Tapasztald meg a magasabb tudatszinteket az Integrál Akadémia sátrában az Everness Fesztiválon!

Fehér Csilla

2022-05-20

Ken Wilber, az integrál szemlélet atyja szerint az összes tudatszint egyszerre van jelen bennünk. Aktuális tudatszintünket a gyerekkorunktól a jelen pillanatáig begyűjtött sérüléseink, gondolkodási- és viselkedési mintáink határozzák meg.

Minden szintnek megvan ehhez a „saját csomagja”. Jellemzően a feldolgozatlan sérüléseink „tartanak fogva” minket egy-egy tudati állomáson. Ez azt jelenti, hogy személyiségünk nagy része egy adott szinten stabilizálódik és onnan néha lefelé, néha pedig felfelé mozdul el, de mindig visszatér a csomópontjához.

 

/upload/files/2/inta-sator-800x550-694.png

 

Lépj magasabb fejlődési szintre az Integrál Akadémia sátor programjaival

 

Hogyan tudsz akkora lökést adni magadnak, hogy a személyiséged egy újabb szinten gyökerezzen meg? Ehhez kínálnak dobbantót az Integrál Akadémia programjai az Everness Fesztiválon, ahol képzett szakmai vezetők facilitálása mellett merülhetsz el önmagadban különböző workshopok keretében. Szerezz sajátélményű tapasztalatot az integrál életérzésről:

 

  • Integrál családállítás, rendszerállítás: Férfi és nő-tedd rendbe az életed; Női transzgenerációs sérülések; Férfi erő-nem csak férfiaknak; Pusztítás és intimitás
  • Bodywork: Önelfogadás a külvilág tükrében; Látlak téged; Közel és távol tánca
  • Pszichofotel: Gánti Bence, az Integrál Akadémia vezetője beszélget terápiás eszközökkel neves előadókkal, többek között Palya Beával és Laár Andrással
  • Fókuszorientált workshop: Hogyan éljek magammal? Mit jelent felnőttnek lenni?
  • Pszichodráma workshop: Tükröm, tükröm, mondd meg nékem
  • Születés csoport: Inkarnálódás; A magzati lét; Kiszületés, aranyóra
  • Ecstatic Dance Church: Táncod az imádságod

 

Szeretettel várunk június 21-27. között az Integrál Akadémia sátrában az Everness Fesztiválon!

 

További részletekért kattints IDE