Helyszínek

Everness saját helyszínek

EVERNESSIA

Pallérozott elmék egy helyen! 
Reggeltől estig a legnagyobb nevek, a legérdekesebb témák, spiritualitás, kapcsolatok, egészség, útkeresés és útonjárás, mindezt egy helyen, a Fesztivál szívében, hogy halld azt a mondatot, amiért itt vagy. Mert itt úgyis megállsz.Dialog

Ha neked nem elég, hogy meghallgatod az előadást, mert szeretnél kérdezni is, ha szeretnél az előadóval beszélgetni és a saját kérdésedre választ kapni, akkor ez a te kedvenc helyszíned lesz. Itt kérdezhetsz!

SUTRA

 

Neked való ez a tér, ha szívesen elmélyülnél a valódi belső átalakulást segítő műhelymunkákban.

Terapeuták, pszichológusok integrál szemléletű trénerek segítenek neked a megértésben, az önmagaddal és másokkal való kapcsolódásban megtalálni a megoldásokat. Legyen szó akár konfliktuskezelésről, intuícióról, női, vagy férfi lelki sebekről, belső megújulásról, vagy kvantumtér állításról, itt lesz időd felfedezni, elgondolkodni, megérteni bármelyiket.

Hozz magaddal pokrócot, párnádat és helyezkedj bele a tér energiájába!

 

BALANCE

Idén is vár a Balance - találd meg a külső és belső egyensúlyt!

Izgalmas jóga és áramló tai chi órák és oktatók érkeznek idén is hozzánk, hogy legyen időd és lehetőséged összerendeződni a Fesztivál forgatagában. Itt mindig vár Rád valaki, aki a közös gyakorlásokon keresztül elvezet a belső csendhez és segít abban, hogy létrejöjjön a kapcsolat az igazi önvalóddal. A tudatos testmozgás mindig egyedi és különleges út. Mindenhova elvezet...

Találsz majd mélyebb, meditatívabb órákat is, de a legfontosabbak mindig az erős alapok, ahonnan nagyot dobbantva ugorhatsz az égig...Sound Trip

A SOUND TRIP évek óta a legtöbb vendéget vonzó helyszínünk, mert itt mindig békére és csendességre találsz önmagadban. Ebben a térben biztosan lesz hangmeditáció, relaxáció, terápia hangtálakkal és sok más finomság.
Hozd a pokrócod, helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed és add át magad a hangok érintésének.

A sárkány álma

Ezen a helyszínen elcsendesedhetsz, megpihenhetsz, relaxálást segítő zenéket hallgathatsz vagy meditálhatsz. 

A reggeli idősávokban vezetett meditáció lesz, később minőségi fejhallgatókon meditációs zenét hallgathatsz, a fesztivál forgatagból befelé fordulhatsz.

Versum

Ez a terület a zenei műhelyünk. Jobban mondva, a tiéd.
Hozz magaddal hangszert, de ha sajátod nincs, akkor elég lesz a hangod is. Magyar zenészek csodái várnak minden nap összefüggő és alkalmi tematikákkal egyaránt, hogy együtt zenéljetek, énekeljetek.

Chillegal

Chillegal helyszínünk kilép az illegalitásból!
Megőrzi nevét, de végre méltó dekorációt és rezidensként Peter Maktot is megkapja. A színes zenebuborékban az Organic House és House legendáival találkozhatsz egész héten.
Szofisztikált hangzású elektronikus zenével koronázzuk meg az estéidet!

SZAKRÁLIS TÉR

Misztikus, isteni, természetfeletti eredetű, transzcendens előadásoknak, tanítások helyszíne.
 
A törzsi kultúrák hagyományos és mai köntösben megjelenő előadásait hallgathatod meg.
 
Kanadai indián, norvég és chilei előadónk is lesznek a hazaiak mellett, akik mindannyian szakterületük kiváló ismerői, gyakorlói.
 
A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ működését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé?
 
Gyere hozzánk, itt megtapasztalhatod!

SZERTÉR

A Szertér olyan workshopok helyszíne, ahol hiteles tanítók által kaphatsz betekintést a szerves, természetközeli kultúrák spirituális gyakorlataiba.

