Helyszínek

Everness saját helyszínek

EVERNESSIA

Pallérozott elmék egy helyen! 
Reggeltől estig a legnagyobb nevek, a legérdekesebb témák, spiritualitás, kapcsolatok, egészség, útkeresés és útonjárás, mindezt egy helyen, a Fesztivál szívében, hogy halld azt a mondatot, amiért itt vagy. Mert itt úgyis megállsz.Dialog

Ha neked nem elég, hogy meghallgatod az előadást, mert szeretnél kérdezni is, ha szeretnél az előadóval beszélgetni és a saját kérdésedre választ kapni, akkor ez a te kedvenc helyszíned lesz. Itt kérdezhetsz!

SUTRA

 

Neked való ez a tér, ha szívesen elmélyülnél a valódi belső átalakulást segítő műhelymunkákban.

Terapeuták, pszichológusok integrál szemléletű trénerek segítenek neked a megértésben, az önmagaddal és másokkal való kapcsolódásban megtalálni a megoldásokat. Legyen szó akár konfliktuskezelésről, intuícióról, női, vagy férfi lelki sebekről, belső megújulásról, vagy kvantumtér állításról, itt lesz időd felfedezni, elgondolkodni, megérteni bármelyiket.

Hozz magaddal pokrócot, párnádat és helyezkedj bele a tér energiájába!

 

BALANCE

Idén is vár a Balance - találd meg a külső és belső egyensúlyt!

Izgalmas jóga és áramló tai chi órák és oktatók érkeznek idén is hozzánk, hogy legyen időd és lehetőséged összerendeződni a Fesztivál forgatagában. Itt mindig vár Rád valaki, aki a közös gyakorlásokon keresztül elvezet a belső csendhez és segít abban, hogy létrejöjjön a kapcsolat az igazi önvalóddal. A tudatos testmozgás mindig egyedi és különleges út. Mindenhova elvezet...

Találsz majd mélyebb, meditatívabb órákat is, de a legfontosabbak mindig az erős alapok, ahonnan nagyot dobbantva ugorhatsz az égig...Sound Trip

A SOUND TRIP évek óta a legtöbb vendéget vonzó helyszínünk, mert itt mindig békére és csendességre találsz önmagadban. Ebben a térben biztosan lesz hangmeditáció, relaxáció, terápia hangtálakkal és sok más finomság.
Hozd a pokrócod, helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed és add át magad a hangok érintésének.

A sárkány álma

Ezen a helyszínen elcsendesedhetsz, megpihenhetsz, relaxálást segítő zenéket hallgathatsz vagy meditálhatsz.

Versum

Ez a terület a zenei műhelyünk. Jobban mondva, a tiéd.
Hozz magaddal hangszert, de ha sajátod nincs, akkor elég lesz a hangod is. Magyar zenészek csodái várnak minden nap összefüggő és alkalmi tematikákkal egyaránt, hogy együtt zenéljetek, énekeljetek.

Chillegal

Chillegal helyszínünk kilép az illegalitásból!
Megőrzi nevét, de végre méltó dekorációt és rezidensként Peter Maktot is megkapja. A színes zenebuborékban az Organic House és House legendáival találkozhatsz egész héten.
Szofisztikált hangzású elektronikus zenével koronázzuk meg az estéidet!

SZAKRÁLIS TÉR

Misztikus, isteni, természetfeletti eredetű, transzcendens előadásoknak, tanítások helyszíne.
 
A törzsi kultúrák hagyományos és mai köntösben megjelenő előadásait hallgathatod meg.
 
Kanadai indián, norvég és chilei előadónk is lesznek a hazaiak mellett, akik mindannyian szakterületük kiváló ismerői, gyakorlói.
 
A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ működését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé?
 
Gyere hozzánk, itt megtapasztalhatod!

