Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás

Buze Veronika Kahi-Healing tréner bemutatkozása

2018-05-14

Gyermekkoromban az orvosi hivatás vonzott, de az élet más útra terelt. A mérföldkő Édesanyám betegsége és halála volt. Meg akartam érteni, miért választ valaki halálos betegséget, majd gyógyul meg belőle, és miért van az, hogy mások inkább kilépnek az addigi életükből.
Ez a kérdés dolgozott bennem, melynek köszönhetően elindultam az önismereti úton.

Ekkor találkoztam a Kahi-Healinggel, a csodálatos érintéssel, mely elsőre elvarázsolt, és az életem része lett.
Így a gyermekkori álmom vált valóra, igaz, nem orvosként, ahogy akkoriban elképzeltem, hanem alternatív terapeutaként.

A Kahi-Healing tanfolyamokon való részvétel mindig nagyon feltöltött és izgatottan vártam a következő találkozást a csoporttagokkal, mert közösen, egymást támogatva haladtunk afelé, hogy minél jobban megismerjük es elfogadjuk önmagunkat, felfedezzük magunkban azt a csodát, melyek valójában vagyunk. Kisgyermekként még mindannyian tudjuk és éljük azt az egyedüli és megismételhetetlen csodát, akik valójában vagyunk, majd felnőve ezt valahol hátrahagyjuk magunk mögött, elfelejtjük valódi önmagunk nagyszerűségét. A Kahi-Healing módszerrel kezelésről kezelésre egyre inkább megtapasztalhattam azt, aki valójában vagyok, és mindinkább kezdtem hinni önmagamban.

2013-ban vettem részt az első Kahi-Healing képzésemen, majd haladtam tovább lépésről lépésre. A tanfolyamokon egy új világ tárult elém és nyílt ki számomra.  

IMG_2785.JPG

A tavalyi év során ért az a megtiszteltetés, hogy Tom Peter Rietdorf, a Kahi-Healing megalapítója támogatásával és bizalmával trénerré válhattam. Az iskolában még felelni is alig tudtam, mostanra izgalmában mindent elfelejtő kisdiákból oktatóvá váltam. Ki merek állni az emberek elé, tudatában vagyok a képességeimnek, erősségeimnek. Bár a tenyerem még izzad, hálás vagyok és értékelem, hogy idáig eljutottam. Munkám kiteljesedett, hozzájárulhatok  a Kahi-Healing kezeléseken vagy a tanfolyamokon résztvevők fejlődéséhez.

Szeretnél újra egészséges, valódi önmagad lenni, önbizalommal telve, értékelve saját magad és életed? Valami mégis hiányzik, hogy végre önmagad merj lenni és kisgyermeki csodálattal tekints újra az élet szépségeire? Ne feledd Márai szavait: önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás!

Tanfolyamainkon megtapasztalhatod a lényed újjáépítő változásokat, megnyílnak benned a kapuk, amin végre szabadon áramolhat mindaz a csoda, ami mindig is voltál, csak útközben elfeledted. Engedd meg magadnak a teljességet, engedd be az életedbe az újat, az istenit.

Próbáld ki, neked mi működik, sok szeretettel látunk a tanfolyamainkon, előadásainkon.
Kezeléseinket pedig személyesen is átélheted az Everness Fesztivál alatt, ha ellátogatsz a Kahi Academy sátorba. Varázslatos érintéssel várunk egy új élet kapujában!

Szeretettel, Buze Veronika  

Ha érdeklődsz Tom Peter Rietdorf és a Kahi-Healing iránt, vagy szeretnél részt venni a képzéseken, látogass el weboldalukra, vagy kövesd őket a Facebookon.

A következő Alaptanfolyamok időpontja

2018. június 30. Bővebb infó és regisztráció itt.
2018. augusztus 25. Regisztráció itt