Központi eleme a Szertűz, mely a tábor teljes ideje alatt égni fog. Meggyújtása kedden este lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Minden nap történik itt valami…

Esténként a cserga köveit izzítjuk fel benne, majd közös énekléseket, dobolásokat tartunk mellette.

Az Everness szíve itt dobog majd, gyere közénk!

Tudatos Szex Sátor

Az Everness Fesztivál és a Tudatos Szex Alapítvány által közösen szervezett, kimondottan tudatos és szakrális szexualitáshoz kapcsolódó workshop hely, ahol törekszünk arra, hogy a szenzitív mélységeket is felkavaró és intim közelségekben áramló gyakorlatok közben is biztonságban érezhesd magad, miközben szexuális önismereteden, vagy már épp a szakrális szexualitáshoz szükséges gyakorlatokkal foglalkozol. 

INTIM TÉR

Intim mélység és magasság, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok a szexualitás minden színében és szintjén. 

Az Intim előadói térbe idén is szeretnénk előadásainkkal megmutatni az emberi szexualitás sokszínűségét szexuális orientációra való tekintet nélkül. Ugyanakkor támpontokat kívánunk adni a szexuális önismeret terén és támogatást az esetleges lelki vagy testi problémák esetén.

 
SHAKTI

Táncos Part - beölel a Balaton...
Csodás táncokra hívunk Benneteket idén is!

Idén is választhatsz a szabadabb és a kötöttebb formák között, hiszen van, akinek a fejlődés útja az, hogy keretbe rendezze a benne virágzó végtelent, hogy az átláthatóvá váljon és van, akinek nagyra kell nyitni a szárnyakat, hogy kirepüljön a kalitkából és felfedezze a világot.

Hozunk Nektek kimondottan önismereti úton vezető foglalkozásokat, de lesznek olyanok is, amik "csak" visznek magukkal, miközben tiszta terek nyílnak meg, ahova a teljesség egyszerűen berobban... szétárad a testedben, kiüríti az elmét és kivirágoztatja a lelket. Mert a tánc már csak ilyen: maga az Élet lüktet és áramlik Benned - a mozdulataidon keresztül.

Ami biztos: a Sárkány energia szabadon szárnyal majd a strandon (is), hogy újabb és újabb, izgalmas rétegeket hívjon elő Benned.
Hívjuk a Táncost és a táncot - mutasd meg a színeidet! Mi mutatunk eszközöket hozzá.

A Táncos Part idén is biztonság, a szabadság tere lesz - bármikor kijöhetsz, ha kikapcsolnád a fejed és leengednéd a gyökereidet. HETEDHÉT

Középpontban a gyerek és a család! Ez a tér nem csupán gyermekmegőrző játszó-, hanem foglalkoztató tér is: szakképzett, gyermekszerető munkatársaink zenével, mozgással, gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, mesével várják szemed fényét, hogy te is lelkiismeretfurdalás nélkül kikapcsolódhass. 

 

 

 

Szülők Sátra

Előadások, beszélgetések, kérdések és válaszok, workshopok tabuk nélkül, ítélkezésmentesen, holisztikusan. Minden, ami a szülőséggel kapcsolatos.

A fogantatástól kezdve a kamaszkorig számos fontos témát érintve, több szempontból vizsgálva. Edukáció, pszichológia, pedagógia, önismeret, oktatás, kommunikáció.

MIRACULUM

Ez nem csak egy helyszín, ez egy egész alkotótér, ahol az előadások zsongását magad mögött hagyva te is alkothatsz valamit.

A különféle kézműves tevékenységek során felfedezheted önmagad, ékszereket, ajándékokat is készíthetsz.


A csoda benned van, alkoss vele és hozd ki magadból ebben a biztonságos térben!CSERGA

A Cserga egy évezredekre visszanyúló gyógyító szertartás, melyben megélhető a négy elemmel való közvetlen kapcsolat. Megtisztulás és újjászületés. Mindhárom szinten (test, lélek, szellem) gyógyít.
 
A belélegzett gőz izzadást vált ki, ezzel kiégeti a méreganyagokat a szervezetből. Az imák, fohászok, énekek a lelket tisztítják és a gondok, örömök megfogalmazása által a szellemi úton való járást is segítik.
 
