Így lépj magasabb tudatszintre!

Az Integrál Akadémia az Evernessen

2018-06-11

Ken Wilber, az integrál szemlélet atyja kimondta: az összes tudatszint egyszerre van jelen bennünk.
Aktuális tudatszintünket a gyerekkorunktól a jelen pillanatáig „begyűjtött” sérüléseink, gondolkodási és viselkedési mintáink határozzák meg.

Minden szintnek megvan ehhez a „saját csomagja”. Jellemzően a feldolgozatlan sérüléseink „tartanak fogva” minket egy-egy tudati állomáson. Ez azt jelenti, hogy személyiségünk nagy része egy adott szinten stabilizálódik és onnan néha lefelé, néha pedig felfelé mozdul el, de mindig visszatér a csomópontjához.


Integrál Falu, ahol a fejlődés magasabb szintjeire léphetsz

2.jpg

Hogyan tudsz akkora lökést adni magadnak, hogy a személyiséged egy újabb szinten gyökereződjön meg? Ehhez elsősorban mélyen önmagadba kell nézned, hogy átélhesd és megérthesd saját érzéseidet, gondolkodási- és viselkedési mintáidat.

Ehhez kínálnak dobbantót az Integrál Akadémia programjai az Everness Fesztiválon. Az Integrál Faluban képzett szakmai vezetők facilitálása mellett merülhetsz el önmagadban különböző workshopok keretében. Előadásainkon megértheted, milyen pozitív pszichológiai szemlélet áll a sajátélményű integrál személyiségfejlesztési technikák mögött.


Ízelítő az Integrál Falu programjából

3.jpg

Integrál családállításworkshop Kemény Péterrel
Everness Fesztivál, Integrál Falu, Nagy sátor

  1. június 21. 16:30 – 18:30
  2. június 22. 11:30 – 13:30
  3. június 23. 10:00 – 12:00

Az integrál szemlélet újfajta megközelítése a családállításokban a tudatszintekkel való gyakorlati munkához kötődik. Megfelelő tudatállapotban ugyanis nem csak az én-részeinkkel, de a transzgenerációs mintákkal, a karmikus és archetipikus rétegekkel is dolgozhatunk.

Az integrál családállításban megtapasztalhatod az integrál szemlélet gyakorlati alkalmazását, mely átfogó, magába foglaló, nem kirekesztő, a korábbi mintáidat felölelő és meghaladó belső transzformációkhoz segít hozzá.

Hatha jóga Schweder Józseffel
Everness Fesztivál, Integrál Falu, Kis sátor

  1. június 22. 08:00 – 9:30
  2. június 23. 08:00 – 9:30

​Amikor a jógában a testtartásokat gyakoroljuk, akkor nemcsak megfeszítünk és ellazítunk, hanem koncentrálunk is, vagyis a tudatunkat fókuszáljuk arra, amit éppen csinálunk. Addig végezzük az izmok nyújtását egy-egy testhelyzetben, amíg érezzük ennek kellemességét, de fájdalmat nem tapasztalunk.

Miközben gyakorlunk, légzésünkre is figyelünk. A lélegzet tudatos és szándékos irányításának megtanulásával kulcsot kapunk érzelmeink és tudatunk uralásához. 

Találkozzunk június 20. és 25. között az Everness Fesztiválon!

4.jpg

 

Részletek: http://integralakademia.hu/everness2018