Napozz a parton, hűsölj az árnyékban - függőágyak az Evernessen

Szolgáltatói bemutatkozó

2018-05-28

Aki járt már az Everness Fesztiválon az elmúlt években, biztosan találkozott a parton és a fák között felszerelt függőágyakkal. Aki pedig ki is próbálta, garantáltan beleszeretett és azóta már a sajátjában piheni ki a mindennapok fáradalmait. A Függőágybolt idén júniusban is kiállítja a legjobb brazil, kolumbiai és indonéz függőágyait, a fesztivál látogatóinak legnagyobb örömére.

Vásárolj a Fehérvári úti Függőágyboltban vagy a webshopban, használd az EVERNESS2018 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

A legkülönlegesebb: kézzel szövött mexikói függőágy

 függőágy_kézzelmexikói.jpg

Benne van évszázadok tudása, a generációról generációkra öröklődő tapasztalat, az ősi technika, a kézművesek ügyessége és kreativitása. Mexikói függőágyban pihenni egyedülálló élmény és erre az élményre mindannyiunknak szüksége van, még ha nem is vagyunk tudatában. Minden darab egyedi, kézműves munka; napokon át szövik, eközben a színes pamutszálak olyan hálóvá alakulnak, melyek akár több száz kilót is elbírnak.
Rugalmas és szélesre nyújtható, akárhogyan fészkelődünk benne, mindig kényelmesen el tudunk helyezkedni.

A klasszikus brazil
 függőágy_brazil.jpg

Egy- és kétszemélyes méretben, díszítő rojtokkal, makraméval vagy anélkül, száz féle szín közül választhatsz eredeti brazil függőágyaink közül. Jellemzői: könnyen kezelhető, mosógépben mosható, kellemesen puha tapintású. Közkedvelt, "első függőágynak" tökéletes választás.

Kolumbiai biopamut és időjárásálló függőágyak

Különleges szövésű, családi méretű kolumbiai biopamut függőágy: szerelem első látásra, 100% garantált függőség. Ha szeretnéd egész nyáron a kertben hagyni a függőágyat, válaszd a Hamactex UV-álló ágyainkat, ezek hamar megszáradnak eső után és mindig készen állnak a használatra.

 

Ultra-könnyű utazós és túrafüggőágyak
függőágy_túra.jpg

Kis méretűre összehajtható, pillekönnyű, ugyanakkor nagy teherbírású függőágyak. Anyaguk ejtőernyőselyem, vagy hasonló műszálas textil. Pillanatok alatt elcsomagolhatóak. Szúnyoghálós és rovarriasztóval impregnált változatuk is kapható. Mindig legyen nálad, bárhol, bármikor felakaszthatod.

Bónusz

A fentiek egy pontba akasztható függőszék és függőfotel változatban is kaphatók. A lakás vagy a terasz legjobb helye lesz, az egész család odalesz érte! A felszerelésben szakember segítségét is igénybe veheted.


Kiegészítők

Az sem baj, ha nincs két fa a kertedben, mert minden függőágyhoz kapható fém vagy fa állvány.
Fára rögzítéshez hevederekkötelekkarabinereklakásban pedig csavarok, rugók és megannyi speciális eszköz áll rendelkezésedre. A szabadban alváshoz pedig szúnyoghálóesőtető, alpalpan és kezeslábas hálózsák is kapható Magyarország egyetlen Függőágyboltjában. 

függőágy_állvány.jpg