Múlt szombaton Kikelettel köszöntöttük a tavaszt! És... folytatjuk!

Somogyi Eszter

2018-05-03

Hogy milyen volt az első Everness Kikelet?
Elsősorban is verőfényes. Reggel nyolckor ti még az igazak álmát aludtátok, amikor mi már a Csapattal a Dunakavics teraszán teáztunk a napsütésben.

Alig-alig beszélgetve figyeltük, ahogy a tér átalakul, a halk zene összekapaszkodik a madarak hangjával. Éreztük a Duna illatát és vártunk titeket.
_MG_1649.JPG

Majdnem négyszázan jöttetek el, hogy együtt ünnepeljük a tavaszt, a nyitást, a fényt és persze a tudatosságot. A nap folyamán aztán táncoltunk NIA-t Sőtér Sacival, meghallgattuk a csudás dekor alatt Soma Mamagésát a hitrendszereink csapdáiról. Hangszert csépeltünk a Béla műhellyel, rövidebb-hosszabb előadásokon gondolkoztunk el többek között Tóth Gáborral, Magunam városi jógival, Kereszty Andrással. Estére a Bajdázó zenekar muzsikálta be a kertet.
_MG_2008.JPG

Hogy mit láttunk közben? Asztaloknál, füvön, raklapbútoron nyújtózó karokat, kiváncsi, figyelő tekinteteket. Egymással kapcsolódó, beszélgető embereket. Csillogó gyerekszemeket, miközben a kis kezükkel kristályos nyakláncot csomóztak. Mezítlábas lépéseket a zene ütemére a fűben. Színes szörpöket kortyoló ismerősöket. És legnagyobb örömünkre sok új arcot is.

Mint mindig, most is jó volt Veletek! Úgy tűnik, az önismeret, a fejlődés lehetősége, a tudatosság szele egyre többeket hív közénk, éppen ezért is döntöttünk úgy, hogy folytatjuk! Minden szombat este élőzenével és igazi Everness hangulattal várunk titeket a Dunakavics kertjében az Everness teraszon!
_MG_1935-1.jpg

Most szombaton, május 5-én este 20:00-tól Manaman zenél majd nekünk!
Gyertek el kapcsolódni, feltöltődni, jókat enni-inni a Római partra egy igazi közzösségbe! 


Amit a részletekről jó, ha tudtok:

HELYSZÍN: Dunakavics Bowling Klub Óbuda
Budapest, 1031 Nánási út 67.

IDŐPONT: Minden szombat 
KONCERT: este 20:00 - 21:00

JEGYÁR: A belépés díjtalan!

KÖZLEKEDÉS: 
Élvezd az utazást – bár itt a cél is fontos – és gyere hajóval! 
A Rómaifürdő BKV hajóállomás körülbelül 30 méterre fekszik a rendezvényhelyszíntől.
Vagy gyere tömegközlekedéssel, a 34-es busz egészen közel hoz!
Vagy tekerj ide bringával, hozd a családot is meg a kutyát.

Facebook esemény

_MG_2021.JPG