Vissza

Papp PJ János

Kriya Tantra tanár, szervező

2002-től gyakorlja a Kriya Tantrát, 2008-tól vesz részt tantrikus rendezvények, tudatos szexualitással kapcsolatos programok alapításában, szervezésében, vezetésében. 2012-ben kapta meg "iskolája" legmagasabb beavatását, 2013-tól oktatja a Kriya Tantrát, mesterei jóváhagyásával.


2015-től tanulmányozza a buddhista tantrikus irányzatokat, a buddhista úton védelmet Láma Olé Nydahltól kapott és a neotantra több irányzatába is volt szerencséje belekukkantani.
"Kísérőként" 2004 óta segít embereknek kitalálni magukból, kíséri őket saját poklaikon át az Életbe... vagy legalább vissza a társadalomba, vagy már éppen azon túl…

Jelenleg a Kriya Tantra oktatás mellett a Tudatos Szex Alapítvány kuratóriumának a tagja és az alapítvány tevékenységeinek főszervezője. Mellette az Európai Szexpozitív Közösségben önkéntes aktivista, előadó/facilitátor, partijaikon „konszenzus ellenőr”, mentálhigiénés támogató. 2023 nyarától bodywork csoportvezető asszisztensként vezet önismereti csoportokat.

Az Evernessen a Tudatos Szex Sátor szervezésében 2017-től vesz részt, 2019-től az Everness Fesztivál egyik programszervezőjeként az ő feladata az Intimitás falu megszervezése, vezetése.

Szabadidejében is a mélységeket és a magasságokat keresi, síel, snowboardozik és búvárkodik.