Kiemelt fellépőink

Pál Feri

Katolikus pap, mentálhigiénés szakember

-

Ken Wilber

az integrál szemlélet atyja

-

Müller Péter

Kossuth-díjas író

-

Feldmár András

pszichoterapeuta

-

Al Ghaoui Hesna

újságíró, író, reziliencia tréner

-

Soma Mamagésa

Az Új Egyensúly létrehozója és tulajdonosa spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész

-

Pásztor Anna

Anna and the Barbies

-

Sebestyén Balázs

komfort hippi

-

Varga Livius

zenész, coach, tréner, előadó

-

Keith Sherwood

a négy klasszikus jóga kortárs mestere

-
További fellépőink

Mi az Everness Fesztivál?

Egy hely, egy közösség, egy hét a nyár elején, a Balaton partján. Kikapcsolódás, szórakozás, feltöltődés, kapcsolódás, mélyremenés és magasba szárnyalás. Emberek, ízek, illatok, színek, mosolyok, érintések, ölelések, táncok, hangok, melegség. Kilépés a komfortzónánkból. Találkozás önmagunkkal és másokkal. Elmerülés egy tudatosabb életvitel rejtelmeibe. 

 

Az Everness Fesztiválokon 2013 óta évről évre olyan koncerteket, előadásokat, workshopokat, zenés-mozgásos foglalkozásokat vonultatunk fel, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly kialakításához, egy egészségesebb élet fenntartásához, egy életen át. Több mint 300 programot kínálunk hét napon át, reggeltől estig életmód, önismeret, tudatosság, környezetvédelem témákban. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország első és legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye vagyunk, ahol elismert hazai és nemzetközi szakemberek kísérnek, segítenek az utadon. Lehetsz fiatal vagy idős, vegán vagy húsevő, vallásos vagy ateista, elfogadó, biztonságos tér vár rád. Jöhetsz hozzánk gyermeke(i)ddel, barátokkal, rokonokkal, négylábú kedvenccel, az események sokszínű kavalkádjában biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő elfoglaltságot. 

 

Itt a helyed 2024-ben is!

 

A 2024-es évben az Everness Fesztivál életében először kerül sor arra, hogy a programok tematikusan, strukturáltan egy téma köré épülnek majd fel, ami nem más, mint a Sárkány éve lesz.

 

A sárkányt, mint szimbólumot a legtöbb hagyomány és kultúrkör ismeri, használja és tiszteli. Mind a mondavilágban, a mitológiában, mind pedig a különböző spirituális tanokban, iskolákban felbukkan és nagyon különleges jelentésekkel ruházták fel alakját. Számunkra a saját erőnkbe való beleállást, a rejtett kincseink, képességeink felhozását, megélést, kiteljesedését és a különböző részeinkkel való kapcsolódást, harmonikus együttműködésre való törekvést jelenti. Felfedezzük magunkban a hőst, aki végül megtalálja valódi önmagát és a negatív, korlátozó mintákat, hiedelmeket transzformálja, átalakítja, integrálja. Előadásainkban és workshopjainkban is megjelenik majd a sárkány, mint a siker, a szerencse, erő, bátorság, félelemmentesség, önbizalom, belső tűz jelképe. 

 

Legyél Te is a része a következő Everness Fesztiválnak, alkossunk újra egy gyönyörű, sorsfordító együttlétet! 

 

VELETEK TARTOK!