A fonákja

Somogyi Eszter

2022-05-31

Ha azt kérdezitek, milyen is lesz az idei Everness, kissé nehezen válaszolunk mostanság. Innen a szervezői csapat oldaláról mindenképpen komplexebb, stabilabb, szervezettebb és nagyobb flowban születő, mint bármelyik korábbi.

Ami a programot illeti, megtaláljátok a weboldalon és ha jól sejtjük, pusztán azon fogtok hezitálni, hogy a sok egy időben futó csábító lehetőség közül, hogyan kéne majd választani. Minden évben megfogadjuk ugyanis, hogy majd jövőre kevesebb lesz a minden, de aztán annyira izgalmas lehetőségek, kapcsolódások, tudások szivárognak be hozzánk, hogy szeretnénk mindet a fesztiválra behozni. Szóval ez a csökkentős törekvés idénre sem jött össze.
Cserébe viszont növekedtünk. Egyrészt a fesztiválterület kibővült a stranddal, amit imádni fogtok, főleg mivel ott lehet majd táncolni és zenélni. A belső tó persze maradt a helyén, így a stéges-nádas életérzésről sem kell lemondanotok. Másrészt a fókuszunk új irányokba is tágult, ennek köszönhető például a Szakrális falu megszületése, ahol ősi tudások, szertartások nyomába eredhettek, sőt, át is élhetitek őket.Ahol mi most tartunk így a héttérben, az a végső hajrá. ilyenkor lesz minden sok, sürgős, változós, de még ezt is szeretnénk-érzésű. Néha megállunk szuszogni, de leginkább tartjuk a tempót és nagyon, de nagyon várjuk a fesztivált, ahol veletek együtt nekünk is szinte már csak az élményszerzés marad. 
Találkozunk júniusban!

 

Kedvezményes áron itt tudsz még BELÉPŐKET VÁSÁROLNI A FESZTIVÁLRA