Találkozz Laár Andrással, Palya Beával és Brigitte Wingelmayr-rel az Integrál Akadémia sátrában!

Fehér Csilla

2022-06-19

Gánti Bence vendégei az idei Pszichofotelben ismét neves, spirituálisan gondolkodó, önismeretben is jártas előadók és tanítók. Ha június 23-án, 24-én és 25-én az Evernessen jársz, feltétlenül látogasd meg az Integrál Akadémia sátrát, hiszen most Laár Andrással, Palya Beával és Brigitte Wingelmayr-rel is személyesen találkozhatsz!

Pszichofotel sorozatunk keretében Gánti Bence, integrál szemléletű pszichológus, az Integrál Akadémia vezetője önfeltáró beszélgetésre invitálja vendégeit, akikkel saját életútjukról beszélget az integrál terápiás fotelben.

 

/upload/files/2/pasted-image-0-690.jpg

 

Laár András a Pszichofotelben: Találkozás egy különleges elmével

 

Időpont: 2022. június 24. péntek, 15:00-16:30

Laár András a KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapítója, az ország Besenyő Pista bácsija. 1991-ben 108 alapítótársával együtt megalapította a Tan Kapuja Buddhista Egyházat és ezzel párhuzamosan a Tan Kapuja Buddhista Főiskolát. Jelenleg is aktív humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó.

 

Palya Bea a Pszichofotelben: Milyen egy énekes coach élete?

 

Időpont: 2022. június 23. csütörtök, 13:00-14:30

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja, elismert dalszerző, énekes, előadó és tréner. Személyes világzene, amit Bea csinál: a különböző, ősi népek zenéi inspirálják, mégis, leginkább saját szerzeményeit énekli, önmagát dalokba gyúrva halad egy belső úton. 

 

Brigitte Wingelmayr a Pszichofotelben: Egy spirituális tanító legmélyebb megélései

 

Időpont: 2022. június 25. szombat, 12:00-13:30

Brigitte Wingelmayr, spirituális tanító, aki évekig az autentikus szúfi rendben gyakorolta a szúfi tant. Az ezen az ösvényen megtisztult transzperszonális mélységű szívtér, valamint a sámáni intuitív érzékelés együttese teszik Brigittét kiemelkedővé a hazánkba látogató gyógyítók és tanítók sorában. Egy találkozást vele mindig megérez a szívünk.

További részletekért kattints IDE!