AP THERAPY

Az AP TERÁPIÁ-val pajzsmirigy betegséggel küszködőknek nyújtunk segítséget egy forradalmian új és egyedülálló kezelési eljárással,amit egyre nagyobb körben szeretnénk megismertetni az emberekkel.
Az AP TERÁPIA 3 év alatt lett kifejlesztve,kifejezetten egy idegnyomás technika segítségével,ami se nem akkupunktúra,se nem akupresszúra.
A további kísérleti kezelések arra mutatnak,hogy az Alternatív Pajzsmirigy Terápia nem csak a pajzsmirigy betegségben szenvedő embereknek segíthet,hanem bárkinek,aki hasonló tünetekben szenved,mint a pajzsmirigy betegek,mint pl. hízás,súlyvesztés,folyamatos súlyváltozás,fáradtság akár napi 8-10 óra alvás után is,álmatlanság,erőtlenség,depresszió,hangulati ingadozás,idegesség,pánikbetegség,magas koleszterinszint,alacsony koleszterinszint,nyelési nehézségek,nyaki szorító érzés,nehéz légzés,időszakos rekedtség,izom- és izületi fájdalmak,kéz zsibbadás,kéztőalagút szindróma,menstruációs és termékenységi problémák(elhúzódó menstruáció,ritkábbá váló vérzések,meddőség), bélpanaszok,irritábilis bél-szindróma,hasmenés,székrekedés,hajhullás,száraz töredezett haj,száraz-érdes bőrproblémák.
Az Alternatív Pajzsmirigy Terápiát bárkinek javasoljuk aki az egészsége érdekében már megelőzésben is gondolkodik.
Kiemelném a fogyás lehetőségét,amire szintén egyedülálló módon ad lehetőséget a túlsúllyal rendelkező emberek számára,úgy fogyni,hogy szinte semmit nem kell tenni érte,csak feküdni.