Vissza

Pintér Luca

winston wolf

Lucc vagyok és Lucita.
Eredetileg kertész, de van ingatlanjoggal kapcsolatos diplomám és majdnem egy buddhista tanítói is. Közel 10 évig irodavezető voltam ügyvédi irodákban, szeretek pontosan fogalmazni és betartani a határidőket. Pultoztam játékteremben, pizzériában, voltam területi vezető 80 beosztottal, piacoztam hosszú éveken át. Egy időben lakásokat újítottam fel, így remekül tudok glettelni és festeni is. '16 tavaszán egy ismerős átküldött egy hirdetést, azt mondta, nem tudja, mi ez, de szerepel benne a káosz szó, szerinte ez nekem való. És tényleg. 

Az Everness életem egyik szerelme, a csapat a családom és a barátaim, hangozzék ez bármilyen nyálasan is. Ahogy minden családban, itt is vannak viták, de igyekszünk megtartani és emelni egymást. Ahogy más családból, innen is el lehet menni világot látni, majd visszajönni, újradefiniálni önmagunkat, az egymáshoz fűződő viszonyunkat, intgerálni a megszerzett tudást. Az Everness egy tudattal bíró lény, magához hívja azokat, akikre szüksége van a létezéshez és cserébe azt adja, amire nekünk szükségünk van: a tükröt, hogy lássuk, melyik az a részünk, amin még dolgozni kell.
Sokat fejlődtem, mióta a csapat tagja vagyok, például ki tudom fejezni az igényeimet, képes vagyok felmérni az erőmet és segítséget kérni, amikor szükségem van rá; és nemet mondani, ha kell. És itt derült ki az is, hogy remek túsztárgyaló képességeim vannak, szóval, ha kommunikációval kell megoldani valamit, többnyire nekem szólnak. 
Életem másik szerelme a fermentálás, pár éve átvitt és szó szerinti értelemben is visszatértem a gyökerekhez, hiszen a savanyúságokhoz magam termelem az alapanyagot, tavasszal a palántákkal pedig piacra járok. Ez földel, az Everness segít elszállni, csodás egyensúlyban élek. Imádom az életemet.

Most épp a tudatos álmodás foglalkoztat a legjobban, valamint a Maneskin és a gondolattal teremtés kvantumfizikai vonatkozásai. Idegenszó- és szerszámfétisem van, napközben elfelejtek inni, imádom a savanyú gumicukrot. Csúnyán beszélek. Rendkívül taszít a hamisság, a maszatolás, a gerinctelenség, és nagyon vonz az egyenesség, az együttérzés, az önreflexió, a hangos, önfeledt nevetés. Az enyém is az, a hajam többnyire kék. 

 

Év közben főleg a marketinggel foglalkozom, és a back office-t reszelgetem. 

 

Itt pedig fermentálok.