Ezeken a programokon vehetsz részt idén az Integrál Akadémia sátrában

Fehér Csilla

2022-06-15

Az Everness Fesztivál egy olyan hét az évben, amikor kiléphetsz a napi, nyugati társadalom által jól ismert rutinból. Itt egy idő után – a közösség gyógyító erejének köszönhetően – megnyílik a tudatod és a szeretet, jóság, összetartozás állapotaiban teljesedhetsz ki.

Megéljük ezeket a felemelő pillanatokat évről-évre az Integrál Akadémia sátor programjain, a családállítás, a szomatodráma, a bodywork csoportok gyógyító terében. Kapcsolódunk önmagunkhoz, Istenhez, az Univerzumhoz, a Végső Valósághoz a jóga, a meditáció és a transz állapotaiban.

 

Az együtt éneklés, dobolás és táncolás extázisában átéljük, milyen is a törzsi összetartozás egységélménye, amiben oly nagy hiányt szenvedünk ma a nyugati társadalomban. Megadjuk a testnek, a szívnek és a léleknek mindazt, amire a rohanó hétköznapokban nem marad időnk.

 

Idén is meghallgathatsz számos előadást a pszichológia és a spiritualitás egységéről az Integrál Akadémia sátrában, miközben különböző workshopokon, valamint meditációkon keresztül a gyakorlatot is elsajátíthatod. Amit náluk kapsz ebben az egy hétben: saját élmény, tanulás, megnyílás, életedet átalakító gyakorlatok, találkozás neves tanítókkal.

 

Az Integrál Akadémia sátor részletes programjáért kattints ide: www.integralakademia.hu/everness2022

 

/upload/files/2/pasted-image-0-691.jpg

 

Pszichofotel sorozatuk keretében Gánti Bence, integrál szemléletű pszichológus, az Integrál Akadémia vezetője Palya Bea, énekesnőt, Laár András, humoristát és Brigitte Wingelmayr, spirituális tanítót invitálja meg egy önfeltáró beszélgetésre az integrál terápiás fotelbe. Ha szeretnél ezekkel a neves előadókkal és tanítókkal találkozni, akkor gyere az Integrál Akadémia sátrába a következő időpontokban:

 

2022. június 23. csütörtök, 13:00-14:30 - Palya Bea: Milyen egy énekes coach élete?

 

2022. június 24. péntek, 15:00-16:30 - Laár András: Találkozás egy különleges elmével

 

022. június 25. szombat, 12:00-13:30 - Brigitte Wingelmayr: Egy spirituális tanító legmélyebb megélései

 

További információkért a Pszichofotelről kattints IDE:

 

Találkozzunk június 21-27 között az Integrál Akadémia sátrában is!