Programajánló az utolsó Indián Nyárra

Kereszty András

2018-09-07

Ha voltál már az Indián Nyáron, pontosan tudod, miért nem érdemes kihagynod. Ha pedig még nem voltál, kedvcsinálóként olvasd el Kereszty András invitáló szavait. 

 

Sziasztok, Evernesserek!

 

Az Indián Nyár alkalmából három rendkívül érdekes témával jövök a fesztiválra. Az első egy különleges önismereti út, amely a szülőkkel és a neveléssel kezdődik. Megérthetitek belőle, hogy miért lettünk ilyenek, amilyenek vagyunk, hogy miképpen bocsáthatunk meg a szüleinknek, illetve hogyan vállalhatjuk a felelősséget a saját boldogságunkért. Tudatos önismeret a gyerekkorodtól a jelenig. Az előadás arról szól, hogy min mentél keresztül, hogy hogyan kell mindezt kezelni és végül hogyan fordíthatod a javadra a történteket. Kifejezetten ajánlom mindenkinek, aki már volt gyerek. 

 

A második előadás pénteken este lesz. Hiánypótló és megdöbbentő felismerésekkel várlak benneteket Barátunk az EGO címmel. Ahogy a Tudatosság Iskolájában mondani szoktam: nem az a kérdés, hogy egoista vagy-e. Az biztos. A kérdés valójában az, hogy hol. Életed melyik területén van még ellenkezés, versengés, mindenáron győzni akarás. Az ego pedig vagy a barátunk vagy az ellenségünk. Ha a barátunk, segít abban, amit el akarunk érni, ha azonban az ellenségünk, akkor folyamatosan hátráltatja a boldogság lehetőségét.

 A Tudatosság Iskolája 0..jpg

A harmadik, szombat esti előadás címe: A csodálatos halál. Ez az előadás azonban az életről szól. Arról, hogy kell-e izgulnotok, ha a halál pillanata mondjuk holnap lesz. Arról, hogy a különböző kultúrák és filozófiák mit gondolnak a halálról. Az emberi életünk egy különleges lehetőség, mely egy adott időre szól. Örömteli és bátorító gondolatok a lélek utazásáról, a mulandóság világáról és egy mesés kincsről, amely ránk vár.

 

Kereszty András György – A Tudatosság Iskolája
író, tanító, kineziológus, asztrológus, gyógyító, terapeuta