Let’s change the world 3.

Somogyi Eszter interjúsorozata Tom Peter Rietdorffal - 3. rész

2018-05-08

Tudom, hogy rengetegen várjátok már ezt a beszélgetést, hiszen a téma rendkívül sokakat érint. A Kahi-Healingen belül a Szellemi gerinchelyreállítás workshopot fogja most Tom Peter bemutatni nektek, ahogyan ígérte.

Somogyi Eszter: Kedves Tom, vágjunk is bele, a téma több mint érdekes. Miért van manapság oly sokaknak problémája a hátával, gerincével, mit csinálunk rosszul, amiért a gerincferdülés már korai gyerekkorban megmutatkozik? Mivel van ez összefüggésben?
Tom Peter Rietdorf: Mint tudjuk, a Föld bolygóra a ciklikusság a jellemző. A nappalok és az éjszakák váltakozása, az évszakok vagy a Holdciklusok változása mind-mind a nagy körforgás része. A szervezetünk működése is ciklusokra épül. Ha nem élünk együtt a természet harmonikus ciklusaival, kiesünk a természetes körforgásból, megbetegszünk. Leginkább télen vesszük ezt észre, amikor náthásan ágynak dőlünk. Télen a természet lelassul, visszahúzódik és töltekezik. Reggel később lesz világos és este hamarabb sötétedik, hogy meglegyen a szükséges idő a regenerálódásra. És mi emberek mit csinálunk? Ha besötétedik, lámpát kapcsolunk. Nem fejezzük be a munkát, hanem jóval a sötétedés után is még dolgozunk. Ez nem természetes. Ilyenkor a szervezet kimerül, mert nincs biztosítva számára a meglelő mennyiségű és minőségű pihenés és kikényszeríti a számára szükségest, influenzával nyomjuk az ágyat kényszerpihenőre ítélve. A szervezet megpróbálja fenntartani azt a ritmust, amit mi, emberek nem is tudatosítottunk magunkban. 

gerincállítás_fotó.jpg

S. E.: Ez valóban sokunkra jellemző, annyi időre sem állunk meg, hogy észrevegyük a saját belső igényeinket.
T.P.R.: A szellemi gerinchelyreállítás a természetes ciklikusságra hangol vissza bennünket. E folyamatban nem a fizikai test az első, hanem elsődlegesen pszichikai úton megy végbe a változás. Ennek köszönhetően olyan tudatossággal rendelkezünk megint, amellyel újra meg tudjuk élni a természetes folyamatokat, így az egészségbe rendeződünk vissza. Tehát a mélységünkben áll helyre a REND, ami a fizikai test harmóniáját eredményezi, mert az leköveti a belső rendet.

S. E.: Tehát, ha jól értem, a pszichés terheink változtatják meg a gerincoszlopunkat?
T.P.R.: Pontosan, az összes problémánk fellelhető a gerincünkben. A gerincoszlop képezi életünk alapját nemcsak csontszerkezetileg, hanem az érzelmi emlékek tárolóhelyeként is. A tudatos és tudattalan tapasztalatok és minden fizikai, szellemi és érzelmi teher benne rögzül. A farokcsontunk képezi az életünk alapját, ez adja meg az orientációnkat az életben. Itt rögzül minden infó, amit 15 hónapos korunkig átvettünk a környezetünktől. Ekkor még ugye mindent holisztikusan fogunk fel, mert nem alakult ki az egónk. Itt rögzül valóságként mindaz, amelyet a környezet megmutatott számunkra, például a szüleink félelme, az országban uralkodó félelem, az egész faj félelme. Ha a szüleid azzal a hitrendszerrel éltek, hogy a pénzért sokat kell dolgozni, te sem fogsz tudni másként élni, rengeteget fogsz dolgozni a pénzedért, mert ezt a mintát kaptad. Lényeges, hogy milyen világot mutatunk a gyerekeinknek. Azok az életesemények, melyek erőteljesen hatnak ránk, felülírhatják bennünk a család által átadott információkat, így másfajta élet megélésére lesz lehetőségünk.

