Kosár
0
0 Ft

Young Living Sátor

Young Living esszenciális olajok - Itt vagyunk! Érezz!

 

A TEST – LÉLEK - SZELLEM EGÉSZSÉGE A GERINCÜNKÖN KERESZTÜL

 

Legyél te a 15 egyike!

Sajátítsd el a különleges és erőteljes Young Living Raindrop (Esőcsepp) módszert terápiás minőségű illóolajaival az Everness Fesztivál ideje alatt.

 

  • Tanuld meg szakértőként és bővítsd szolgáltatásodat egy nem mindennapi módszerrel
  • vagy tanuld magánszemélyként, hogy a családod és a környezeted egészségét természetesen és hatékonyan támogasd!

 

Az Esőcsepp módszert, az illóolajokat a talp Vitaflex pontjain és a gerinc mentén alkalmazzuk kiegészítve az aromaterápia művészetével.

A Young Living a méreganyagoktól mentes, tiszta termékeket tesz elérhetővé számodra. Az illóolajok mellett, illóolajokkal gazdagított táplálék kiegészítők, bőrápolási- és testápolási termékek, vegyszermentes tisztítószerek és még sok minden más is segít bennünket azért, hogy egy igazán tiszta, tudatos, mindennapi wellness élményekkel gazdagított életet élhessünk.

D. Gary Young, a Young Living alapító tulajdonosa a megannyi illóolaj mellé megalkotta a Raindrop Technique™, azaz az Esőcsepp technikát.

 

ESŐCSEPP MÓDSZER mondhatni a PALACKBA ZÁRT “CSONTKOVÁCS”

Nyugtató, pihentető és élvezetes! A Raindrop Technique (Esőcsepp módszer) talán minden általános módszernél különlegesebb, hiszen terápiás minőségű illóolajokat viszünk fel a testre a jótékony hatás fokozása érdekében. Aki egyszer már megtapasztalta az Esőcsepp módszert, az nagyon hamar szeretné újra kényeztetni magát!

Az Esőcsepp módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

 

Az Esőcsepp módszer néhány erőteljes hatása

  1. A testben, különösen a derék és a hát környékén fellépő nehézségek, diszkonfort érzések enyhítésében támogat.
  2. Wellness – a terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik azt a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére.
  3. Különleges és erőteljes illathatásuk jó szolgálatot tesz hangulati, érzelmi és akár viselkedésbeli egyensúlyvesztés esetén is.
  4. Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, túlterheltek, szintén profitálnak a Raindrop módszerből.
  5. Tökéletes társ a szervezet tisztításának
  6. A módszer hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop visszaállítja a fizikai, testi és szellemi jóllétet.

 

Bővebb információ és segítségnyújtás:

Bálint-Huber Zsuzsi, illoolajok@rezegjvelem.hu vagy telefonon 0630 7015 899.

 

A RÉSZVÉTEL ELŐZETES JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT! HELYSZÍNI JELENTKEZÉSRE és FIZETÉSRE SAJNOS NINCS LEHETŐSÉG.

Jelentkezés módja írásban, Bálint-Huber Zsuzsinál az illoolajok@rezegjvelem.hu e-mail címen lehetséges!

A jelentkezés a részvételi díj megfizetése után válik véglegessé. A jelentkezést követően küldjük a részvételi díj megfizetésének részleteit és a programmal kapcsolatos további információkat.

Jelentkezési határidő: 2018. június 10.

Részvételi díj megfizetésének és a készlet rendelésének határideje: 2018. június 15. 

A Raindrop technika elméleti és gyakorlati részén egyszerre legfeljebb 15 fő vehet részt. Minden résztvevő számára egy névre szóló oklevelet adunk át.

 

Az Esőcsepp módszer elméleti és gyakorlati programján túl minden egyéb általunk, a Workshop sátrunkban szervezett program INGYENESEN LÁTOGATHATÓ A FESZTIVÁL RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA.