Everness Kikelet – fesztiválzsongás a Római parton április végén

Somogyi Eszter

2018-04-10

Jó régóta terveztük, hogy meghódítjuk a Római partot is. Egyrészt mert önmagában is páratlan atmoszférája van ennek a környéknek, másrészt mert szeretjük azt, ahol a víz és a zöld összeér, a kettő találkozásánál pedig megszülethet újra az a különleges valami… az Everness hangulat.
Éppen ezért egy igazi tavaszi rendezvényre invitálunk titeket április 28-án!

Az Everness Kikeleten megízlelheti, aki még nem volt, milyen is nálunk a fesztivál, aki pedig már visszajáró, az újra otthon érezheti magát ismerősök és ismeretlenek között!

 

Amit a helyszínről jó ha tudtok… a Dunakavics 30 méterre fekszik a Dunától, füves, napos, fás, elheverős, összebújós, ülős és játszóteres. Éppen nekünk való – erre gondoltunk!

kavics2.jpg

 

Ahogy megszokhattátok, ezen a szombaton is több térben zajlik majd az élet, fellép többek között Soma Mamagésa-Spitzer Gyöngyi életszemléleti előadó, énekesnő és már Sőtér Saci NIA órájára is melegítheti a testét-lelkét minden mozgásszerető látogató. Velünk lesz dr. Tihanyi Benedek jógaoktató, tréner, akitől a harmonikus test-tudatról hallhatunk majd érdekességket, a chikung erejéről pedig Leél–Össy Tamással tapasztalhattok a zöld gyepen. Inkret Bogi a Boldogság Művészetébe avat be minket, míg Seres Zoli férfi hastáncossal a csípőtekerésünket fejleszthetjük tökélyre. A gyerkőcök sem fognak unatkozni, hiszen külön gyereksarokkal várjuk a legkisebbeket. Estére pedig megérkezik a kertbe a Bajdázó zenekar, aki ambient-folkot hoz nekünk a Börzsönyből - középhegységi tempóban.

 

Ahogy látjátok, az Everness a régi, csak éppen tavaszra egy folyó partjára költözik. Várunk titeket sok szeretettel az Everness Kikeletre, hogy újra csak találkozzunk, kapcsolódjunk, kicsiben, de alaposban mégiscsak megváltsuk a világot és persze fejlődjünk egy újabb adagot!


Amit a részletekről jó, ha tudtok:

 

Helyszín: Dunakavics Óbuda Étterem, Budapest, 1031 Nánási út 67.

 

Időpont: 2018. április 28. 10.00-tól éjszakáig

 

Napi jegy: 3 000 - Ft,
Koncertjegy (18 órától): 1 000- Ft.

 

DE! :)

 

A nyári Everness Fesztiválra már megvásárolt bérlettel tagja lettél valami jónak, ezért erre a rendezvényre ingyen jöhetsz be, ha felmutatod a jegyed! Illetve az itt váltott belépőjegy voucherként működik, vagyis ha később vásárolsz bérletet a nyári fesztiválra, az itt elköltött 3000 forintot beszámítjuk az árba.

 

Közlekedés:

 

Élvezd az utazást - bár itt a cél is fontos –, és gyere hajóval! A Rómaifürdő BKV hajóállomás körülbelül 30 méterre fekszik a rendezvényhelyszíntől. 

Vagy gyere tömegközlekedéssel, a 34-es busz egészen közel hoz! 

Vagy tekerj ide bringával, hozd a családot is meg a kutyát!

Vagy, ha csak autóval tudod megközelíteni a Dunakavicsot, a parkolójába ingyenesen beállhatsz!

 

kavics1.jpg