Nordvital Everness Fesztivál – harmóniában egy héten keresztül

2024-06-24

Egy fesztivál mindig ünneplésre ad okot, az Everness és a Nordvital pedig ugyanazt ünnepli. A tudatosság és harmónia iránti lelkesedésünket szeretnénk minél több emberrel megosztani: egy héten keresztül, a nyár elején, a Balaton partján.

Nem tudunk ennél jobb alkalmat, hogy közösen segítsünk egyensúlyba hozni az emberek életét, és így egy boldogabb, harmonikusabb társadalom kialakulásához járuljunk hozzá. 


A több mint tíz éve megrendezésre kerülő Everness Fesztivál összehozza egymással a hasonlóan gondolkodó, önismereti úton járó, tudatos életmódot választó embereket. A Nordvital táplálék kiegészítők küldetése, hogy megossza a tudatos életmód táplálkozási oldalának titkait, ezáltal javítsa a mindennapi egészséget és vitalitást azok számára, akik holisztikus és természetes megközelítést keresnek a jól-létre. Utunkat az érintetlen természetben átélt mély harmónia inspirálta, ahol felismertük, hogy a valódi jól-lét gyökerei a természet mélyére vezetnek, ahol önmagunkkal is könnyebb összekapcsolódni. Ünneplünk minden olyan kezdeményezést, amely hozzájárul a testi-lelki egészség megteremtéséhez és fenntartásához. Így találtunk egymásra az Everness fesztivállal. A közös értékeink, az elköteleződés a mindennapi harmónia, a tudatos életmód, az önismeret, és környezetünk védelme iránt egy hétre biztosan, de reméljük hosszútávon is összeköt
minket.

Egy hét együtt. Kikapcsolódás, szórakozás, feltöltődés, kapcsolódás, mélyremenés és magasba szárnyalás. Emberek, ízek, illatok, színek, mosolyok, érintések, ölelések, táncok, hangok, melegség. Kilépés a komfortzónánkból. Találkozás önmagunkkal és másokkal. Elmerülés egy tudatosabb életvitel rejtelmeibe.

Legyél Te is a része a Nordvital Everness Fesztiválnak, alkossunk egy gyönyörű, sorsfordító együttlétet!