Integrál Akadémia, ahol kiképeznek az új tudatosságra

Fehér Csilla

2022-05-29

 Az Integrál Akadémia kapuja most számodra is nyitva áll, a képzésről és egyéb részletekről ebben a cikkben olvashatsz!

Az Integrál Akadémián a nyugati pszichológusok által kiművelt önismereti terápia és a keleti mesterek meditációs önmegfigyelési módszerei által kínálunk professzionális önfejlesztő utat számodra. Ezt olyan terápiás közösség tagjaként járhatod végig, amely elfogadásával és támogatásával megtartó erőként áll melletted. Az Akadémia 3 éves képzése Gánti Bence, klinikai szakpszichológus vezetésével és magasan képzett terapeuták közreműködésével zajlik. Oktatási rendszerünk sajátja, hogy az elmélet megértését sajátélményű önismereti csoportnapok teszik teljessé.

 

/upload/files/2/inta-800x550-693.jpg

 

Az integrál pszichológia elméletét és a számos önismereti sajátélményre épülő integrál pszichológiai tudást mind Magyarországon, mind Európában elsőként oktatjuk az Integrál Akadémián. Tizenhat éve fut az immár több száz ember életét átalakító önismereti és praktikus emberismereti képzésünk. Hallgatóink közül sokan mára elismert, a világ megújulásához szükséges társadalmi fejlődést segítő szakemberekké váltak hazánkban és külföldön egyaránt.

 

Benned is ott a potenciál, hogy a létezés magasabb síkjaira lépj

 

Nálunk egy helyen találod meg a pszichológia és a spiritualitás egységét, a sajátélményű önismereti gyakorlatot, valamint a támogató terápiás közösséget. Mindez kiképez arra, hogy te magad is hiteles lelki segítővé válj, amire a tananyag részeként két éves terápiás kommunikáció tréningünk is felkészít.

 

Célunk, hogy a racionálitásból éppen az érző szívbe lépő keresőknek segítsünk megtalálni a saját útjukat, ahol kibontakozhatnak és önismeretben megdolgozott, hiteles személyiségként válhatnak szakterületük kiemelkedő képviselőivé. Az Integrál Akadémián megszülethet és stabilizálódhat benned egy új tudatosság, amivel később önmagadon túl mások és a világ javát szolgálhatod.

 

Nézd meg, mit tanulhatsz nálunk a 3 éves integrál pszichológia képzés alatt, KATTINTS IDE

 

Találkozz velünk személyesen az Evernessen az Integrál Akadémia sátrában és tapasztald meg, milyen az integrál pszichológia élmény a gyakorlatban!