Vissza

Pásztor Anna

Anna and the Barbies

Pásztor Anna az idén 20. születésnapját ünneplő, Fonogram-díjas Anna and the Barbies frontembere, a hazai zenei élet egyik karizmatikus szereplője. Széles közönséghez elérő, folyamatosan megújuló, sokszínű, érzékeny művész. Előadó, szövegíró és dalszerző, aki zenésztársaival együtt kitartó munkával, kreativitással és alázattal vált az ország meghatározó alakjává. A "Márti dala" című, "kezdjetek el élni" mottójú daluk mára szállóige. Annát korábban olyan nagyszabású zenés műsorokban is láthattuk zsűriként, mint a Rising Star vagy a Star Academy, nemrég pedig táncos oldalát is megmutathatta a hatalmas sikerrel futó Dancing with the Stars első szériájában, még nagyobb követő bázist szerezve ezzel. 

Gyerekkora óta nagy spirituális útkereső, felmenői a baptista egyház jeles prédikátorai voltak, de ő maga a zenei pulpitust választotta és semelyik intézményesített vallásnak nem volt tagja soha. Saját bevallása szerint Istenhívő, szövegeit átszövi a spiritualitás és a végtelen iránti kíváncsiság. A nagyközönség számára úgy a színpadon mint a tv képernyőjén az abszolút életigenlés és a pozitív értelemben vett hedonizmus képviselője.

Az ikonikus dallá vált Márti dala című száma, letisztultan foglalja össze mindazt, amit az Anna And The Barbies es Pásztor Anna képvisel.