Alapinformációk egyszerűen, egy oldalon

ARRA KÉRÜNK, HOGY MIELŐTT FELHÍVNÁL VAGY ÍRNÁL, ALAPOSAN OLVASD ÁT EZT A BEJEGYZÉST, SZINTE BIZTOS, HOGY MEGTALÁLOD A VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE.

A FESZTIVÁL DÁTUMA

11. Everness Fesztivál is Siófok-Sóstón vár rád a Siócampingben.

Kapunyitás: 2024. június 25. kedd 12:00 óra.
A Fesztivál 2023. július 1. hétfőn hétfőn 12:00-kor ér véget.

 

 

A FESZTIVÁL HELYE

A pontos cím: 8600 Siófok-Sóstó, Pusztatorony tér 1.

TÉRKÉP

A kemping Budapesttől nagyjából 100 km-re található.

Googlemaps: Ide kattints!

Waze: Csak írd be, hogy EVERNESS FESZTIVÁL

Ha vonattal érkezel, a Szabadisóstó állomáson kell leszállni, onnan kb 15-18 perc sétával jutsz el a bejárathoz. A rendezvény ideje alatt az Everness Fesztiválbusz igény szerint ingázik az állomás és a Fesztivál bejárata között. A Fesztiválbusz használata becsületkasszás.

 

BELÉPŐK

A bérletek értékesítése 2023. november 1. napján kezdődött és 24 óra alatt elfogyott az első 500 db, amit a legkedvezőbb, Super Early Bird áron lehetett megvásárolni. A bérletek ára a Fesztivál kezdetéhez közeledve sávosan emelkedik. Jelenleg Early Bird bérletelet találsz a webshopban, ez 2023. december 27-ig vagy a készlet erejéig 62.900 Ft.
A következő, úgynevezett 1. körös bérletek ára: 69.900 Ft. 

 

Idén ősztől a belépők névre szólóak és főszabály nem átruházhatóak. Ha valami oknál fogva mégis eladnád a már megvásárolt bérletedet, azt hivatalos módon - úgy, hogy azt a beléptetésnél az Everness beléptetőrendszere is elfogadja - kizárólag a TicketSwap-on tudod eladni. Minden más esetben a belépést kénytelenek vagyunk megtagadni.

 

Minden heti bérlet 1 fő belépésére jogosít és az Everness Fesztivál teljes időtartamára érvényes: 2024. június 25. kedd 12:00 órától 2023. július 26. hétfő 12:00 óráig.

Gyermekek a rendezvényt betöltött 14 éves korig ingyen látogathatják.

 

LIMITÁLT VENDÉGSZÁM

Mivel a továbbiakban is ragaszkodunk ahhoz, hogy a Fesztivál családias maradjon, a bérletekhez korlátozott számban lehet hozzájutni. 500 bérletet tartunk a készleten minden típusból, így, ha biztosan velünk tartanál, ne halogasd a vásárlást! 

BÉRLETEK A FESZTIVÁLRA

 

SZÁLLÁS

Bár a szállások nagy része szintén elfogyott, de pillanatnyilag is tárgyalunk náhány új lehetőségről, amivel a fesztivál területén bővíthetjük a kínálatot. 
A jelenleg elérhető szállásokat, az ezekkel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁSOK

Az apartman átvételekor a helyszínen 10 000 Ft kaució és 18 éves kor felett a Siófoki Önkormányzat által a 2024-es évre meghatározott idegenforgalmi adó fizetendő. (Irányadó ár 2023-ban: 550 Ft/fő/éj.) Szállásvouchereddel a karszalag felrakása után az erre kijelölt recepción tudsz bejelentkezni.

A bérlet ára tartalmazza a fesztivál teljes idejére szóló sátrazás lehetőségét. Napijeggyel úgy lehet sátrazni, ha két egymást követő napra szólnak a belépők, így a közbenső éjszakát a fesztiválon töltheted. Kérjük, ne felejtsd el befizetni az idegenforgalmi adót. 

 

PARKOLÁS

Az most életbe lépő változtatásokkal arra törekszünk, hogy a Fesztivál az önfeled szórakozás tere legyen minél kevesebb, a helyszínek között parkoló autóval és ebben a te segítségedre is számítunk. Ha teheted, gyere busszal, vonattal, telekocsival, így a környezetet is kevésbé terheled. Ha mégis autóval érkezel, az alábbi szabályok vonatkoznak rád a parkolás során, amit kérünk, hogy maradéktalanul tarts be.

