Új nő, új férfi... Új Egyensúly, Új Kör

Soma Mamagésa

2023-05-30

Minden, amit tudni akartál Soma Mamagésa Új Egyensúly oldaláról - meg sem kell kérdezned.

Az Új Egyensúly egy tudatos életszemléleti és életmódportál és közösség. 7 csakra, hét rovat: Életmód, szex, helyem a világban, kapcsolatok, önkifejezés, önismeret, spiritualitás. Az Új Egyensúly gyakorlatias testvére pedig az Új Kör, ahol workshopok segítenek elmélyíteni az elméletet, emellett pedig ez a tudástár online csomagok formájában is megszerezhető. 

Ebben a rövid írásban bemutatjuk nektek a rovatokat, illetve a legnépszerűbb hozzájuk kapcsolódó csomagokat is, a végén pedig játékra hívunk benneteket, értékes nyereménnyel. 

***

Életmód - Fogyás, hízás, egészség, betegség, függőség, vetélés, abortusz, fogantatás, szülés, anyaság, elég jó szülőnek lenni… ha ide kattintasz, rengeteg transzformációról olvashatsz, fantasztikus gyógyulás történeteket találsz. Itt olvashatsz arról is, milyen távoli, idegen országokban élni, és egyre népszerűbb Mindennapi klímavédelem-sorozatunk is, amely Földanya gyógyulására, segítésére fókuszál. Illetve, nem is neki van szüksége erre, hanem nekünk, embereknek. Egy népszerű címke a sok közül ebből a rovatból.
Kapcsolódó online tudáscsomag: Átjáró az anyasághoz

 

Szex - Jó szex vs szexuális diszfunkciók, a többségitől eltérő szexualis orientáció kihívásai, hűség vs etikus nem-monogámia, lingam és jóni masszázs, tantrikus szex… és mindenekelőtt a szándék, a képesség és a tudás ahhoz, hogy ezekről a dolgokról nyíltan, tabuk nélkül beszélgessünk. Érdekesség, hogy a rovat egyik népszerű szerzőjét, PoliLilit annak idején pont az Evernessen ismertük meg! Ebben a rovatban nem tudsz árnyékra vetődni!
Kapcsolódó online tudáscsomag: Méhtisztító szertartásom átadása

Helyem a világban - Ez az a rovat, ahol érdekes, fontos, olykor ellentmondásos társadalmi kérdésekkel foglalkozunk, és igyekszünk megtalálni a saját helyünket a különféle nézőpontok és világnézetek között. Itt olvashatsz érdekes, kihívást jelentő, mégis inspiráló sorsokról, hol első kézből, hol interjú formájában, és ez az a terep, ahol az aktualitásokra is reagálunk. Természetesen a női lét társadalmi vetületével is sokat foglalkozunk, érdemes itt is szétnézni
Kapcsolódó online tudáscsomag: Az új nő, az új férfi és a párkapcsolat


Kapcsolatok - Nem, nem csak szerelmi, hanem családi, baráti kapcsolatokkal, a közösség építő erejével és transzgenerációs mintákkal is foglalkozunk. Szenvedélyesen kutatjuk az új nő, az új férfi esszenciáját. Megnézzük az elakadásokat, azt, ahogyan egymás tükrei lehetünk, és keressük a fejlődés lehetőségét a kommunikációban, kapcsolódásban. Bennünket is meglep, milyen sokat kattintjátok a mérgező szülőkkel, illetve a nárcisztikus személyiségzavarral terhelt kapcsolatos cikkeket. 
Kapcsolódó online tudáscsomag: Az elengedés szeretetteljes művészete


 


Önkifejezés - A jobb agyféltekés játékosság, a belső gyermek ébresztése és a kreativitás fejlesztése az Új Egyensúly egyik fontos küldetése. Van, aki ezt művészi szintre fejleszti (rengeteg művészinterjúval is találkozhatsz ezen a platformon), míg mások az öngyógyítás, a terápia eszközeként tekintenek a kreativitás megélésére. Nem túl meglepő módon, itt a “flow” címke az, ami a leginkább pörög. 
Kapcsolódó online tudáscsomag: Történetmesélés


 


Önismeret - Az önismeret mindennek az alfája és az omegája, rengeteg a kapcsolódó írás. Az ébredéstörténetek mellett szó esik a különféle pszichés problémákról, mentális zavarokról, de éppúgy a személyiségtípusokról, lelki alkatokról is. Különösen fontos számunkra az önreflexió, így aztán a rovat egyik legértékesebb sorozata Soma Mamagésa ötödik éve írt naplója az idő múlásáról. 
Kapcsolódó online tudáscsomag: Alapvető női, férfi szerepeink


Spiritualitás - Megértések és megélések, módszerek, technikák - és mindenek előtt gyakorlatok. Ez az a rovat, ahol a jóga megfér az asztrozófiával és a (nem bulvárszintre butított) asztrológiával, de sámánisztikus technikák és más ősi rítusok is helyet kapnak a palettán. Büszkék vagyunk a Michael-sorozatra is, aki egy 1050 lélekből álló entitás, aki már a kauzális síkról tanítja az emberiséget. Meredek, ugye?
Kapcsolódó online tudáscsomag: A sámánok útja a mindennapokban

Most arra biztatunk, hogy nézz szét te is az oldalon, majd válaszd ki a saját kedvenc írásodat a fenti rovatok bármelyikéből. Oszd azt meg a saját Facebook profilodon vagy oldaladon, és néhány mondattal indokold meg, miért az a szöveg, téma fogott meg a legjobban. Miután megtetted, küldd el nekünk a megosztás linkjét - aki a legtöbb reakciót (lájkot, megosztást, kommentet) kapja, az 20 ezer Ft-os Új Kör ajándékutalványt kap, amelyet a neki tetsző csomagokra, programokra költhet majd el. A második helyezett jutalma 10, a harmadiké 5 ezer Ft-os Új Kör-utalvány. A határidő július 1., a nyilvános megosztások linkjeit pedig az info@somamamagesa.hu címre várjuk. 

Találkozzunk az Evernessen!
Soma Mamagésa