Vissza

Gulyás Judit

kommunikációs vezető

Judit vagyok, de mindenki Judynak hív. Marketinggel foglalkozom, hozzám tartozik az Everness Fesztivál közösségi oldalaianak és PPC kampányainak kezelése, valamint egyéb marketing feladatokkal kapcsolatos tervezés, ügyintézés. A fesztivál ideje alatt gondoskodom az online kommunikációról, illetve a fotós-videós tartalmak napi szintű feldolgozásáról.

15 éve foglalkozom marketinggel, dolgoztam KKV szektorban, reklámügynökségeknél, médiában, kb. másfél éve főállású vállalkozóként saját cégem van, amiben tartalomgyártás a fő fókusz. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok.
A marketinget varázslásnak, mágiának tartom és a tudásommal, szakmai tapasztalataimmal olyan kezdeményezéseket, cégeket szeretek támogatni, akik a megítélésem szerint társadalmilag/emberileg fontos tevékenységet végeznek tudatos és/vagy zöld fókusszal. Ennél fogva imádom a munkámat, a hivatásomat, ami nagyjából azt jelenti, hogy láthatóvá teszem a láthatatlant. 

Önismereti útról: lényegében, én ebben nőttem fel, az Anyukám révén, aki még a hazai mainstream ezotéria hajnalán, a 90-es években elmerült ebben és vitt magával. 10 évesen végeztem Reiki tanfolyamot, majd jóval később megismertem a Theta Healing módszerét, amiből alap-haladó tanfolyamokon vettem részt, ezt a mai napig használom. Mivel mindig szerettem masszírozni svéd masszázs és Lomi Lomi tanfolyamokat végeztem. Egy darabig kezeltem is, de aztán a marketing erősebben jött az életembe. 
8 éve járok egyénizni, egyetlen emberrel dolgozom együtt, megszakítás nélkül, nagyon sok mindent köszönhetek a közös munkának. Családállítást, táncos-meditációkat, kineziológiát használom még rendszeresebben, mint módszert a saját elakadásaimon való átlendüléshez, illetve csikungot gyakorlom - most épp kicsit kiesve a napi rutinból. 

Az Everness Fesztivál szervezésébe először 2014-ben kerültem bele, akkor egyedül vittem a marketing és PR folyamatokat. Aztán többször időlegesen visszatértem, most 2020 óta vagyok a szervezői csapat tagja. Különleges helye van az eseménynek az életemben, a legjobban a szombati napokat imádom, amikor már minden működik, látjuk, hogy mindenki boldog és jól érzi magát. Olyankor önt el az “ez mindent megér” érzése.