Hasznosból a praktikusba

Somogyi Eszter

2022-05-24

Az úgy van, hogy bár beírjuk a weboldalon a Hasznosba, valahogy mégis mindig sok-sok praktikus kérdés érkezik szállás-parkolás témakörben. Na, ezeknek igyekszünk idén itt a magazinban is elébemenni! Lássuk, ki mint veti ágyát a fesztiválon...

Szállás

 

Idén két opciót tudunk nektek ajánlani a fesztivál területén belül. Lehet sátrazni vagy tudtok foglalni a még szabad, nagyobb méretű rönkfa házakból a weboldalon keresztül. (Amikor a posztot írtuk, még volt faházas szállás a fesztiválon, de azóta már nincs. ELFOGYOTT! Az összes. Kicsit sajnáljuk, de a sátrazás még mindig szuperjó lehetőség.) :)) Minden belépő tartalmazza a sátorhely árát is (így a napijegyek is), arra azonban ügyelj, hogy a napijegy valóban 0-24 óra között érvényes.  
További költség még az idegenforgalmi adó: 18 éves kor felett 400 Ft/fő/éj és minden fesztiválozó számára kötelező.

 


Parkolás

 

A parkolás a Szabadisóstó vonatállomás mellett kialakított őrzött parkolóban ingyenes, innen fesztiválbusszal vagy gyalogosan lehet eljutni a rendezvényre. Kérjük, hogy az utcán a házak előtt NE parkolj, ne akadályozd az ott lakók életét!  
A fesztivál területén házat bérlő vendégek egyszeri ingyenes behajtási engedéllyel jöhetnek be és parkolhatnak az őrzött parkolóban. Minden további behajtás részükre 5.000,- Ft. A Fesztivál belső őrzött parkolójába mindenki más 5000 Ft/behajtás áron léphet be.
 

 

Hűségpontok

 

Regisztrált vendégeink a belépővásárlás után hűségpontokat kapnak. Fontos, hogy ez akkor igaz, ha ugyanazzal az email címmel lépsz be, mint amivel regisztráltál! Az összegyűjtött hűségpontok később belépő- vagy szállásvásárlásához felhasználhatóak. Ha szeretnéd beváltani a korábbi pontjaidat, akkor a vásárlás kezdete előtt jelentkezz be, mert csak így tudjuk jóváírni a pontjaidat!
Hűségpontok beváltásának menete: 
- regisztráció, belépővásárlás 
- megkapod hűségpontjaidat
- kilépés
- belépés
- újabb belépő- vagy szállásvásárlás
- fizetéskor a rendszer megkérdezi, hogy felhasználja-e a hűségpontokat
- a válaszod: igen
- kedvezmény jóváírva, fizetés.
Csináld ugyanígy legközelebb is! :)

 

Minden mást itt találsz a HASZNOSban.