S. E.: Attól függetlenül is lehet terhelt a gerinc, hogy nem állapítható meg látható elváltozás?
T.P.R.: Persze. Nem minden esetben észlelünk  fizikai elváltozást a gerincoszlopban, viszont blokkolva érezhetjük magunkat az életünkben. Lehet, hogy az élet megoldhatatlan problémahegyként tornyosul felettünk, újra és újra ugyanazok a nehézségek, ugyanolyan típusú partnerek találnak meg bennünket, vagy sehogyan sem jutunk előre, nem sikerül megvalósítani az álmainkat stb. A szellemi gerinchelyreállításnál nem a gerincoszlop a lényeges, hanem azok a témák, amelyek eltérő formába kényszerítették a gerincet, vagy ami miatt nem az áhított életet éljük. A gerinchelyreállítás után egy automatikus életváltozás következik be a kliensnél, ő maga fogja életre hívni e változásokat a kezelés hatására. A belső változás fog elindítani egy külső változást, nem kikényszerítve azt, hanem harmonikusan jön létre az egyén saját tempójában. A legszebb látni azt, ahogyan az emberek élete megváltozik a kezelés után.

S. E.: Mi történik tulajdonképpen a kezelés során?
T.P.R.: Megbocsájtás.

S. E.: Hogyan néz ki maga a kezelés?
T.P.R.: A gerincoszlop helyreállítása manuálterápia nélkül történik úgy, hogy tudatosságunkban a krisztusi energiához kapcsolódva egy fényimpulzust áramoltatunk végig a gerinc teljes hosszán, mely hatására az energetikai blokkok másodpercek alatt feloldódnak, a struktúrák rendeződnek,  helyreáll az isteni rend. A szellemi gerinchelyreállítás után újra kinyílik a lehetőség arra, hogy visszatérjünk saját utunkra. Így a gerincfelépítés nemcsak a hátat, a gerincoszlopot, a medencét és az ízületeket hozhatja helyre, hanem az egész életünk ismét „egyenesbe” jöhet, és élhetjük az áhított életminőséget.

S. E.: Kiknek ajánlod ezt a workshopot elsősorban?
T.P.R.: Gyógyulni vágyóknak, terapeutáknak és orvosoknak egyaránt. Egyre több orvos látogatja már Magyarországon is a képzéseket, mert felismerték, hogy a mi módszerünkkel a problémák okai szüntethetők meg, tehát nem a tüneteket kezelve kényszerítjük rá a fizikai testre a változást, ami így természetesen nem is lehet tartós, hanem a problémák gyökeréig megyünk vissza, így a változás automatikusan jön létre és tartós lesz. Nem szükséges semmilyen előképzettség vagy anatómiai ismeret a képzéshez. A workshopon megismerjük a gerincbetegségeket és hátterüket,  a gerincoszlop szimbolikus értelmezését, a csigolyaelmozdulások következményeit, a problémák, betegségek mögötti témaköröket, a csigolyák kapcsolatát a meridiánokkal, mirigyekkel, szervrendszerekkel, és képesek leszünk a csontszerkezetben lerakódott régi érzelmi sérüléseket feloldani. Az energiablokkok testi, szellemi és érzelmi szinten egyaránt feloldódnak, mely után a terápiarezisztens problémák is megszűnhetnek.