Minden Csergát más, avatott vezető tart majd, lesz csak nőknek szóló is. Az esti Cserga szertartásra aznap tudtok feliratkozni a helyszínen a szabad helyek beteltéig (25 fő).
 
Szeretettel várunk Benneteket!

Workshop patner helyszínek

Spirituális Fejlődésért Egyesület

A Spirituális Fejlődésért Egyesület célja, hogy Magyarországon minél több ember megismerkedjen a különböző lelki és szellemi fejlődést segítő módszerekkel és lehetőségekkel. Sátrunkban épp ezért rendkívül változatos programokkal találkozhatsz a jógikus légzésgyakorlástól kezdve a közös révülésen és a LEMangURIÁn át egészen a gerincjógáig és a kakaószertartásig. Szeretettel várunk programjainkon!

Integrál Akadémia Sátor

Előadások, transzformatív workshopok: pszichofotel, pszichodráma, előadás, integrál flow csoport, bodywork, integrál család-, és rendszerállítás, meditáció, meditatív testgyakorlat, szabadtánc, saját élményű workshop, dobkör színtere.
 

Örömvilág Nagysátor

Az Örömvilág Nagysátorban - ahogy évek óta mindig - már kora reggel jógával várunk, majd érzéstrafszformáló tánccal, mantrázással hangolódhatsz a napra, és természetesen a közösen meditációknak is ez a gyönyörű helyszínünk ad teret. Napközben érdekes előadások, hangfürdők, gyakorlatias, aktív tudást és megértést adó programok lesznek, este pedig, a nagykoncertek szünetében az Örömvilág Spontán Sáv ad teret munkatársaink kreativitásának, akik a random ásás-bemutatótól az élő csatornázáson keresztül kirtanozásig kínálnak élményeket. 

Örömvilág Kék sátor

Az Örömvilág Kék Sátorban - hagyományainkhoz híven - minden nap részt vehetsz család- és rendszerállításon, megismerkedhetsz a Csillag-tér állítások varázslatos világával, tapasztalhatsz fototerápiás workshopokon, készíthetsz saját ásvány ékszert, elmerülhetsz a pontozó mandala készítés alkotó folyamatában vagy részt vehetsz meditatív élményfestésen.

Örömvilág Piros sátor

Az Örömvilág Piros Sátor idén is főként a meghitt workshopok  és mélyebb folyamatok színtere lesz. Kínálatunkban számos módszer szerepel, a női intimitástól a kakaó ceremónián, a Symbolon kártyákon , a gyógynövényeken  és az ásványokon át a hangfurdőkig, amelyek között lesz kifejezetten gyermekeknek szóló program is.

Labirintus

Gyertyafényes labirintus járás esténként a Balaton parton. Várunk szeretettel!

A program fizetős!

Paint with Passion

Az élményfestő sátorban megismerhetsz egy különleges falfestési technikát, és segítségével egy egyedi képet alkothatsz.

Elkalauzol a dekorfestés világába, ahol speciális anyagokkal készülnek a háromdimenziós képek, illetve falak lakásba, üzlethelyiségbe, még akár fürdőszobába is.

 

 

AP THERAPY

Az AP TERÁPIÁ-val pajzsmirigy betegséggel küszködőknek nyújtunk segítséget egy forradalmian új és egyedülálló kezelési eljárással,amit egyre nagyobb körben szeretnénk megismertetni az emberekkel.
Az AP TERÁPIA 3 év alatt lett kifejlesztve,kifejezetten egy idegnyomás technika segítségével,ami se nem akkupunktúra,se nem akupresszúra.
A további kísérleti kezelések arra mutatnak,hogy az Alternatív Pajzsmirigy Terápia nem csak a pajzsmirigy betegségben szenvedő embereknek segíthet,hanem bárkinek,aki hasonló tünetekben szenved,mint a pajzsmirigy betegek,mint pl. hízás,súlyvesztés,folyamatos súlyváltozás,fáradtság akár napi 8-10 óra alvás után is,álmatlanság,erőtlenség,depresszió,hangulati ingadozás,idegesség,pánikbetegség,magas koleszterinszint,alacsony koleszterinszint,nyelési nehézségek,nyaki szorító érzés,nehéz légzés,időszakos rekedtség,izom- és izületi fájdalmak,kéz zsibbadás,kéztőalagút szindróma,menstruációs és termékenységi problémák(elhúzódó menstruáció,ritkábbá váló vérzések,meddőség), bélpanaszok,irritábilis bél-szindróma,hasmenés,székrekedés,hajhullás,száraz töredezett haj,száraz-érdes bőrproblémák.
Az Alternatív Pajzsmirigy Terápiát bárkinek javasoljuk aki az egészsége érdekében már megelőzésben is gondolkodik.
Kiemelném a fogyás lehetőségét,amire szintén egyedülálló módon ad lehetőséget a túlsúllyal rendelkező emberek számára,úgy fogyni,hogy szinte semmit nem kell tenni érte,csak feküdni.