SZERTÉR

A Szertér olyan workshopok helyszíne, ahol hiteles tanítók által kaphatsz betekintést a szerves, természetközeli kultúrák spirituális gyakorlataiba.

Központi eleme a Szertűz, mely a tábor teljes ideje alatt égni fog. Meggyújtása kedden este lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Minden nap történik itt valami…

Esténként a cserga köveit izzítjuk fel benne, majd közös énekléseket, dobolásokat tartunk mellette.

Az Everness szíve itt dobog majd, gyere közénk!

Tudatos Szex Sátor

Az Everness Fesztivál és a Tudatos Szex Alapítvány által közösen szervezett, kimondottan tudatos és szakrális szexualitáshoz kapcsolódó workshop hely, ahol törekszünk arra, hogy a szenzitív mélységeket is felkavaró és intim közelségekben áramló gyakorlatok közben is biztonságban érezhesd magad, miközben szexuális önismereteden, vagy már épp a szakrális szexualitáshoz szükséges gyakorlatokkal foglalkozol. 

INTIM SZÍNPAD

Intim mélység és magasság, szenzualitás, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok a szexualitás minden színében és szintjén. 

Az Intim előadói térbe idén szeretnénk előadásainkkal megmutatni az emberi szexualitás sokszínűségét szexuális orientációra, korra nemre való tekintet nélkül, támpontokat adni a szexuális önismeret terén, támogatást az esetleges lelki vagy testi problémák esetén.  I

 
SHAKTI

Táncos Part - beölel a Balaton...
Csodás táncokra hívunk Benneteket idén is!

Idén is választhatsz a szabadabb és a kötöttebb formák között, hiszen van, akinek a fejlődés útja az, hogy keretbe rendezze a benne virágzó végtelent, hogy az átláthatóvá váljon és van, akinek nagyra kell nyitni a szárnyakat, hogy kirepüljön a kalitkából és felfedezze a világot.

Hozunk Nektek kimondottan önismereti úton vezető foglalkozásokat, de lesznek olyanok is, amik "csak" visznek magukkal, miközben tiszta terek nyílnak meg, ahova a teljesség egyszerűen berobban... szétárad a testedben, kiüríti az elmét és kivirágoztatja a lelket. Mert a tánc már csak ilyen: maga az Élet lüktet és áramlik Benned - a mozdulataidon keresztül.

Ami biztos: a Sárkány energia szabadon szárnyal majd a strandon (is), hogy újabb és újabb, izgalmas rétegeket hívjon elő Benned.
Hívjuk a Táncost és a táncot - mutasd meg a színeidet! Mi mutatunk eszközöket hozzá.

A Táncos Part idén is biztonság, a szabadság tere lesz - bármikor kijöhetsz, ha kikapcsolnád a fejed és leengednéd a gyökereidet. HETEDHÉT

Középpontban a gyerek és a család! Ez a tér nem csupán gyermekmegőrző játszó-, hanem foglalkoztató tér is: szakképzett, gyermekszerető munkatársaink zenével, mozgással, gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, mesével várják szemed fényét, hogy te is lelkiismeretfurdalás nélkül kikapcsolódhass. 

 

 

 

Workshop patner helyszínek

Szülők Sátra

Előadások, beszélgetések, kérdések és válaszok, workshopok tabuk nélkül, ítélkezésmentesen, holisztikusan. Minden, ami a szülőséggel kapcsolatos.

A fogantatástól kezdve a kamaszkorig számos fontos témát érintve, több szempontból vizsgálva. Edukáció, pszichológia, pedagógia, önismeret, oktatás, kommunikáció.

Spirituális Fejlődésért Egyesület

A Spirituális Fejlődésért Egyesület célja, hogy Magyarországon minél több ember megismerkedjen a különböző lelki és szellemi fejlődést segítő módszerekkel és lehetőségekkel. Sátrunkban épp ezért rendkívül változatos programokkal találkozhatsz a jógikus légzésgyakorlástól kezdve a közös révülésen és a LEMangURIÁn át egészen a gerincjógáig és a kakaószertartásig. Szeretettel várunk programjainkon!

