor az alábbi linken található űrlap kitöltésével add le jelentkezésed:

 

  

 form.png

 

Miraculum Alkotótér - JELENTKEZÉSI ŰRLAP

 Jelentkezési határidő: 2018. április 18. (szerda) éjfél

 

A Miraculum Alkotótérrel kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj szervezőnkhöz bizalommal:

 

Majoros Viktória

majoros.viktoria@everness.hu