Kitörünk az Evernessen! Új tréning, előadások és építő viták a Férfiak Klubjánál

Partneri bemutatkozó

2018-06-04

Idén nagy sikerrel debütált, egyedi, férfiaknak szóló önfejlesztő tréningünket, a Kitörést most először fogjuk megszervezni az Evernessen! Izgalommal vegyes várakozással számoljuk vissza a napokat a fesztiválig. Rengeteg új dolog történt velünk mióta nem találkoztunk, szóval, lesz miről mesélni, beszélgetni.

Természetesen idén is tartunk izgalmas előadásokat olyan fontos kérdésekről, amelyek nemcsak a férfiakat, hanem a nőket, párokat és családokat egyaránt érintik. A komolyabb témák mellett szórakoztató programmal is készülünk, melyen a férfiak mérhetik össze erejüket, kitartásukat: vajon mennyi ideig tudják bátor végvári vitézünk, Thury György szablyájának másolatát fél kézzel kitartani? A Thury-próbán kiderül! Változatos programoknak nézünk elébe!

Önfejlesztés, tudatosság, közösségi élmény, feltöltődés, inspiráció, értékeink és energiáink újrafelfedezése – a Férfiak Klubja és az Everness évek óta közös nyelvet beszél, csak másképpen. A mi célunk a férfiértékek visszaállítása, megőrzése és örökítése, a férfi-nő szövetség és az erkölcsi alapok megerősítése. Előadásaink, műhelymunkáink, építő vitáink – ahogy az előző években – most is ennek jegyében zajlanak majd, annyi kiegészítéssel, hogy a programunk idén új elemmel bővül, egy különleges, nem mindennapi tréninggel…

Blogra cikk a Ferfiak Klubjatol - Kitorunk az Evernessen_2.jpg
Harcos születik!
Kitörésre keresztelt tréningünkhöz nem szükséges előzetes tudás, elméleti felkészülés. Férfiaknak fejlesztettük ki, ami azt jelenti, hogy a ma elterjedt technikáktól eltérően kevés beszédet, inkább több mozgást igényel, és a résztvevőknek nem szükséges kitárulkozniuk, felfedve gyenge pontjaikat egymás előtt, mégis felszínre kerülnek azok a gondok, amelyeknek szorításából a végén sikeresen „kitörnek”!

Felfedezik rejtett belső erősségeiket, megnövelik önbizalmukat, megtapasztalják férfierejüket, a győzelem ízét, olyan lelki, testi és szellemi munícióval gazdagodnak, amelyek segítenek nekik újra és újra felülkerekedni a problémáikon, gátlásaikon. Ez a tréning felszabadít és motivál! Eközben a résztvevők valódi bajtársakká válnak, összekovácsolódnak még az egymás számára vadidegen férfiak is.

Az eddigi élmények sikeresen igazolták a tréning hatékonyságát, amelyet most az Everness Fesztiválon kedvezményesen lehet megtapasztalni. Az a célunk, hogy sokan tudjanak egyedi módszerünkről, amelynek révén a férfiak valóban kitörhetnek, felszabadulhatnak! Június 21–23. között minden nap lesz Kitörés-tréning, várjuk a jelentkezőket! Harcosok születnek!

Jelentkezési link.

Nézd meg a Kitörésről készült bemutató videónkat!

Előadások, vitatémák férfias megközelítésből
A Kitörésre csak férfiakat várunk, ám az előadásokra férfiakat és nőket egyaránt, egyedül, vagy párban, barátokkal, ismerősökkel. Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója az Everness Férfi ErőTér nevű helyszínén tart majd előadásokat többek között a férfiak, apák különleges felelősségéről, erejéről, mintájuk, példamutatásuk fontosságáról, valamint azokról az értékekről, amelyeket csak ők képesek
átörökíteni a jövő generációk számára. Megválaszoljuk veletek együtt az utóbbi évek egyik nagy kérdését: Hova tűntek a férfiak? Valóban eltűntek, vagy esetleg visszaszorultak, visszavonultak, és ha igen, hova? Mi ennek az oka, mi befolyásolja az önbecsülésünket, felelősségvállalásunkat, tetterőnket? Hogyan teremthetünk harmóniát párkapcsolatunkban, családunkban? Hogyan nyújthat ma, a 21. században egy férfi biztonságot szerettei számára? Előadások, mély beszélgetések, fontos témák, építő viták, új felismerések, praktikus látásmód, mindennapjainkat segítő gondolatok várnak a Férfi ErőTér helyszínen!


Lesz miről beszélnünk!
Miközben önfejlesztésre, határaik feszegetésére, átlépésére motiváljuk a férfiakat, közösségünk, társadalmi mozgalmunk is fejlődik: közel 30 településen ültettük el a komoly üzenettel bíró Férfi Felelősség Fáját, tavaly megalapítottuk a Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjat, mely nagyszabású, ünnepi gálán került kiosztásra több kategóriában, apa-fiú és apa-lánya táborokat szerveztünk, férfi-nő szövetséget megerősítő teltházas előadásokat tartunk… A helyszínen is kapható Férfienergia című nagysikerű könyvünk, mely idén átlépte a 12 ezer eladott példányt! Nektek is sok mondanivalótok van? Nekünk is, alig várjuk, hogy meghallgassunk benneteket, és megosszuk veletek valóra vált álmainkat és terveinket. Találkozunk a fejlődés, önfejlesztés és a tudatosság fesztiválján, az Evernessen!

Blogra cikk a Ferfiak Klubjatol - Kitorunk az Evernessen_3.jpg