Valami határozottan történik – az Everness énhatárai

Somogyi Eszter

2022-05-07

Úgy van ez, hogy kellett hozzá vagy 9 év, de kezdünk belenőni a cipőbe. Annyi sok gyerekbetegség, megfelelési kényszer, magunk sem tudtuk hova tartozás után lett egy egészen egész formánk. Van akinek tetszik, másnak nem, de ezt idén először büszkén pisiljük körbe, ami pedig bent van, azt szeretettel öleljük a szívünkre.

Hogy az Evernessnek énhatárai lettek az persze mosolyogtató egy kifejezés. Vagy mégsem. Idén először érezzük mi mindannyian itt a szervezőgárdában, hogy elbírjuk a bármilyen változást is, nem ragaszkodunk sem elképzeléshez, sem fellépőhöz, nem toljuk be magunkat méltatlan helyzetekbe. Nyolc év kellett hozzá, meg persze jó sok túlkapás és én-tisztelet hiány, önbizalom nélküli lét és hitetlenség, de idén valahogy máslett a módi. Talán fura ezt olvasni, hiszen még el sem kezdődött a Fesztivál, de mi már nagyon érezzük a változást. Vagyunk a feladatokhoz képest elegen, hiszünk elegen és mindehhez még egy irányba is toljuk azt a szekeret. Lesz akinek persze beakad majd ez a poszt, ránk süti, hogy beképzeltté értünk, de mi a szívünk mélyén tudjuk, hogy ezúttal tényleg nincs igaza. És már nem akarunk mindent IS egyidőben, így az egyetértésért sem kuncsorgunk.

 

/upload/files/2/evernessmagazin2022-falvak-697.png

 

Hogy ebből mi tartozik Rád?

 

Az Everness idén sem való mindenkinek. De akinek igen, az ezúttal piszkosul jól fogja érezni magát a fesztiválon. Olyan flow van velünk, bennünk, úgy érkeznek meg a teremtéseink, annyi támogatást kapunk a nekünkvalóból, hogy azt öröm nézni. És mindehhez valami csiklandozó zsigeri tudat társul, hogy mindezt megérdemeljük.

 

Ha úgy érzed, kíváncsi vagy, mi  jött létre mindebből, ha részesülnél az élményből, várunk nagyon sok szeretettel. És ennek a mondatnak a végén tényleg pont, a nyomában pedig... tudatosság, feltöltődés, közösség.

 

És ha kedvet kaptál, május közepéig még akciós áron vásárolhatsz BELÉPŐKET A FESZTIVÁLRA