Vissza

Cserép Imre

építés-, bontás- és üzemeltetés vezető

Imi vagyok, legalábbis a legtöbben így hívnak és én is ezt szeretem. (Azt tapasztaltam, ha valaki Imrének szólít, akkor akar tőlem valamit, akár az adómat, ne adj'isten a fogamat.)

Számomra az Everness Fesztivál elsősorban FLOW-élmény. Csodálatos emberek, találkozások és felismerések sorozata. Különleges eseménysorozat, közösség, ahogyan én élem meg. A kedvenc program típusaim: koncertek, hangutazások, szabadtáncok.

Nemrég elgondolkodtam ezen és rá kellett ébredjek, hogy a 2013-as Everness Fesztiválon kívül az összesen ott voltam eddig. Hol előadóként, hol önkéntesként, hol önkéntes vezetőként, de voltam már kiállító, sőt egyszer vendég is.

Az elmúlt években már szervezőként azon munkálkodom, hogy időben és térben minden a helyére kerüljön a területen, mire a vendégek megérkeznek (Építés), menet közben minél többen tudják élvezni a Fesztivál adottságait (Üzemeltetés), és ugyanolyan rendet, vagy talán még nagyobbat hagyjunk magunk után, mint mielőtt megérkeztünk (Bontás). 

 

Amit érdemes tudni a fesztiválon kívüli életemről, hogy Programozó Matematikus szakon végeztem és teljesen "normális" ember voltam valaha (munkahely, házasság és minden, amit a társadalmi normák diktálnak). 2012-re a maják megjósolták a "világvégét" és az én (addigi) világom valóban véget ért és egy új élet kezdődött számomra, felmondtam, elváltam, új helyre költöztem...

Tevékenységek, amikkel talán Téged is tudlak szolgálni:
- Budapest belvárosában tanuló, pályakezdő fiatalok számára adok ki szobákat hosszú távra.
- Az intimázs Tantrikus és intim-masszázs szalont szolgálom, mint megálmodó, masszőr és oktató.

 

Ha bármelyik területen kérdés merül fel Benned, keress bátran, akár Facebookon vagy bárhol, ahol rám találsz.

És még egy érdekesség rólam:

Amikor a csodálatos Nap-apánk Magyarország felett elkezd kevesebb időt tölteni (kb. november és május között), általában felkerekedek és az év azon szakaszát a Föld-anya azon tájain töltöm, ahol napfényben, tengerekben csobbanhatok, vulkánokon emelkedhetek (kizárólag flip-flop-ban :P ) és miközben felfedezem a világ csodáit, a lelkem is mélyen töltődhet. De aggodalomra semmi ok, mert amikor újra emelkedik a hőmérséklet Hazánkban, jövők és teszem a dolgomat ebben a csodás országban és nem felejtem gyakran látogatni a Balatont, Velencei tavat, Dunát, Tiszát... 

No és persze nem utolsó sorban szolgálni az Everness Fesztivált!!!

Áldás!