Melléállós

Somogyi Eszter

2018-02-20

Hatalmas és egyre csak duzzadó listával ültünk neki a dolognak. Mint mindig, a csapat tagjai hozták a saját meggyőződésüket és őszintén, hevesen érveltek, lévén fontos dologról folyt az egyeztetés.
Támogatásról, segítségről, amit idén az Everness nyújt majd.
Hogy kinek? No, pont erről volt szó.

Az Everness Csapata abban teljesen egyetértett, hogy az elmúlt évek tevékenysége, a Bátor Tábor segítése vagy éppen a pátyi Gondviselés Házában lakók ingyenes bérletajándéka jó ügy volt és idén is szeretnénk továbbhaladni ezen az úton. Vagyis tenni valami jót, hasznosat, másokat emelőt, aminek azért mégiscsak szoros kapcsolódása van a tudatossághoz.

Utóbbi ugyanis számunkra azt is jelenti, hogy érzékeljük, hol van még javítanivaló és igyekszünk is beleállni a feladatba. Éppen ezért elhatároztuk, hogy idén választunk egy olyan társadalmi projektet, amit teljes szívvel és lélekkel, anyagi ráfordítással és emberi odafordulással tudunk támogatni.
Az ötletek között kimagaslóan népszerű volt a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, az anyákhoz kapcsolódó ügyek segítése, de felmerültek állatokat pártoló projektek is.

Végül három kategóriára szűkítettük a kört, őszintén mondhatjuk, teljes mértékben közös megegyezéssel és lelkesedéssel:

1. Beteg gyermekek testi-lelki egészségének a támogatása
2. Gyermekek környezettudatosságának növelése
3. Gyermekek figyelmének felhívása a felelős állattartásra

társadalmi fv 2.jpg


És itt jöttök Ti a képbe, legalábbis reméljük!
Szeretnénk ugyanis, ha segítenétek eldönteni, hogy az Everness Fesztivál idén milyen ügy mellé álljon oda anyagi, illetve emberi erőforrás-támogatással. Fontos nekünk a véleményetek, hiszen mi közösségben gondolkozunk. A tudatosság közösségét szeretnénk építeni, mégpedig Veletek együtt!

Szavazni ITT tudtok március 6. napjáig. :)
Mi pedig megígérjük, hogy követjük az irányt, amit kijelöltök és beszámolunk a tevékenységünkről.

Hajrá szavazni!