ÚJRA MASSZŐRKÉPZÉS AZ EVERNESSEN!

Nagy Sanka

2018-04-26

Az Everness szervezősége és a Rapid Massage Service idén ötödik alkalommal rendezi meg a nyári Everness Fesztiválon a rendkívül nagy sikerű Dinamikus Rapid Masszázs alapképzést. A sok éves baráti kooperáció révén ismét az eredeti ár negyedéért válhatnak masszőrré a fesztivál hű látogatói. Legjobb hallgatóinak alkalmi munkalehetőséget is biztosít a fesztivál után a Rapid Massage Service! 

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az info@rapidmassage.eu emailcímen.
Figyelem, a tanfolyam maximum létszáma 15 fő!

RÉSZLETEK
A Dinamikus Rapid Masszázs egy intenzív, energikus masszázsforma. Eredetileg a nagy nyári fesztiválok orvosainak, mentőseinek és egészségügyi személyzetének dolgozták ki afféle energetizáló kezelésnek a hosszú műszakokhoz. A projekt rendkívül sikeres lett, s ma már a Rapid Massage Service biztosítja a technikát különböző civil rendezvényekre és munkahelyekre is.
 
Miért jó elvégezni az alapképzést?
Amennyiben még soha sem foglalkoztál fizioterápiával, megtanulhatod egy új szakma alapjait, sőt dolgozhatsz is benne, ha komolyan gondolod. Ha már masszőr vagy, akkor kitűnő továbbképzési lehetőség, mert az alapok mellett egy új fajta fizioterápiás szemlélettel ismerkedhetsz meg. Továbbá a Rapid Masszázs technikai és mozgásrendszere úgy van felépítve, hogy az ízületekről az izmokra helyezze a terhelést végzőjénél, mely gyakorlatok a mindennapi teendőkre is ráilleszthetőek. Ergo megtanulsz egy kitűnő edzésmódszert és testtartás-szabályozást, amit utána bármikor, bárhol alkalmazhatsz.IMG_9134 (1).JPG
 
A képzés menete
 1. Minden reggel 8:00-kor meeting a Dinamikus Rapid Masszázs standnál. Az első hivatalos találka 2018. június 21-én (csütörtök) reggel lesz.
2. Rövid ismerkedést követően aznap lesz a leghosszabb és legfárasztóbb nap, mivel délután 14:00-ig átvesszük az egész technikai rendszert egymáson a gyakorlatban, majd délután már egy-két óra éles gyakorlat is lesz.
3. 2018. június 22-étől az egész fesztivál egy hatalmas, szakmai gyakorlat lesz minden tanulónak. Minden nap 9-20 óra között napi 5 óra aktív gyakorlást kell vállalni a standnál, idegen embereken begyakorolva a tanultakat.
4. Minden nap reggel 8-9 óra közt tanulás, gyakorlás egymás között, aztán rugalmasan osztjuk be a napot a szakmai gyakorlatra, hogy senki se maradjon le kedvenc programjairól.
5. Minden nap 20:00-20:30-ig nap végi meeting (kötelező).
6. A vizsga 2018. június 24-én (vasárnap) délután 16:00 órakor lesz a standnál. A vizsgával bezárólag véget érnek a tanulók kötelezettségei. 
 
Hogyan lehet jelentkezni a képzésre?
- Ott kell lenned végig a fesztiválon, tehát hetijeggyel kell rendelkezned.
- Küldened kell egy fényképes önéletrajzot telefonszámmal és motivációs levelet az info@rapidmassage.eu emailcímre.
- Várnod kell türelemmel, amíg legkésőbb 2018. június 12-ig (kedd) visszajelzünk neked.
- Amennyiben nem válogattunk be a képzésre, úgy kapsz egy kedvezményes kupont igyekezetedért, amit beválthatsz egy későbbi képzésre.
- Amennyiben beválogattunk a tanfolyamra, legkésőbb 2018. június 15-ig (péntek) el kell utalnod a tanfolyam díját egy megadott bankszámlaszámra.
- A tanfolyam díja az eredeti ár (40.000 Ft) negyede, azaz 10.000 Ft, mely összeg vissza nem térítendő abban az esetben sem, ha a tanuló időközben feladja a tanfolyamot, meggondolja magát, vagy nem teljesítve a feltételeket elbocsátásra kerül a képzésről. 
 
A jelentkezés feltételei
 - A 'képzés menete' részben ismertetett elvárások és feltételek, azaz a napi 6 óra gyakorlás és tanulás (kivéve az első napot, amikor 8-9 óra), plusz a nap végi 30 perces meeting, illetve a vizsgán való megjelenés tudomásul vétele és betartása.
- Ezen felül a tanfolyamon és szakmai gyakorlatokon való józan, kipihent megjelenés és felelősségteljes munkavégzés. 
 
Szeretettel várjuk a 2018-as csapatot!
A Rapid Massage Service

IMG_9213.JPG