A Fireology.hu különleges személyiségfejlesztő programja egyszeri, exkluzív kedvezménnyel!

Szolgáltatói bemutatkozó

2018-05-25

A Fireology program egy olyan fejlesztési sorozat, amely magában foglal önismereti, személyiségfejlesztési és társas érintkezési elemeket.
A Fireology alapítója egy nemzetközileg elismert és több mint 30 éve sikeresen alkalmazott módszertant honosított meg és dolgozott át, annak érdekében, hogy kezdő és haladó „útkeresők” is képesek legyenek személyes sikereket és pozitív mentális változást elérni.

gyorfi.jpg

No fear!
No limits!
No excuses!

Ez a jelmondata annak az egyedi személyiségfejlesztő és attitűdformáló programnak, ami először nálunk mutatkozik be az Everness Fesztiválon.
A Fireology program egy fejlesztési sorozat, mely magában foglal önismereti, személyiségfejlesztési és társas érintkezési elemeket.
A Fireology alapítója egy nemzetközileg elismert és több, mint 30 éve sikeresen alkalmazott módszertant honosított meg és dolgozott át annak érdekében, hogy kezdő és haladó „útkeresők” is képesek legyenek személyes sikereket és pozitív mentális változást elérni.
A Fireology szemléletmódja, hogy két irányból közelíti meg az egyén fejlesztését. Egyrészről nagyon hasznos, könnyen érthető és a gyakorlatban is egyszerűen alkalmazható tudásanyagot biztosít a programokon résztvevőknek, ily módon emeli az eltérő élethelyzetek kezelésével kapcsolatos tudatosságot.

Másrészről a különböző paradigmaváltó gyakorlatokon keresztül a következő négy területen acélozza a személyiséget:
- döntéshozatali képesség
- felelősségvállalás
- önismeret
- magabiztosság

Kizárólag az Everness Fesztivál ideje alatt, egy szűk kör számára elérhetővé válik ez a valóban nagyon erőteljes fejlesztési lehetőség, ráadásul egy jelentős kedvezménnyel.
Az Everness során összesen napi két csoportot tudunk indítani, 12 fős csoportlétszámmal, ahová a Fireology weboldalán keresztül lehet előre jelentkezni, az eredeti 

45.000,-Ft helyett, mindössze 9.990,-Ft/fő áron.


Erre a linkre kattintva biztosíthatod a helyed!

Kiknek ajánljuk?

Akik még a saját megismerésükkel és megértésükkel kapcsolatban egyfajta keresési fázisban vannak és úgy érzik, hogy szívesen vesznek egy gyakorlatias és könnyen érthető megközelítési módot.
Azok számára viszont egyfajta visszaigazolást, bizonyosságot vagy éppen tükröt tudunk nyújtani a saját fejlődésükkel kapcsolatban, akik már megtalálták a fejlődésükhöz vezető utat, hitrendszert vagy spirituális tanítást. Hiszen a program során alkalmazott gyakorlatoknál valóban szükségünk van azokra a mentális képességekre, mint
- jelenben lenni és érzékelni a pillanatot
- hit saját magunkban
- legyőzni a saját önkorlátozó hiedelmeinket
- fókuszáltság
- döntési energia és képesség.
Illetve, ha jelenleg olyan élethelyzetben vagy, ahol jól jönne egy nagy lökés, extra energia, ami képes átlendíteni, de legalábbis feltölteni a cselekvéshez szükséges mentális erővel.

Kiknek nem javasoljuk a részvételt?
- Akik pusztán egyfajta kedvtelésből foglalkoznak saját maguk fejlesztésével, mert most ez egy olyan „trendi” dolog.
- Akik valaki más unszolására jönnének és nem saját önszántukból.
- Azoknak, akik valamilyen bátorságpróbát látnak az ilyen feladatok mögött és az adrenalin hajtja őket.

Erre a linkre kattintva biztosíthatod a helyed!

#fireology #személysiégfejlesztés #tréning #győrfipéter #everness #önbizalom #önfejlesztés 

fireology_everness.jpg