SZER-ELEM tér

Egy helyszín a SZERETETnek. Minden ami lélek, éter, tágas tér és kapcsolódás... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt végre egységben érezheted magad önmagaddal és másokkal! 

 

Integrál Akadémia - Előadások, transzformatív workshopok

Az integrál szemlélet a spirituális iskolák és a szakmai pszichológia összekapcsolása.  A világ minden táján elterjedt, vezető tudatossági mozgalom, mely az Evernessen élőben kapcsolt, világhírű szellemi géniusztól, Ken Wilbertől ered. Magyarországon a Gánti Bence által alapított, és vezetett Integrál Akadémia képviseli és tanítja az integrál pszichológiát és támogatja pszichoterápiás pontossággal a spirituális nyílást,  az élmények megértését és integrációját, valamint az elakadt énrészek átdolgozását.

Örömvilág Nagysátor

Az Örömvilág Nagysátorban - ahogy évek óta mindig - már kora reggel jógával várunk, majd érzéstrafszformáló tánccal, mantrázással hangolódhatsz a napra, és természetesen a közösen meditációknak is ez a gyönyörű helyszínünk ad teret. Napközben érdekes előadások, hangfürdők, gyakorlatias, aktív tudást és megértést adó programok lesznek, este pedig, a nagykoncertek szünetében az Örömvilág Spontán Sáv ad teret munkatársaink kreativitásának, akik a random ásás-bemutatótól az élő csatornázáson keresztül kirtanozásig kínálnak élményeket. 

Örömvilág Kék sátor

Az Örömvilág Kék Sátorban - hagyományainkhoz híven - minden nap részt vehetsz család- és rendszerállításon, megismerkedhetsz a Csillag-tér állítások varázslatos világával, tapasztalhatsz fototerápiás workshopokon, készíthetsz saját ásvány ékszert, elmerülhetsz a pontozó mandala készítés alkotó folyamatában vagy részt vehetsz meditatív élményfestésen.

Örömvilág Piros sátor

Az Örömvilág Piros Sátor idén is főként a meghitt workshopok  és mélyebb folyamatok színtere lesz. Kínálatunkban számos módszer szerepel, a női intimitástól a kakaó ceremónián, a Symbolon kártyákon , a gyógynövényeken  és az ásványokon át a hangfurdőkig, amelyek között lesz kifejezetten gyermekeknek szóló program is.

TŰZ-ELEM tér

Minden ami TŰZ! Motiváció, düh kezelés, kiállni magadért, önállóság, célok, komfortzóna átlépés... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt biztos, hogy elemedben fogod érezni magad!

 

 

 

 

 

 

Serpasátor

A sátorban rendszeresen tartunk sétákat. Ezek a séták a segítő kapcsolat sajátos formái, amelyek a nyílt terepen akár 2-3 órásak is lehetnek, a sátorban a tapasztalatok szerint körülbelül egy óráig tartanak. A séta célja, hogy segítsen elmozdulni a sétálónak egy elakadásból.

Szívesen látjuk azokat, akik önismereti céllal jönnek, s azokat is, akik a képzés iránt érdeklődnek.

Az érdeklődők tájékoztatása a demonstráción túl előadásokkal, filmvetítéssel és beszélgetéssel is kiegészül, továbbá időről időre olyan módszerek demonstrációjával, amelyeket a serpák (végzett sétáló coachok) használnak a munkájuk során.

A látogatók találkozhatnak képzésben lévő jelöltekkel és végzett sétáló coachokkal is, illetve olyanokkal, akik megosztják élményeiket és azokat a változásokat, amelyeket korábbi sétáik során és hatására megtapasztaltak.

A programot ultrarövid, 20 perces séták és azok feldolgozása egészíti ki.