Narada Védikus Akadémia az Everness Fesztiválon

Szűcs Patrícia

2023-05-28

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Narada Védikus Akadémia és alapítójának, Bakos Judit Eszter bemutatkozóját, akivel 2023. június 22-én csütörtökön két alkalommal is találkozhattok.

MIVEL FOGLALKOZIK A NARADA VÉDIKUS AKADÉMIA ÉS MI A KÜLDETÉSÜNK?

Az egyetemes tudáson alapuló jóga, jógapszichológia és védanta filozófiáját és életmódfejlesztő módszereinek átfogó gyakorlatát tanítjuk. Hiszünk abban, hogy a boldogság, a benső függetlenség és elégedettség, a hatékony stresszkezelés, a kiegyensúlyozott élet és a tudatosság mindannyiunk számára megvalósítható és azon dolgozunk, hogy ezt a tudást és gyakorlati módszert átadjuk előadásainkon, jógaóráinkon, képzéseinken, meditációs koncertjeinken, táborainkban - ma már egy kiterjedt oktatói csapattal.

 

MILYEN MÓDON TUDSZ VELÜNK KAPCSOLÓDNI?

• JÓGAFILOZÓFIA, JÓGAPSZICHOLÓGIA, VEDANTA ill. ŐSTÖRTÉNETI előadások BAKOS ATTILÁVAL országszerte

• MEDITÁCIÓS KONCERTEK, hangtálas MÉLYRELAXÁCIÓK (Relax jóga nidra), VEZETETT MEDITÁCIÓK és ELŐADÁSOK, ill. flow JÓGA BAKOS JUDIT ESZTERREL

• KÉPZÉSEK, workshopok és JÓGATÁBOR az ÉLETMÓDVÁLTÁS, az ÖN- és ÉLETMÓDFEJLESZTÉS, ill. a JÓGA és keleti filozófia jegyében

Képzéseink egymásra épülnek, a Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés elvégzését követően lehetőség nyílik a 2 éves Brahmana (Védikus bölcsész) képzés és a szabadon választható Jógatanár képzés elvégzésére - ez utóbbi az amerikai Yoga Alliance védjegyét viseli, nemzetközi szinten elfogadott. 

 

A Brahmana Képző© felsőfokú jógikus-védántikus képzést sok filozófiával, gyakorlati jógával, pránikus gyakorlással, kriyákkal, jóga nidrával és meditációval, ön- és életmódfejlesztő módszerekkel állítottuk össze az ashtanga jóga (nyolcfokú jóga) mentén.

/upload/files/2/everness-magazin-2023-narada-2-686.jpg

 

HONNAN TUDHATOD, HOGY NEKED VALÓ-E A JÓGAPSZICHOLÓGIA ÉS VÉDIKUS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉSÜNK?

• Ha szeretnél előrehaladni az életmódfejlesztés, az önismeret, önfejlesztés és a tudatosság útján, vagy egyszerűen a filozófia érdekel;
• ha gyakorlati tudást szeretnél, amit egyből be is tudsz építeni a mindennapjaidba;
• ha szívesen tanulnál Bakos Attilától, Bakos Judit Esztertől és a Narada Védikus Akadémia képzett tanáraitól;
• ha szeretnéd az egyetemes jóga- és védikus tudást a 21. századi eszközökkel összehangolva életminőséged alakítására, életmódod fejlesztésére fordítani;
• vagyis, ha olyan gyakorlati tudást szeretnél, amit sokféleképpen használni tudsz, akkor NEKED való ez a képzés.

 

2023. szeptemberben indulunk személyes, illetve online formában egyaránt!

/upload/files/2/narada-1-1--685.jpg

 

Keress minket a honlapunkon keresztül! 

 

Ha csak szeretnéd elmélyíteni ismereteidet és fejleszteni magadat a tudatosság jegyében, szívből ajánljuk kiadónk, a Danvantara Kiadó széleskörű repertoárját.

 

És ha Téged is vonz a meditatív zene és a keleti mantrák világa, látogass el Virinchi MantraSOUND formációnk oldalára, ahol bele is hallgathatsz az albumainkba!