Fő az egészség - Alternatív egészségnap Dunavarsányban

Herendi Péter

2017-12-03

Az Everness-Senior Egyesület szervezésében 2017. november 25-én a dunavarsányi Petőfi Klubban megvalósult az Everness-elv: tudatosság, feltöltődés, közösség. Mindennapi életünket segítő témák, remek előadók, befogadó közösség várta az érdeklődőket. A programot Nagy Sándor rapid masszázs bemutatójával kezdtük. A 8-10 perces kezelés hatékonyságának titka, hogy egyenletes ritmusban dolgozva, folyamatosan passzív lendületben tartják az alany testét és izmait, amelyek ellazulnak és energetizálódnak. A jelen lévők ki is próbálhatták a rapid masszázs jótékony hatását.

 everness rapid masszázs

 

A következő előadást Venczel Éva tartotta az Egészséges táplálkozásról. A tibeti energia gyógyászatról beszélt Balog Ádám pránanadi mester. Az energia gyógyászat ezen ága könnyen elsajátítható, magunkat és társainkat is tudjuk kezelni. Balázs külön kiemelte, hogy az elsajátított technikával a betegség megelőzésben is tudjuk segíteni.

 

Matek Kamill következett, aki bejárta a világot, kutatva az emberiség eredetét, a magyarság eredetét. Betekintést nyerhettünk a kristályok világába, a kristálygyógyászat jótékony hatására.

 

 


  

 Vendégeink részére az egészséges táplálkozáshoz készítettünk húsmentes krémeket (lencsekrém, különféle ízesítésű túró krém). :)

 


 

A program második felét Homolai Sándor a dzsideridu fantasztikus hangjával és csodálatos indiai hangtálai rezgésével nyitottuk. A résztvevők megtapasztalhatták: a hangok világa és lelkünk rezdülése egy tőtől fakad. Egyesületünk elnöke, Herendi Péter, előadásában az érintés varázslatáról beszélt: a test és talpmasszázs a kényeztetés mellett jótékony hatással van az egészségünkre, fontos szerepet játszik a
kialakult betegségek feltérképezésében, és az ezt követő kezelések hatással vannak a betegségek legyőzésében.

 

everness senior egyesület

 

Bencsik Krisztina a szervezetünket minden nap érintő külső és belső tényezőkre hívta fel a figyelmet. Nagy figyelemmel hallgatták az antioxidáns mérő készülék jelentőségét is. A táplálék kiegészítők fontos tényezői a betegségek megelőzéséhez, elkerüléséhez, ezek minőségére és eredetére hívta fel a figyelmet.

 

A nap zárásaként Karacs Ildikó gyógyító hangjával ismerkedhettünk meg. A hang-zenei meditáció alatt teljes ellazulásban volt részünk, ezt követően a csakrák tisztítás következett, csodálatos dallamokkal, szövegekkel:

 

 

 

  

Úgy nézek magamra mindig,

Ahogy csodára nézni illik.

Csodára, az ember fiára

Kezeire, nyírott hajára.

 

 

A mai napon a test-lélek- szellem táplálásához sikerült hozzájárulni.

 

Keressék egyesületünk további programjait az Everness-Senior facebook oldalon

Csatlakozási lehetőség, érdeklődés: +36 20 9382774;
everness.senior@gmail.com
Herendi Péter az Everness-Senior Egyesület elnöke

 

Támogatóink:
Dunavarsány Város Önkormányzata
Nemzeti Együttműködési Alap NEA-UN- 17-SZ- 1654