Vissza

Kovács Miklós

önkéntes koordinátor

2014-ben önkéntesként csatlakoztam az Everness Fesztiválhoz. Ekkor voltam először önkéntes és fesztiválozó is. Nagyon megtetszett az emelkedett hangulat, a vidámság, az emberek közvetlensége és egy különleges szabadság érzés. Korlátok nélküli felszabadulást tapasztaltam és kibontakozási lehetőséget. Előbb a beléptetési csoport vezetője lettem, majd önkénteskoordinátor és ennek kapcsán az étkeztetés megszervezése is hozzám került. 

Egyik feladatatom a szervezői igények és az üzemeltetési tervek alapján az önkéntesek toborzása, kiválasztása, összefogása, koordinálása, érdekképviselete a fesztivál építésig.

Másik feladatom a fesztiválkonyha megszervezése és üzemeltetése az építés és a rendezvény alatt.

Úgy érzem, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján sikerült évről-évre alakítani, jobbá tenni a rendszert és felnőni a feladathoz. Szeretnék példamutató vezetője lenni a több száz önkéntesnek.

 

Az igazi önismeretet nekem a csakrák világa hozta el. Tanulmányozásukkal össze tudom kötni a táplálkozásomat, spirituális fejlődésemet, művészi utamat a tudatosságommal. Az elmúlt hét év alatt elmélyültem a jógában, vegán séf lettem és csakrás kézműves termékeket is készítek.

 

A célom az, hogy cselekedeteimmel egyre kevesebbet ártsak magamnak és környezetemnek. Szeretnék egy egymás és a környezet hasznára és örömére létező közösség aktív tagja lenni és annak növekedését elősegíteni.

 

Már korábban megfogalmazódott bennem a vágy, hogy olyan munkám legyen, aminek értelme van, másokra, a világra is jobbító hatása van és jó karmát lehet vele teremteni. Közvetve és közvetlenül ezeknek a pozícióknak köszönhetően az élmények-hatások szépen fokozatosan ébresztgettek és elkezdtem átalakulni. Szeretem a munkáimat, az egészséges ételek készítésát, a szervezést, az alkotást és a vásározást is.

 

Azt tanultam az elmúlt években, hogy sokkal többre vagyok képes, mint amit magamról gondoltam. Hálás vagyok, hogy lehetőséget kapok arra, hogy ezt folyamatosan bizonyítsam.