Kedves Barátunk!

Klein Csaba - fesztiváligazgató

2018-01-26

Minden évben ott, a sátrak között, a Balaton-partján dől el, hogy mi, a stáb jól dolgoztunk-e. Hogy te jól érzed-e magad, megtalálod-e az utakat, amelyek saját magad felé vezetnek. Hogy élvezed-e a hangfürdőt, a zenei jameket, a táncot, a mozgást, a csendet, a meditációt. Hogy elvisz-e magával egy gondolat a 300 előadó, spirituális vezető előadásából. Hogy veled marad-e egy emlék, ami meghatározó.

Az Evernesst hat évvel ezelőtt azért álmodtuk meg, mert hiszünk benne, hogy lehet öt napban a hétköznapitól egy kicsit eltérő világot mutatni, olyan világot, amiben hosszú időre tartó inspirációt találhatunk és más emberként térhetünk haza. Ma is ez a gondolat visz minket tovább, ez hajt előre, hogy egyre jobban szervezett, programokban, lehetőségekben bővelkedő, közösségteremtő rendezvényt alkossunk.

Nagyon sok visszajelzést kaptunk tőletek, számtalan örömmel, élménnyel teli levelet. És építő jellegű kritikákat is. Fontos volt számunkra, hogy a mostani fesztivált a kéréseitek és a mi egyre merészebb álmaink mentén, immáron egyre nagyobb térben, Alsóörsön szervezzük újjá. Őszintén hisszük, hogy a 2018-as Evernessen sikerül tovább emelni a fesztivál minőségét, és sok év munkája érik be júniusban.

 

A tudatosság fesztiválján idén közel 700 programmal várunk titeket. Kicsiket, nagyokat, családokat, barátokat, egyedülállókat, házikedvenceket. Kívánjuk, hogy találjatok meg minden nektek valót, itt is és ezután is!


Szeretettel,

Klein Csaba

fesztiváligazgató