Pranagarden®️

Pranagarden sátorban megismerheted az Indiában termesztett gyógynövények széles skáláját illetve interaktív önismereti programokkal várunk Téged is.

Gyógynövény teák, latték és egyéb gyógynövények kóstolása vár rád. 

 

Karacs Ildikó KaracsakrA KaramantrA

Szeretnéd oldani generációs mintáid, tisztítani apai anyai ágon átvett mintáid?  Oldani a bőség, önbizalom, életfeladat, önszeretet, érdemesség blokkjait? Szeretnél rálátni problémáid gyökerére? Megtalálni a nyugalmat? Letenni a stresszt?  Szeretnél Bosznia és a szakrális elvonulások rezgéseiben töltődni? Önmagad fejleszteni, képességeid előhívni? Szép hangokat, mantrákat, zenét  hallgatni? Szeretettel várunk! Mit adtak nekünk Ildi hangterápiás oldásai? 

Ultrarövid Terápia

GYORS, mert egyetlen másfél-két órás (személyes vagy online) találkozásról beszélünk.
MÉLY, mert azzal és csak azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb, és ezt olyan intenzíven tesszük, amennyire lehetséges.
HATÉKONY, mert ebben a rövid időkeretben igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.

Naponta 1 vagy 2 alkalom kb. 1 vagy 1,5 órás időtartamban. Beszélgetés azt Ultrarövid Terápiáról miben tud segíteni, mikor javasolt, mikor nem javasolt, milyen tapasztalatok vannak és visszajelzések vannak. A beszélgetéseket és előadásokat gyakorlott Konzulensek tartják akik a mindennapokban aktívan használják ezt a módszert. Ha kedvet kaptál a kipróbálásra, akkor ezen beszélgetések alkalmával is tudsz jelentkezni az egyéni folyamatod kipróbálására.

Immár harmadik alkalommal várunk ugyanolyan nagy lelkesedéssel mint eddig. Bízunk benne, hogy neked is olyan meghatározó élmény lesz mint az előző alkalmakon résztvevőknek.

Új Én – Új Élet

Gyere és tapasztald meg az agyadban és a szívedben rejlő kiaknázatlan potenciált! Dr. Joe Dispenza és az amerikai HeartMath Intézet kutatásai alapján megmutatjuk neked, hogyan teremtheted meg azt az életet, amelyre mindig is vágytál. Sátrunkban előadásokon és vezetett meditációkon vehetsz részt, amelyek közelebb visznek téged a vágyott éned megteremtéséhez. Bemutatjuk neked, hogyan formálja a személyiséged a személyes valóságodat, és, hogy hogyan változtathatsz ezen. Technikákat tanulhatsz az energiatartalékaid feltöltésére- és azok megtartására. Készen állsz az utazásra?

Szeretettel várunk:

Gerecs Péter és Péter Ágnes – Dr. Joe Dispenza által személyesen kiképzett NeuroChangeSolutions Tanácsadók, és az amerikai HeartMath Intézet által kiképzett Coherence Advantage TrénerekBLUE ZONE - AZ EMBERKEDÉS SÁTRA

Sátrunk a nevét a kutatott kék zónákról kapta, ahol az örömteli kiteljesedést alapélményként közösségi szinten megélik az emberek. 

