Húsvéti üzenet

2018-04-05

Szeretett Ember, azt mondom neked, én ugyanolyan ember voltam, mint te!

Nem az vagyok, akinek te az imáidban mondasz engem, aki meghalt érted és a Föld bűneiért. Hallgasd, azt mondom neked, szeretett Ember, hogy nincsenek bűnök, amiket elkövetsz és nincsen hiba sem, amelyet elkövethetsz, mert egyenlő vagy az Atyával. Ő teremtett téged a maga hasonlatosságára.
Sokan még nem veszitek észre, de csak az volt a vágyam, hogy felismerd magad, ahogyan én is felismertem önmagam. Így, szeretett Ember, egyenlő vagy az Atyával. Ő odaadással és türelemmel figyel téged minden cselekedetedben. Szeret téged mindenben, nem bírál és nem ítél meg. Ha megítélne téged, úgy saját magát ítélné meg, de a mi Atyánk tökéletes, nincs mit megítélni. És ha a mi Atyánk tökéletes, akkor te is az vagy, szeretett Ember, tökéletes.
Én megmutattam neked a kereszten, hogy nem ítéllek meg téged, téged, aki engem megítélt. Én mindig a mi Atyánkat láttam benned, abban a reményben, hogy te is felismered magad, ha én oda adom magam neked.
Megsebesítheted a testem, de soha nem tudsz bántani engem, az én mindent átfogó lényemet.
Szeretett Ember, ahogyan te is, úgy én is újra és újra itt leszek a Földön és mindig fel fogom ismerni magam az Atyánk képében. Fáradhatatlanul azon leszek, hogy te is felismerd magad dicsőségedben és tökéletességedben, szeretett Ember.
Ha megérted az üzenetemet, majd csak akkor nem fogsz megítélné többé másokat, hanem az Atyát fogod látni bennük.
A mi Atyánk, soha nem hagy el bennünket, ezt látnod kell, mindenütt ott van. Találd meg őt mindenben, ami az Élet, de mindenekelőtt önmagadban, szeretett Ember.
Mondom neked, szeretett Ember, Lánya vagy Fia vagy a mi Atyánknak, mint ahogyan én is.
Megáldalak téged az Atya nevében!

Názáreti Jézus Krisztus üzenete Húsvét vasárnapján - Tom Peter Rietdorf médium által, 2018. április 1., 15:10 

Kahi-Healing  honlapja és Facebook oldala. 

 

image1(3).jpeg