A Mindfulness Központ és Vantulek Zsolt

Szolgáltatói bemutatkozó

2018-06-18

Ha megmondóembert keresel, olyasvalakit, aki azt hiszi magáról, nála van a Szent Grál, akkor azt javaslom, menj tovább.
Amit én tudok Neked adni, az a saját utamon szerzett bőséges tapasztalásokból, tanításokból, a saját bőrömön megélt élményekből származó, folyamatosan fejlődő tudás.

Tanítóim között a legfontosabbak dr. Stanislav Grof, dr. Vladimir Komin, David Deida, és Sumant Kant Kaul.
Mindfulness Központ, magyar Points of You, Férfi Reloaded és Delta Force Healing alapító, mindfulness coach, Certified Points-of-You™ tréner, folyamatosan tanuló tanár, üzletember, cégtulajdonos, apa, férfi,
ember…

Viszonylag fiatal koromban is már emberekkel foglalkoztam, küzdősport edzőként, majd 15 évet töltöttem nyelvtanítással, szakfordítással, elsősorban üzleti környezetben. Bankok, multik közép- és felsővezetőit
tanítottam, miközben tökéletes rálátásom nyílt az üzleti környezet színfalak mögötti életére.
Pénzügyi- és számviteli főiskola, ELTE Bölcsészkar, majd az Iowa State University-n stratégiai üzleti tervezés. 
Ezután következett egy amerikai cég képviseleténél projektvezetés, key account, ügyvezetés, majd a saját cég, ahol számos világcég képviseletét látjuk el a régióban, speciális területeken.

Belső fejlődésemmel több, mint tíz éve foglalkozom, számos módszert tanulmányoztam (jóga, transzlégzés, transzperszonális pszichológia, tantra, kundalini légzés, coaching, Points of You ICF-minősített tréner, stb.), 2015-ben megalapítottam a hivatalos magyarországi Points of You™ képviseletet, majd 2017-ben a Mindfulness Központot, ahol interaktív workshopokat, képzéseket, légzést, meditációkat és Férfi Reloaded tanfolyamokat tartok.

Az Everness fesztiválon kis szeletét mutatjuk be annak, amivel foglalkozunk.
Lesznek Points of You ízelítő workshopok, ahol játék közben láthattok rá a Benneteket foglalkoztató témákra újszerű és váratlan nézőpontokból, kapcsolódhattok saját magatokkal és másokkal.
Párkapcsolatról és szexről beszélgetünk provokatívan, megmozgatva az esetleg leülepedett és beragadt mintákat, ehhez használjuk David Deida, Alex Vartman és a saját nézőpontjainkat.

Mesélünk a Férfi Reloaded tanfolyamunkról, rövid ízelítőt adva arról, hogyan működhet még jobban a kapcsolódás saját magunkhoz és a Nőkhöz.
A Férfi Reloaded az első valódi tudásbázis a nőkről és a vonzalomról, a tudás, amelyet rég meg kellett volna kapjunk, több forrásból is, de nem kaptunk meg.
Semmi köze ahhoz, hogy mit mondasz a nőknek. Minden a testen, a testbeszéden, az önkifejezésen, érzelmeken és a tetteinken, a mozgáson, a mozdulatainkon múlik.

„A tetteid olyan hangosan szólnak hozzám, hogy nem hallom tőlük, amit egyébként mondasz.”
Ralph Waldo Emerson


Ha többet szeretnétek tudni, átogassatok el a honlapomra IDE vagy IDE vagy a Facebookra

 

VZsolti.jpg