 

Ehhez az előadásaink, workshopjaink és kerekasztal beszélgetéseink területei: Az integratív egészségszemlélet, életmód, a barátság, küldetés, intimitás, generációk, az emberiség mint csoportlény, integrál családállítás, Dr Joe Dispenza módszere, asztrológiai, orvosi, légzési és szomatikus módszerek összevetése. Emellett lesz funkcionális edzés, jóga, közösségi zenélés, sütögetés, transzlégzés. 

 

Várunk szeretettel emberkedni,

 

peopling.org

Arcolvasás sátor

Az Arcolvasás sátor célja, hogy gyakorlati bemutatóival betekintést adjon egy ősi tudás, az egyén mély megismerésének világába.

Rátekinteni valakire és mélyen megérteni az illető személyiségét - erről szól az arcolvasás. 

Az arcot a genetikai vázra a gondolatok, az érzések és a környezeti hatások alapján építjük fel. Tudatos és tudatalatti folyamatok mellett transzgenerációs elakadások miértjei is visszafejthetők az arc megfigyelésével és megértésével. 

Az arcolvasás sátor gyakorlati bemutatókon keresztül, tematikusan közelíti meg az egyént és figyeli meg, hogy az egyes emberek mennyiféleképp látják a világot, milyen különféleképp élnek túl, mennyire másképp hallják a körülöttük lévő világot, milyen lenyomatokat hoznak a felmenőktől, milyen nyomokat hagynak a puszta jelenlétükkel és hogy mennyire különféleképp élvezik az életet, illetve beszélnek, kapcsolódnak. 

Játsszunk az arccal, hogy közelebb kerüljünk saját magunk és embertársaink megértéséhez.Lét-tér

Ne feszülj bele. Ne agyald túl! Élvezd a könnyed létezés örömét, a szabad áramlást, az önfeledt, boldog önMAGad. Várunk szeretettel a tapasztalásra, hogy a gyakorlatban: mozdulataid, cselekedeteid, kapcsolódásaid által is megéld az ellazult megengedés állapotát.
A megoldás Benned van, éld meg a változtatásod hatását a világodra!
Találkozunk az örömteli LÉTezésben. :)

Serpasátor

A sátorban rendszeresen tartunk sétákat. Ezek a séták a segítő kapcsolat sajátos formái, amelyek a nyílt terepen akár 2-3 órásak is lehetnek, a sátorban a tapasztalatok szerint körülbelül egy óráig tartanak. A séta célja, hogy segítsen elmozdulni a sétálónak egy elakadásból.

Szívesen látjuk azokat, akik önismereti céllal jönnek, s azokat is, akik a képzés iránt érdeklődnek.

Az érdeklődők tájékoztatása a demonstráción túl előadásokkal, filmvetítéssel és beszélgetéssel is kiegészül, továbbá időről időre olyan módszerek demonstrációjával, amelyeket a serpák (végzett sétáló coachok) használnak a munkájuk során.

A látogatók találkozhatnak képzésben lévő jelöltekkel és végzett sétáló coachokkal is, illetve olyanokkal, akik megosztják élményeiket és azokat a változásokat, amelyeket korábbi sétáik során és hatására megtapasztaltak.

A programot ultrarövid, 20 perces séták és azok feldolgozása egészíti ki.

Rapé Szertartások és MamaShakti

A Rapé Szertartások sátor alapvetően személyes szerelmünkre, egy dél-amerikai tanítónövényre, nevezetesen a Rapéra, annak szertartásos használatára, és az ebben rejlő lehetőségekre fókuszál. Ezen felül progjamjaink között jelen van az intimitás, intuitív érintéstechnikák, és a zene többek között. Mindezeken keresztül elsődleges célunk egy olyan harmónikus kapcsolódást létrehozni saját magunkkal, ezen keresztül pedig a környezetünkkel, melynek legfőbb jellemzői a tiszta szándék, az ősbizalom és az ebből fakadó biztonság megélése, az egészséges intimitás, és az öngyógyítás aktiválása.

Szomatodráma

Sátrunkban Dr. Buda László nevéhez fűződő két módszerrel, a SzomatoDrámával és az Ultrarövid Terápiával ismerkedhetsz meg. A fesztivál minden napján SzomatoDráma játékokat, gyakorlatokat, Ultrarövid terápiás egyéni konzultációkat és különböző előadásokat találsz nálunk. 

Látogass el hozzánk, szeretettel várunk!