Szállásforradalom az Evernessen

Pintér Luca

2018-04-19

A sok pozitív visszajelzés mellett kemény, de igaz és egyben építő jellegű kritikákat kaptunk az elmúlt években a szállással kapcsolatban, ezért tavaly nagyot léptünk, és átköltöztünk az alsóörsi Pelso Campingbe. 

Tudtuk, hogy sokaknak hiányozni fog az úttörőtábor jellegű tömegszállás, de elég volt megnézni a képeket, hogy mindenki megértse, miért itt akartunk benneteket fogadni.

 

Nem csak a terület háromszor nagyobb, mint a korábban, hogy kényelmesen elférjenek a helyszínek és egy zenei program ne szóljon rá a színházi előadásra, nem csak a fák adnak több árnyékot, nem csak a vizesblokk elegendő, de a korábban megszokott minőséget magasan felülmúlják a kemping mobilházai.

 

Ezek jellemzően 24-32 m2-es vadonatúj vagy felújított mobilházak, két különálló szobával, hozzá tartozó 1-1 fürdőszobával, többnyire klímával, kényelmes konyhával, hűtővel, gyerekfekhellyé alakítható étkezősarokkal, nagy, bútorozott terasszal, egy részüknél elképesztő kilátással a Balatonra.
Amikor mi először láttuk, az volt az első gondolatunk, hogy aki a fesztivál hetére beköltözik, annak innen nem lesz kedve hazamenni...

 

Ha saját lakókocsival érkeztek, szuper összközműves parcellát is bérelhettek.  

Persze az érvényes jegyek és bérletek birtokában, idén is ingyenesen lehet majd sátrazni a kijelölt helyeken! :)

Ugyanúgy, mint az előző években, minden korosztályt szívesen látunk; az Everness Fesztivál kiemelten családbarát rendezvény, ahol még a házikedvencet is családtagnak tekintjük.

 

Ha még nincs szállásod, nézz körül itt. :)

 

optimum-231.jpg