Vissza
Lénárt Gitta
nyersétel szakértő
Eredetileg elektronikai tervező mérnökként dolgoztam, ám gyermekeim születése után elkezdtem kutatni, hogy hogyan is élhetnék egészségesebben.
Feltettem magamnak a kérdést, hogy mi volt az ősember fő tápláléka? Arra jutottam, hogy a természet adta, feldolgozás és manipuláció nélküli élelmek - a zöldségek, a gyümölcsök, az olajos magvak - fogyasztása lehet a kulcs egy teljesebb, egészségesebb élethez.
Az évek során küldetésemmé vált megmutatni az embereknek a természetes táplálkozás gyógyító hatását, szépségeit és fortélyait.
Könyveket írok, tanfolyamokat tartok, életmód táborokat szervezek mindazoknak, akiket érdekel ez az életforma, hogy segítsem őket az egészség felé vezető úton.
Hol Talalkozhattál velem?
A böjt tisztító és immunrendszert erősítő hatása egész szervezetünkre pozitív hatással bír.
De hogyan készülhetünk fel rá jól, és mi az, amire mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy biztonságos és hatékony lehessen számunkra a böjtölés?
És mi az, amire - testünkre gyakorolt jótékony hatásain túl - taníthat minket a böjt?
Éhségeink valódi tárgyának felismerése, függőségeinktől való szabadulás, önmagunk meghaladása. A böjt megtisztulás - testnek és léleknek
Az egészséges emésztés kulcsa fermentált ételek fogyasztása. Megmutatjuk, hogy a savanyú káposztán túl is van élet. Növényi "sajtok" és zöldségek változatosan.
Nyers növényi étel készítés és kóstoló.
A nyers növényi étrend sejtmegújító, fiatalító, regeneráló hatásáról fogok beszélni, mik az enzimek, mi az emésztési leukocitózis, és milyen szerepe van a növényi rostoknak az emésztésünkben. Hány százalékban fogyasszunk élő ételeket, és milyen legyen a napi étrend. Az előadás végén válaszolok a felmerült kérdésekre.
A nyers és a vegán ételek rejtelmei.
Nyers növényi étel készítés és kóstoló.
Nyers növényi étel készítés és kóstoló.
Feltöltés alatt, nézz vissza később.
Milyen jelentősége van az enzimeknek a táplálkozásban? Az élő ételek fontossága.
Nyers növényi étel készítés és kóstoló.


























