SORSFORDÍTÓ TALÁLKOZÁSRA VÁRSZ?

Lendvai Gabi szivárvány-terapeuta írása

2017-11-15

A saját jóllétünkkel, boldogságunkkal a szeretteinket, a környezetünkben élőket is segítjük, végső soron az egész világ jobbá tételét szolgáljuk.

Akit hív és megérint a Szivárvány, annak az élete már nem lesz többé olyan, mint azelőtt, mert a mosoly és a szeretet hatványozódik, átterjed mindenkire és visszatükröződik mindazokról, akikkel kapcsolatba kerülünk. Így voltam ezzel én is évtizedeken át. Vártam és kerestem, időnként úgy tűnt, megtaláltam, aztán elveszett, majd újra vártam és kutattam, hosszú-hosszú éveken át. Tanítóktól, könyvekből, bölcs írásokból kaptam számtalan tippet arra, hogy hol találom, ám sokáig nem értettem meg a lényeget. Később, amikor szép lassan leesett és a helyére került minden, a homlokomra csapva nevettem magamon: Hát ennyire egyszerű?!

Igen, nagyon egyszerű, hiszen mindvégig ott volt velem az, akire vártam!

Te is így vagy ezzel? Veled is megtörtént már?


Mindig azt gondoltam, kívülről érkezik a megváltó, akitől vagy amitől megváltozik az életem. Sokáig nem vettem észre, hogy valójában velem van, ott belül, a szívem mélyén és ez nem más, mint Én magam. A Teljesség, a tiszta, feltétel nélküli Szeretet, a harmónia és boldogság, aki fogantatástól és megszületéstől kezdve valójában Én vagyok. Messzire távolodtam tőle és jó nagy utat tettem meg, mire rátaláltam. A Szivárvány segített végül hozzá, hogy megtapasztaljam mindazt, amiről az előttünk járók, a bölcsek és megvilágosodottak szólnak: amikor rátalálunk önmagunk lényegére, találkozunk saját önvalónkkal, megváltozik a világunk és kitárul a világ előttünk! Hogy történt?

gabyland.jpg


Egy ajándék-masszázzsal kezdődött minden. Nem is tudtam, miről van szó, szeretettel felajánlották és én elfogadtam. A végére teljesen elolvadtam, úgy éreztem, szinte lefolyok az ágyról. A finom, megnyugtató, ellazító, lágy érintések hatására félálomban lebegő, csodálatosan békés állapotba kerültem, aminek hatását még napokig, hetekig érzékeltem. Elhalványultak a félelmeim, megszűnt az állandó szorongás és olyan vidám, energikus lettem, hogy legszívesebben átöleltem volna az egész világot! Megváltás-szerű élmény volt és – mivel éppen egy nagyon nehéz életszakaszban jártam, súlyos párkapcsolati válság, szakítás, miegymás – még kétszer jelentkeztem Szivárványfény-kezelésre. A második ilyen alkalommal jött a sugallat: ezt én is szeretném tudni! Hol lehet ezt tanulni? – érdeklődtem. Arról fogalmam sem volt akkor még, honnan érkezett az ihlet, mert a multik világát szolgáltam és eszembe sem jutott, hogy egy egészen más jellegű feladat és világ vár rám. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy ezt a csodát tovább akarom adni a szeretteimnek, ismerőseimnek, hogy ők is megélhessék, könnyedebbé, boldogabbá és egészségesebbé váljanak általa. Hat év telt el azóta, az egész életem megváltozott és én is egészen más lettem. Olyan, amilyen mindig lenni szerettem volna: önmagam teljesebb, boldogabb és elégedettebb változata. A sorsfordító találkozáshoz engem a Szivárványfény-energia vezetett el és ma már annak szentelem az időm, energiám, az életem nagy részét, hogy minél több emberhez eljusson ez a gyönyörű és egyszerű ébresztő, gyógyító módszer, amit Szivárványfény-kezelésnek hívnak. Sokan felébredtünk és egyre többen ébrednek, rengeteg csodálatos változás és tapasztalás történik a segítségével.

 
Te is vágysz valamire, amitől végre beindul az életed?


Akit hív és megérint a Szivárvány, annak az élete már nem lesz többé olyan, mint azelőtt. A Szivárványfény-energia egy híd az égi és földi világ között. Régi álmok valóra válnak, felerősödnek az érzékelések, megérzések, megindulnak az öngyógyuló folyamatok, sikeressé válnak a legkülönfélébb tevékenységeink és – ami a legfontosabb – megnyílunk a tiszta, feltétel nélküli szeretet áramlására. Ezzel már a saját boldogságunk mellett a környezetünkben élőkét is segítjük és végső soron az egész világ jobbá tételét szolgáljuk.


Szivárványfény-kezelés és Szivárványfény Tanfolyam elérhető Budapesten és az ország számos pontján. Információk, ajándékok és feliratkozás:
www.gabyland.hu
Érdeklődj, jelentkezz bátran!Az érhetőségeket megtalálod az Everness Fesztivál ajándékcsomagjában található Szivárványos Gabyland könyvjelzőn és matricán is. Az ott található megerősítő mantra Bartha Erikától, a Szivárványos Ébresztőnktől származik és ha rendszeresen elmondod magadban, érezni fogod feltöltő, megújító erejét.

Tégy egy próbát, érdemes!