EverNext- ki legyen a következő?

2018-02-02

Emlékszel még? Tavaly először te szavazhattad be kedvenc előadódat a fesztivál programjába és a nagy sikerre való tekintettel idén is lesz rá lehetőséged! Célunk, hogy olyan előadók is eljussanak a fesztiválra, akire mi nem gondoltunk, vagy nem ismerjük őket, pedig tanítása, története, módszere érdekelheti a fesztivál közönségét. 
Ezért arra kérünk, figyeld Facebook oldalunkat, és az EverNext - ki legyen a következő? poszt alá tegeld be azt a barátodat, tanítódat, aki tudatosság, tudatos életmód, környezetvédelem, környezettudat témában olyat mond, hogy leesik az állunk vagy csak biztasd, hogy jelentkezzen!
Ja, hogy te vagy az? Hát ajánld magadat és légy Nagyszínpados előadó! :)

 

Az EverNext– ki legyen a következő? elnevezésű beszavazás szabályzata és részvételi feltételei

 

1. A beszavazáson bárki részt vehet, aki az Everness Fesztivál 2018 elnevezésű rendezvényen előadóként nem lép fel, és a tudatossággal, tudatos életmóddal, környezetvédelemmel, környezettudatossággal kapcsolatos módszerét vagy előadását szívesen megosztaná a Fesztivál vendégeivel.

 

2. Jelentkezni az ITT található Jelentkezési lap kitöltésével lehet.

 

3. A jelentkezési határidő: 2018. március 15. csütörtök.

 

4. Az Everness Fesztivál szervezői a jelentkezők közül maximum 20 előadót választanak ki.

 

5. Amennyiben a jelentkező kiválasztásra kerül, úgy hozzájárul ahhoz, hogy az általa megküldött, róla készült fotót az EverNextszavazáson az Everness Fesztivál üzemeltetője az Everness Rendezvények Zrt. saját Facebook oldalán mottójával együtt megjelentesse.

 

6. A kiválasztott 20 előadójelölt közül az tarthat előadást az Evernessia Nagyszínpadon, aki a legtöbb „Like”-ot kapja. Az utána következő 4 legtöbb „Like”-ot kapott előadójelölt az Everness Fesztivál más, később meghatározott színpadain tarthat előadást.

 

7. A szavazásban nem vehetnek részt az Everness Fesztivál közvetlen szervezői.

 

8. A szavazás időtartama: 2018. március 16. 09:00 - május 15. 12:00 óra.

 

9. Eredményhirdetés: 2018. május 20. 15:00 óra.

 

10. A nyertes előadók vállalják, hogy az Everness Rendezvények Zrt. képviselőjével szerződést kötnek és az előre megjelölt témában valamint a később egyeztetett időpontban előadásukat megtartják.

 

11. A fesztivál helye és ideje: 2018. június 20-25., Alsóörs, Pelso Camping.

 

12. A nyertes előadókat emailben tájékoztatjuk.

 

 blog2.png