Vissza

Maharishi Bhramananda

Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi, aki a jóga őshazájából, Indiából érkezett, nem kötődik valláshoz, nemzethez. Az önzetlen, feltétel nélküli szeretetével olyan utat mutat nekünk, amin keresztül visszavezet bennünket önmagunkhoz.

Maharishi kilenc éve megalapította a SKY divine programját, amelyben a Mester tanítványai lehetünk.

Amíg másoknak szükségük van arra, amit nyújtani tudok, amíg őszintén, tiszta szívvel tudom tenni, amit teszek, addig foglalkozom velük. Rengeteg visszajelzést kapok az emberektől, videoüzenetekben, levélben fejezik ki hálájukat. Beszámolnak arról a bensőséges élményről, amit átéltek, vagy éppen a csodás gyógyulásukról. Vannak, akik a családi problémáik megoldásáról, párkapcsolatuk megmentéséről vagy jelentős javulásáról tájékoztatnak. Depressziósnak tartott emberek válnak életszeretővé, függőségben élők leszoknak a drogról vagy az alkoholról. Az ilyen beszámolók megerősítenek abban, hogy tudásomat, felismeréseimet meg kell osztanom másokkal. Ha hitelesen tudom közvetíteni a tanításokat, akkor segíthetek ezzel a többi emberen, mert ez a célom.

Maharishi sok-sok ember életét tette boldogabbá azáltal, hogy megértette velük: mindennek az alapja a belső béke megtalálása, a szeretet és a jelen pillanat megélése.

Azt üzeni, hogy az élet könnyű, ha egyszerűvé tesszük, s a külvilág reakciója nem más, mint a lelkünkben és az elménkben zajló folyamatok visszatükröződése.

Az emberek így nevezik őt: a szeretet nagykövete.

A program végén megkaphatod Maharishi feltétel nélküli szeretetéből áradó ölelését, megtapasztalhatod az üresség különleges élményét.