Szüless Újjá Nőiségedben!

Pozsgai Nikoletta

2018-03-08

Az elmúlt három évezredben a nőiség szakrális, azaz valódi, belső, teljes tudása és megélése folyamatosan elnyomásra került. A külső eszközök, az erővel való visszaélés, a harc és a hatalom előtérbe kerülése megtette a hatását. A nőnek hallgass volt a neve sokáig mind a családban, mind a közösségben és a társadalom egészében. De ennek az időnek már vége…


Új időket élünk

Azóta túl vagyunk az inkvizíción és a boszorkányégetéseken, melyben többen haltak meg, mint a Holocaust vagy a második világháború során. Azóta más időket élünk, s a nőiség önmagára találásának napjait éljük világszerte. De a mai nő már nem az elmúlt háromezer év szülöttje kell legyen!
- Az új nő lényében összekapcsolódhat a régi korok szakrális nőiségükben megtisztelt és megbecsült felmenőivel.
- Az új nő már lehet teljes nő…megélheti nőiségének fizikai, lelki-érzelmi, szellemi- spirituális részeit EGÉSZében.
- Az új nő képes önmagát összerendezve a világot átfordítani és a legmagasabb rendű teljességbe szülni

A múltat ideje feloldani magunkban és végleg elengedni

Ehhez van dolgunk felmenőink asszonysorsainak oldásában, a csalódottság-keserűség- megtiportság-tönkretettség- kiszolgáltatottság mintázatainak és az ezekre épült harag mintáinak eloldásában. Mindehhez bennünk van minden kulcs!
A testünk emlékezik DNS szinten benne kódolt információkra, s a szívünk újra és újra felragyog a szent nőiség szív erejében!
NŐ ébredése alapvető és kulcsfontosságú az emberiség történetének további fejezeteinek megéléséhez, mert a női minőség és vele a NŐ az, aki
- képes megbocsátani
- képes befogadni mindazt, ami tőle különböző
- képes harmóniát hozni önmagában, a kapcsolataiban és a családjában
- így képes békét és egységet létrehozni a békétlen és szétesett világban.

Új Időt élünk, ha új időket teremtünk…reakciók helyett akcióban vagyunk, azaz belső indíttatásból, saját szívünkre hallgatva és azt követve cselekszünk. A szívre hallgatás az intuíció bölcsessége, s nem az érzelmek rapszodikus hullámzásai. A szívre követése az Isteni Énünkkel való együtt mozdulás, amikor Szinkronban vagyunk az Nagy Egésszel.
Szüless Újjá Nőiségedben Te is, hogy kibonthasd női teljességed minden szirmát!

 

NoiUjjaszuletesPN.PNG

NŐI TELJESSÉG – NŐI ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Sok éve kutatom és 10 éve tanítom a NŐISÉG EGYETEMES TÖRTÉNETÉT, annak női önismereti szempontból fontos részeit, a nők önmegvalósításához szükséges tudástárat annak anyagi-lelki és szellemi/spirituális/szakrális vonulataival együtt. Mindezt mai nőként, a modernitás kellős közepén, nőként, feleségként, anyaként és valódi hivatását élő nőként.


A téma, a női önmegvalósítás, manapság – bizonyos értelemben végre! – felkapottá, sok ízben vitatottá vált. Fontos és elemünkbe vágó kérdés, de nincs rá és nem is lehet rá recept. Normákat megfogalmazhat minden társadalom, közösség, egyén. De mindig kérdés marad, hogy a norma követése tesz-e boldoggá vagy a norma felülírása?

Az önmegvalósítási út egyénre jellemző, sajátos út, minden nő számára más és más. Az, hogy melyik nő számára mit jelent az önmegvalósítás, miben tud és miben célja kiteljesedni, mindezt hogyan szeretné/tudja megélni saját szabad akarata. Ugyanakkor felelős döntése is egyben, tudva, hogy nőként a teremtő energia forrása, döntései minden értelemben és szinten kihatnak a családjára, szűkebb és tágabb környezetére; leszármazottaira generációkon át előre az időben.

Saját utadat kell tehát megtalálnod, saját utadat kell járnod – függetlenítve magad a társadalmi elvárásoktól, kiszabadítva magadat a múlt mintáiból, kinyitva női teljességed szirmaid és aktiválva női erőforrásaidat, élve női teremtő erőddel!

Segítő kérdések neked:
- Milyen női sorsok állnak mögötted anyai és apai ágon?
- Mit hallottál a nőkről édesapádtól? Férfi ismerőseidtől?
- Mit láttál édesanyád életében, amit nem szeretnél ismételni saját női életedben?
- Mi az, amit már nem szeretnél megélni nőként?
- Mi az, amit szeretnél nőként megélni?
- Mi jelentené számodra az újjászületést nőként?
- Miben kellhet ehhez változnod, változtatnod?
- Mi lehetne az első és könnyű lépés a változás útján?

Van segítséged!

Ma már számos női önfejlesztő könyv segít tágítani lehetőségeidet, új utakat nyitva előtted is. Először lehet, hogy csak nézőpontod változik meg, aztán jöhet a következő lépés.
Mindebben segítségedre lehet a Női Önmegvalósítás Kincsestára a női életvezetési kérdések köré csoportosítva: párkapcsolat-szexualitás, pénzkezelés, karrier-hivatás, önérvényesítés és önmenedzsment havonta egy-egy témára specifikáltan írásokban, havi online tanfolyamokban, a 7 témában már megjelent self-coaching (önfejlesztő) kifejezetten nőknek írt könyv vagy egy személyes konzultáció.

 

Pozsgai Nikoletta 
kineziológus, TEK oktató
életmód tanácsadó-és terapeuta
Személyiség Integrációs Tréner, Szinkron Coach