Hozd el a családot is – idén is megéri! – Ajánló az Everness gyermekeknek és szülőknek szóló programjaiból

Somogyi Eszter

2022-05-03

Igazi élményparadicsom lesz az idei Everness a családdal, gyerkőccel érkezők számára. Külön Gyermekfaluban képzett szakemberek szórakoztatják majd a legkisebbeket, a Szülők Sátrában a felnőttek hallgathatnak a gyermekneveléshez kapcsolódó előadásokat, míg a Kultúra Színpadon mindannyian együtt élvezhetik a neves színművészek játékát. Ha eddig azon tűnődtél, hogyan hozd össze a fesztiválozást a családi nyaralással, akkor most megmutatjuk, hogy mindez lehetséges!

A Gyermekfaluban gyerekjógával, Kerekítő-mondókázó együttlétekkel, meseolvasással és közös alkotó foglalkozásokkal várják a legkisebbeket. Eközben a Szülők Sátrában a szülőséghez, gyermekneveléshez kapcsolódó témákat boncolgatják majd az előadók. Rácz Mónika a Léleknevelés gyermekközpont alapítója abban segít majd, hogyan kezelhetjük jól a hisztiket, illetve a kütyük megosztó témájához ad majd sorvezetőt. Török Beatrix Enikő az otthontanulás előnyeiről és kihívásairól beszél majd, míg Pajor Csillától a gyerkőccel közös utazásokhoz kaphatunk hasznos tippeket. A lelki rugalmasság, a reziliencia és az EQ összefüggéseiről hallhatunk Dr. Rétfalvi Flórától és Halász Andreától, Micskei Detti pedig elárulja, hogy mit tehetünk szülőként az olvasási készség megalapozásáért.A fesztivál újdonsága és színfoltja lesz a Kultúra Színpad, ahol délelőttönként gyermekelőadásokkal, Pöttyös Panni és Kockás Peti felolvasásokkal, bábszínházzal várják majd a legapróbbakat, míg a későbbi órákban stand-up estek, beszélgetések és képzeletszínház szerepel a műsorban olyan fellépőkkel, mint Aranyosi Péter, Vida Péter, Kálloy-Molnár Péter és Hajdú Steve.

A fesztivál további 14 színpadán igazi forgatag várható, koncertekkel, hangterápiával, jógával, tánccal, workshopokkal, előadásokkal, amelyek túlnyomó többsége a gyermekek által is látogatható. 

 

/upload/files/2/everness2022-johetnek-a-kutyak-is-698.jpgAz Evernessre a belépés 14 éves kor alatt a korábbi évek gyakorlata szerint ingyenes, illetve a szervezők szeretettel látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

 

És ha kedvet kaptál, május közepéig még akciós áron vásárolhatsz BELÉPŐKET A FESZTIVÁLRA