  1. Csak behajtási engedéllyel lehet behajtani. Kérjük, tartsd be a maximális sebességet, ami 20 km/h.

  2. A Rendezvény területén PARKOLNI - a külön részletezett kivételektől eltekintve - SZIGORÚAN TILOS!

  3. Ha mobilházat, apartmant, rönkházat béreltél, házanként egy autóval parkolhatsz közvetlenül a szállás mellett. Ha nem önjáró lakókocsival érkezel, amennyiben az a parcellán a vendégek akadályozása nélkül elfér, úgy a lakóegység mellett parkolhatsz vele. Szállásvouchered bemutatásával egyidőben kérj egyszeri, ingyenes behajtási engedélyt. A Rendezvény ideje alatt személygképcsival közlekedni szigorúan tilos! 

  4. Lakókocsival (önjáró vagy személygépkocsival vonatott) a Rendezvény nyitónapján lehet behajtani a bérelt parcellára és azt a Rendezvény utolsó napján lehet elhagyni, a Rendezvény ideje alatt a közlekedés tilos. Ezt mindenképpen vedd figyelembe, mielőtt a lakókocsis opciót választod.

  5. Ha autóval érkezel és sátrazol, a kipakolás idejére 20.000 Ft kaució megfizetése után 30 percre szóló behajtási engedélyt kapsz, ezzel behajthatsz és az erre a célra kijelölt parkolóban a kipakolás idejére leparkolhatsz. Amennyiben a 30 perc letelte előtt a Rendezvény területét az autóval elhagyod, úgy a kaució ára maradéktalanul visszajár. Ha a benntartózkodás túllépi a 30 percet, a kaució nem jár vissza. Ha úgy gondolod, a tiltás ellenére mégis maradsz, az autódra kerékbilincs kerül, ennek eltávolítása 100.000 Ft megfizetése után történik.

  6.  A Fesztivál helyszínének közelében, a környező utcákban KRESZ szabályainak betartásával ingyenesen lehet parkolni, azonban az ott lakók garázsbeállóit, közlekedését, napi életvitelét, kérjük, ne akadályozd.

  7. A Siófok-Sóstó vasútállomás közelében ingyenes parkolásra van lehetőség. A Vasútállomás és a Fesztivál között az Everness Busz igény szerint közlekedik.

 

A Rendezvény ideje alatt érvényes parkolási szabályokat hírlevélben, Facebook posztokban, valamint a láblécben található Házirendben tesszük közzé. Kérjük, ezeket az infomációs felületeket fokozottan kísérd figyelemmel! 

 

SZERELMÜNK A VÍZ

Bár a helyszín nem közvetlenül a Balaton partján fekszik, itt sem kell lemondani a víz és a vízpart látványától. A pancsolásra ott a Balaton, ami csak pár perc sétára van, és a Fesztivál karszalagjával egész nap látogatható. Az önkormányzat pillanatnyilag hatályos szabályzata alapján kutya a strand területére nem vihető, ezért kérjük, fontold meg, magaddal hozod-e a Rendezvényre. 

 

GYERMEKEK

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: van gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak a gyerekekre, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

Gyermekek a rendezvényt betöltött 14 éves korig ingyenesen látogathatják, azonban belépésük karszalag viseléséhez kötött.

 

HÁZIÁLLATOK

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a Rendezvényen. Kutya előre bejelentve, felelős módon a házakban is tartható. 

Kérjük, ügyelj arra, hogy a terület tiszta maradjon utána és a többi fesztiválozót semmilyen módon ne zavarja. Ha valamilyen probléma merül fel vele kapcsolatban (szétszedi a szemetet, támad embert, más kutyákat, ételt csór az asztalról, ok nélkül ugat, zavart, félelmet kelt), a továbbiakban pórázon kell őt tartanod. Amennyiben kedvenced kárt okoz, annak megtérítése téged terhel. 

Oltási könyvét feltétlenül hozd magaddal! 

 

EVERNESS APPLIKÁCIÓ

Google Play

App Store