Helyszínek

Everness saját helyszínek

SZER-ELEM tér

Egy helyszín a SZERETETnek. Minden ami lélek, éter, tágas tér és kapcsolódás... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt végre egységben érezheted magad önmagaddal és másokkal! 

 

TŰZ-ELEM tér

Minden ami TŰZ! Motiváció, düh kezelés, kiállni magadért, önállóság, célok, komfortzóna átlépés... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt biztos, hogy elemedben fogod érezni magad!

 

 

 

 

 

 

FÖLD-ELEM tér

Egy helyszín a FÖLD elemnek. A földi sík felelősségvállalása, manifesztáció, merevség vagy rugalmasság, félelmek és bizonytalanság feloldása... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. 

LEVEGŐ-ELEM tér

Egy helyszín a LEVEGŐ könnyedségének. Minden ami tágas tér, kiáradás, kitágulás, simulékonyság, odaadás és önelfogadás... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt az energetikai tengelyed középpontjába kerülhetsz! 

 

VÍZ-ELEM tér

Egy helyszín a VÍZ kötő erejéhez. Ragaszkodás vagy elengedés? Akadályok, vagy áramlás? Hedonizmus vagy elfojtás? Szigorúság vagy megengedés? Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt szabad érezni, mozdulni, kapcsolódni és gátlásokat levetni!