S. E.: Mely fizikai elváltozásokra javasolt ez a metódus?
T.P.R.: Tartós javulást érhetünk el e terápiával a teljesség igénye nélkül: lábhosszkülönbségek, csípőficam, csípő-, vállferdeség, állkapocs problémák, ferde nyak, nyakmerevség, gerincferdülés (scoliosis), porckorongsérv, térdizületi vagy csípőizületi gyulladás, fülzúgás, migrén, izomfájdalmak, sportsérülések,  Bechterew szindróma, egyensúlyzavar, depresszió, koncentrációhiány, félelmek, fejlődési rendellenességek, az életben való elakadások és még sok más esetben is. Ajánlom azoknál a kisgyerekeknél is, akik ok nélkül sokat sírnak vagy sokat buknak. Az állatok rendkívül jól és gyorsan reagálnak a kezelésre. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, nemcsak fizikai fájdalom vagy betegség esetén hatékony e metódus, hanem mentális problémáknál, pszichés túlterheltségnél is, amikor nem jutunk egyről akettőre a párkapcsolatban, a munkánk területén, küzdünk, de nincs eredménye, egyhelyben toporgunk, hatalmas és gyors változásokat tapasztalhat mindenki. Hadd említsek meg példaként egy esetet. Egy hölgy a gerincfájdalmai mellett azért vett részt a tanfolyamon, mert rengeteg adósságot halmozott fel a vállalkozásában, és azt hallotta, hogy a képzésen az ezirányú problémák is megoldódhatnak. Elvégezte a tanfolyamot és annyira megszerette magát a kezelési módot, hogy elkezdte alkalmazni a családon belül, az ismerősei körében, majd egyre többen keresték fel ismeretlenek is. Az lett a vége, hogy nemcsak meggyógyult, hanem az adósságait is rövid időn belül törleszteni tudta, sőt sikerre vitte a vállalkozását. Ezt onnan tudom, hogy a múlt heti előadásomra azért jött el, hogy köszönetet mondjon ezért az elképesztő életváltozásért. Ami számomra még jelentőségteljes, hogy e metódus után az emberekben felerősödik az alázat és a hála érzése, ami mágnesként vonzza a pozitív élethelyzeteket.

SK_Kahi.jpg

S. E.: Fantasztikus. Hallottam egy olyan esetről, amikor valakinél autóbaleset következtében indult el lábsorvadás, ez esetben is hatékony e terápia?
T.P.R.: Az aurasebészet ez esetben nagyobb segítség, mert az érzéketlen lábba nem tud beáramolni az impulzus, viszont az aurasebészet jól használható a fizikai testen ebben az esetben is.

S. E.: Újabb érdekes témát, képzési módot vetettél fel, javaslom, hogy folytassuk az Aura és szellemsebészet workshop bemutatásával a következő interjúban.
T.P.R.: Örömmel! Köszönöm az érdeklődő figyelmedet.


A legközelebbi Szellemi gerinchelyreállítás workshop:
2019. január 30.

Bővebb infó és regisztráció: itt

 

Ha érdeklődsz Tom Peter Rietdorf és a Kahi-Healing iránt, vagy szeretnél részt venni a képzéseken, látogass el weboldalukra, vagy kövesd őket a Facebookon.

Tom Peter Rietdorf – a Kahi-Healing megalapítója, tréner, mediális gyógyító, tanító, előadó, író, a Titokzatos orosz gyógymódok könyv szerzője (magyar nyelven is olvasható, az Everness Fesztiválon is megvásárolható).
Tom Peter a valóság és az élet fáradhatatlan és elkötelezett kutatója és felfedezője. Egy szabad szellemű és szívet felpezsdítő lázadó. Ezer fokon ég álmaiért, és másokat is bátorságot adva ösztönöz a látomásaik megéléséhez. Éli, amit mond, és azt tanítja, amit él. 2000 után egy teljes egészségromlás után fedezte fel újra médiumi képességeit. Azóta tanítja a lelki gyógyulást az információs medicina által. Amellett, hogy tanfolyamokat és előadásokat tart, egész Európában szorosan együttműködik az orvosokkal. Az egészségügyi szakma egyre inkább elismeri, hogy az egészséges jövő csak akkor lehetséges, ha együtt dolgoznak az információs medicinával.
Ezzel Tom Peter Rietdorf egyik nagy víziója, nevezetesen a nyugati orvoslás és az információs gyógyászat eggyé olvadása válik valóra.
Mindenek előtt az a legfontosabb Tom Peter számára, hogy felrázzon bennünket, hogy észrevegyük azt, hogy az egészség, a harmonikus párkapcsolat, az örömteli és könnyed élet, a bőség mindenki számára elérhető mindenkor. Elérhetjük álmainkat anélkül, hogy küzdenünk kellene értük.