Generációk fesztiválja

Klein-Szőke Viktória

2018-06-13

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, az Everness igazi családbarát fesztivál. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki együtt tudjon feltöltődni, és ne kelljen a gyerekeket a nagymamánál hagyni, amíg a szülők fesztiváloznak. Sőt! A nagymamit is el lehet hozni!

Fantasztikus látni, hogy anyával és apával a legkisebbek is egy óvó és egymásra figyelő közösséghez kapcsolódhatnak. Önfeledten fejlődhetnek a nagyok, és kereshetik a tudatosság útjait, mert a gyermekmegőrzőben biztonságban tudhatják a kicsiket.

A tavalyihoz hasonlóan, idén nyáron még nagyobb területen alakítjuk ki a Gyermekfalut, ahol a gyermekjógától kezdve, a kézműves foglalkozásokon át a zenélésig, rengeteg program várja a fiatalabb korosztályt. Külön sátrat rendezünk be főzősarokkal, autókkal, vonatpályával, jelmezekkel, ami olyan lesz, mint egy igazi gyerekszoba, még egy hangulatos pihenő sarok is várja majd az időközben elfáradtakat.
26_2.jpg
Gyermekfelügyeletben jártas és pedagógus végzettségű önkénteseink rendkívül kreatív foglalkozásokra invitálják az ügyeskedni vágyókat. A Gyermekfalu kerthelységében kültéri játszóteret, kismotorokat, hintát, ökojátékokat is kipróbálhatnak a lurkók és minden nap estimese zárja a programot.

A Szülők sátrában kitűnő előadókkal lehet beszélgetni az együttműködő kommunikációról, a hordozásról és öko-pelenkázásról, a meseterápiáról, a szülésre készülésről, a szabad tanulásról, mozgásfejlődésről, a stressz okozás elkerülhetőségéről, a gyermekek egészséges táplálkozásáról, a sportról és még sorolhatnám, de ennél sokkal jobb lesz, ha mindenki saját maga tapasztalja meg az igazi Everness életérzést, CSALÁDILAG!

 26_1.jpg