Kosár
0
0 Ft

Az Everness Chill eseménysorozat alatt néhány óra erejéig kiléphetsz a hétköznapok sodrásából. Megpihenhetsz, feltöltődhetsz és kapcsolódhatsz önmagaddal és másokkal. Havi egy alkalommal, minőségi chill zenére ringatózhatsz a Mandala Day Spa exkluzív fürdőjében és bekapcsolódhatsz izgalmas programokba. Minden eseménynek dedikált témája lesz, és ez februárban a FARSANG.

EVERNESS CHILL FARSANG


A Farsang karácsony után, január 6-án keződik és húsvétig, azaz hamvazószerdáig tart. A hagyományok szerint ez az önfeledt mulatozás, dús lakomák időszaka. Búcsúzunk a hideg téltől és köszöntjük a közeledő tavaszt. Jelszavaink a vidámság, életöröm, szórakozás, bolondozás, tánc, önfeledt ünneplés.


Február 29-én , egy olyan napon, ami négyévente csak egyszer van, ezeknek a szellemében találkozunk, már második alkalommal az Everness Chillen. 18 órakor kinyitjuk a kapukat és átöltözés után érkezik Klein Csaba fesztiváligazgató Ál-arcok és valódi arcok elnevezésű bodywork foglalkozással, aztán köreinkben köszönthetjük az Ecstatic Dance Budapest csapatát, a zenéről pedig Peter Makto, Angorang és Obadu gondoskodnak.

EVERNESS CHILL BELÉPŐ

A férőhelyek száma ezúttal is limitált, így érdemes minél előbb biztosítani a helyedet jegyvásárlással. Az esemény alkohol és egyéb tudatmódosító szertől mentes lesz és bár az Everness alapvetően családbarát, ezen az eseményen csak 14 év feletti látogatókat tudunk fogadni. Megértéseteket köszönjük!

EVERNESS CHILL FARSANG - 2024. FEBRUÁR 29. 18:00 - 23:30ORIENT - rendezvény tér

18:00 - 19:00

Megérkezés

19:00 - 19:30

Klein Csaba

- Ál-arcok és valódi arcok - Farsangi BODYWORK

19:30 - 21:30

ECSTATIC DANCE BUDAPEST

- Ecstatic Farsang

21:30 - 22:30

Angorang

- DJ set

22:30 - 23:30

Obadu

- Dj setPOOL - medence tér

18:00 - 19:00

Megérkezés

- átöltözés

19:30 - 23:30

Peter Makto

DJ set

A MANDALA DAY SPA-ról


A Mandala Day Spa & Bath 16 éve működő day spa része 2003-ban nyitotta meg kapuit, számtalan kényeztető masszázsfajtát, testkezelést, hammam rituálét, kozmetikai kezelést, manikűrt és pedikűrt kínál. A nemrég megújult fürdőrész a spirituális fürdőélményt ötvözi a legmodernebb fürdőtechnológiai megoldásokkal. Meditatív atmoszférájával és különleges szolgáltatásaival egyedi, luxus kényeztetést nyújt a vendégek számára. A Mandala Fürdő 650 nm2-es területén 4 medence, egy 10 személyes jakuzzi, egy 8 személyes gőzkabin valamint egy kényelmes, fotelekkel, fűtött márvány paddal, büfével kényeztető pihenő tér szolgálja a zavatalan kikapcsolódást. Az öltöző és zuhanyzó helyiségek minden kényelmet biztosítanak, viszont korlátozott számban állnak rendelkezésre. Kérünk, hogy papucsot és törülközőt hozz magaddal, a helyszínen csak szaunalepedőt biztosítanak.