Pszicho-spirituális sajátélmény, közösség, kapcsolódás – ez vár idén is az Integrál Akadémia sátrában

Fehér Csilla

2023-06-10

Ha még nem tudtad eldönteni, melyik partnerünk sátrát látogasd meg, szeretettel ajánljuk az Integrál Akadémia írását.

Az Everness Fesztivál a tudatosság ünnepe, ahol minden rólunk, vagyis az emberről szól. Hallgathatsz előadásokat önismeretről, pszichológiáról, spiritualitásról, egészséges életmódról és gyakorolhatsz testtudatos mozgásformákat. Ezen a fesztiválon nem vagy egyedül a kérdéseiddel és a workshopokon sajátélményben tapasztalhatod, ahogy megszületnek benned a válaszok.

Az Everness Fesztivál olvasztótégelyként köti össze a hasonlóan gondolkodó, őszinte kapcsolatokat kereső, tudatosan fejlődni vágyó embereket. Évente több alkalommal nyújt lehetőséget a közös úton járó keresőknek a kapcsolódásra, az egységélmény megtapasztalására.

Az Integrál Akadémia ezt a törekvést erősíti a fesztiválra gondosan összeválogatott programjainak segítségével. Az Integrál Akadémia sátrában a pszichológiát és a spiritualitást összekötő integrál szemléletről hallgathatsz meg előadásokat, többek között a test és lélek kapcsolatáról, az itt és most erejéről, a segítő beszélgetés fortélyairól, az önfigyelés technikáiról, a meditáció jóllétünket támogató szerepéről, az emberi lélek jövőbeni lehetséges és szükséges fejlődéséről.

Workshopjainkon olyan sajátélményű gyakorlatokon vehetsz részt, amelyekben megtapasztalhatod az önismeret, a jóga, a meditáció, a bodywork, a családálltás, a szomatodráma, valamint a szabad tánc testre és lélekre gyakorolt gyógyító erejét. Nézd meg az Integrál Akadémia sátor programját IDE KATTINTVA!

/upload/files/2/everness-napibontas-1--678.png

Fejlődj tovább a tudatosság útján az Integrál Akadémián

Próbáld ki az Evernessen, tanuld meg az Integrál Akadémián! Az integrál pszichológia képzésen egész évben azt a tudatosságot és harmóniát fejlesztheted tovább, amit az Evernessen megtapasztalsz. Nálunk hozzád hasonló elfogadó és jóra törekvő emberek gyógyító közösségében értheted meg, hogyan kapcsolódik össze a pszichológia és a spiritualitás egy integrált egésszé. Sajátélményű gyakorlatokon keresztül átélheted, miként juthatsz el az önismeret általi belső vezéreltségből a felébredés állapotába.

A magasabb tudatszinteket nem tudod erővel vagy akarattal megnyitni magadban. Ez a Kegyelem ajándéka mindazoknak, akik kijárják az odavezető utat. Ez az út az önismerettel kezdődik, és a meditációval folytatódik. Gyakorlásod során pedig automatikusan nyílnak meg benned a magasabb tudati síkok.

Ehhez segítünk hozzá professzionális tantervünkkel és sajátélményű önismereti csoportnapjainkkal. Kiváló szakmai oktatói gárdánk és a hozzád hasonló tudatosodni vágyó emberek elfogadó, támogató közösségében kijárhatod az utat a harmonikus, kiteljesedett élethez. Mindeközben szakképzett lelki segítővé válsz, aki a világ jobbításáért és benne az ember boldogságáért nem csak akar, de képes is tenni.

Az integrál pszichológia képzésről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben!

/upload/files/2/inta-beiratkozas-2020-inta-fb-1200x628-1--677.png